ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Психовойна между Локомотив и Сливен преди мача
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:22 / 12.08.2010Коментари (17)7268
© Plovdiv24.bg
"От няколко дни има психовойна между Сливен и Локомотив Пловдив. Тя продължава не само тези дни, а е още от миналия шампионат, когато се борехме за оцеляваме. Днес в медиите има няколко въпроса как и защо бивши международни съдии работят във футболни клубове, без да се споменават имена. Тъй като аз съм единствения съдия в Локомотив искам аз да отговоря. Съдийството е част от футбола. Трудовият ми стаж е 35 години само във футбола. Бил съм треньор 15 години, имам 4 титли при деца младша и старша възраст, 2 пъти съм вицешампион. Оттам нататък съм работил и организационна работа в отделни клубове. Завършил съм НСА специалност футбол и то преди да бъда съдия. Съдийството ми е било хоби", това каза на днешната пресконференция административният директор Атанас Узунов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Хората могат да видят отстрани каква работа върша като организационна дейност и че не се занимавам със съдийство. Едва ли някой може да каже, че на Локомотив Пловдив се помага чрез съдии. Всеки може да изкара разпечатка и да види дали контактувам със съдии или съдийска комисия", добави още Узунов.

"За мача със Сливен сме подсигурили добра организация, футболистите ще са в луксозен хотел. Футболситите ще се чувстват комфортно и смятам, че ще са готови за предстоящия двубой. Атаките срещу нас са за това, че имаме амбиции. Можеше да си мълчим и да видим докъде ще стигнем, но когато един клуб уважава себе си, той би заявил целите си", каза административният директор на Локо.

"Около стадиона виждате, че продължават ремонтите. Искаме да станем европейски клуб. Централната трибуна ще е изцяло нова, с нов по-приветлив вид, като нашите съблекални, които са образец за цялата футболна общественост", добави Узунов.

В разговора се намеси и легендата на Българския футбол и последният треньор, пратил България на финали на Световно първенство - Христо Бонев: "Някои хора трябва да разберат, че едно е да играеш футбол, друго е да ръководиш институция като БФС. Има много ентусиасти, които мислят доброто на футболния съюз и няколко човека, които искат да приватизират БФС. След мача в Лондон те всички ще си отидат по къщите и няма да се страхува никой от тях. Щото те докараха футбола до дъното. Както беше 94-а на върха, те успяха да го докарат до тинята."

В края на разговора, Атанас Узунов заяви, че с Христо Бонев са организирали инициатива, която да докаже, че различните централни уважават Локомотив Пловдив, но не даде никакви подробности, като реши да запази всичко в тайна и да го разкрие след два дни.
Още по темата: общо новини по темата: 9
18.08.2010
18.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
14.08.2010
13.08.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БФС=100% антифутбол, 100% анти Пловдив.... тези са сбирщина криминални наглеци...роднини и баджанаци !
+4
 
 
Сигурен съм, че ще ги опукате с 5-6 гола.Пожелавам ви го от сърце,та дано оня Лечков ли беше? да разбере къде се играе футбол в България.Успех и горе главата Локомотивци.Бийте наред за честта на най-спортния и футболен град в България.Успех.
0
 
 
побеждаваме сливен,левски падат от видима-все пак са на 4то място-и отново сме шампиони.само локомотив пловдив-шампион
+1
 
 
Как Сте ве - Хищтници? Миналия сезон ми беше по-интересен Сливен-Пирин,но знаем как завърши.Но утре ще е по-различно,имаме сметки да си оправяме с тези боклуци.Лекето като си е Леке,не можеш да го премахнеш лесно,Магат го разбра още през '95.Само ЛОКО! > ITALY
+2
 
 
Искренно се надявам,легендата и лицето на БГ футбола ни,Христо Бонев да познае,че след мача на националите в Англия,това ужасяващо ръководство на БФС да се прибере завинаги по къщите си!!!!!! Именно тая гнусна шайка от "звездите от 94-та" съсипаха футбола ни и го докараха до невиждано дъно! Да не говорим в частност за Пловдивския футбол,който е умишлено затриван през последните години и само благодарение на ЛИЧНОСТИ като Коко Динев Една голяма част от градския ни футбол е на ниво иначе нямаше да го има футнола в най-футболния град на балканите благодарение на гнусната шайка завзела футболния ни съюз! Поклон пред смелостта и мъжеството,което проявява редовно Бонев в изказванията си! Дано да го последват повече личности като него и тогава лека-полека ще започнем да израстваме не само като футболна нация!!!Иначе в сливен очаквам тежък мач,защото мръсната гнида лечков ще вземе сериозни мерки.....!!!! Дано победим,защото сме далеч по-добрия отбор.....но в БГ за съжаление това не е от голямо значение! В събота сме в сливен!
+7
 
 
Е а то какво сте очаквали от оня сливенски циганин?
на 12.08.2010 г.
+1
 
 
Това циганче от Сливен става нагло.Заплахи,закани започва отдалеко.Майстор е на тия работи.Сега всички съдии за него да свирят.Евала мангасарче...Няма ли да те видим в ЗАТВОРА ТАМ ТИ Е МЯСТОТО Сливенско мангасарче .ЛЕЧЕ-ЛЕЧЕе-ЛЕЧЕеее много си тъп
0
 
 
Най-важното са трите точки в този мач. Всички се надяваме да се върнем с тях. Само Локо!
+2
 
 
Няма нужда да се отварят големи усти, да влизаме в тона и да играем играта на сръбския тарикат и плешивия мангал! Важното е да ги надиграем на терена, да вкараме 2-3 гола или поне един повече от тях! Успех, Локо!
+4
 
 
Давайте, локомотивци! Докажете, че равният в Севлиево е случайност! Не се страхувайте от "Динамо" (София)(наричащ се "Левски"), от "Христо Кърпачев" (Ловеч) и разните други "комети" с краткотрайна и не толкова велика история, каквато имат пловдивските клубове. Жалко за моя "Спартак", който падна от "Черноморец-2" (Бургас), подвизаващ се под името "Черноморец" (Поморие).
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: