ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ФИФА гледа проект на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 13.08.2010Коментари (43)7887
© Plovdiv24.bg
Проект за развитието на ПФК Локомотив Пд ще бъде дискутиран от компетентните чиновници на ФИФА, съобщи административният шеф в клуба Атанас Узунов. На "Лаута" се надяват от централата в Цюрих да им помогнат в изграждането на нов спортен комплекс.

Днес и Узунов, и Христо Бонев се срещнаха в сградата на БФС с дясната ръка на Сеп Блатер - Ева Пакер, в присъствието на Борислав Михайлов. Асистентката на президента на световната футболна централа лично е пожелала да говори с представители на Локо Пд по време на посещението си в България.

Първоначалният контакт между Локомотив и ФИФА се създава с писмо до Сеп Блатер, в което шефът на световния футбол е запознат с намеренията на Коко Динев за облагородяване на материалната база в клуба.

"Преди време изпратихме писмо до г-н Блатер, на което той отговори много любезно. Във ФИФА проявиха интерес към плановете ни и ето, че г-жа Пакер пожела да се срещне и говори лично с нас. Днес й показахме нагледно как смятаме да променим материалната база на нашия стадион и тя остана впечатлена. Г-жа Пакер взе проекта със себе си, за да го покаже на колегите си във футболната централа", коментира Узунов.

Въпросният проект представлява тотална промяна във визията на комплекса в парк "Лаута". Това включва цялостната реконструкция на стадиона, както и изграждането на тренировъчни терени за представителния тим и формациите от школата на "смърфовете" около него.

Докато чакат отговор от ФИФА, подопечните на Коко Динев няма да стоят с кръстени ръце. Босът на Локо Пд започна да се грижи за добрата визия на съоръжението още с пристигането си в Пловдив. Отначало цялостна промяна претърпя фасадата на централния вход, а по-късно на "Лаута" се сдобиха с модерни съблекални. Отскоро е факт и реконструкцията на сектор "В", който вече разполага със седалки. Следващият етап от ремонта е изграждането на трибуната на феновете - "Бесика". Тя ще бъде разположена зад северната врата на терена. По план от пролетта "Лаута" трябва да разполага и с осветление.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ФИФА нама право да финансира обекта, но може да помогне по друг начин...това е обявено офисиално...въпроса е, как и с какво смятат да помогнат, ако изобщо имат такива намерения...
на 14.08.2010 г.
0
 
 
Дано перуката не попречи на това да получим субсидия!
0
 
 
Тръгваме да завладеем Сливен ! Victory !
+2
 
 
Айде момчета, пийте по 1-2 бирички и се стягайте за десанта в Сливен. Да запеем пак песента за отбора на нашите сърца...
-5
 
 
Успех на буферите Ако те прокарат пътя във ФИФА ще е добре да всички останали На всички е ясно че никой в България няма да даде свои пари за стадион Не го направи Жоро Илиев не го направиха Батков и Чорни няма да го направи и Коко Динев защото просто не излиза сметката
+5
 
 
ще се изгради всичко щом е започнато дори и без фифа но е хубаво да дойдат свежи пари.Жълтура кмет пари за локо пд няма да даде а и трябва да го забравим това жълто леке.
+9
 
 
Тия скръндзи от ФИФА трудно ще бъдат убедени да ни отпуснат пари за да си направим стадион-бижу.Но ако все пак плешивите чичковци от Цюрих се осмелят да ни дадат необходимит средства за довършването на стадиона ни, това ще бъде най-красивия и полезен архитектурен проект в Пловдив за последния четвърт век.Само Локо!
-5
 
 
М дааааа,натискайте колкото си искате ръчички за отрицание,но истината си е такава!До 1година ,максимум 2 В Пловдив ще се намира най-голямата чалготека в света ,но пък Доку няма да го има!Айде духайте!Чао!
+12
 
 
Дано в най-скоро време този проект да се реализира! Успех на ЛОКОТО утре в сливен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: