ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА-София спря серията на Локо от 13 мача без загуба
Автор: Стойчо Генов 21:58 / 02.10.2023Коментари (60)9899
Отборът на Локомотив Пловдив прекъсна страхотната си серия без поражение в първенството, която продължи почти 5 месеца, предаде репортер на Plovdiv24.bg. След 13 поредни мача без загуба черно-белите отстъпиха на ЦСКА-София с 0:2. Дербито от 12-ия кръг на Първа лига се игра на "Лаута" и с него бе открита новата южна трибуна на стадиона.

Майкъл Естрада (20) и Дюкесн Назон (39) се разписаха за гостите, а Назон пропусна и дузпа.

Така възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха с актив от 29 точки, но запазват лидерската си позиция във временното класиране и след този кръг.

Армейците доминираха тотално над съперника си и само през първото полувреме стигнаха до 6-7 чисти положения. Първото беше в 15-ата минута, когато след грешка на черно-бялата защита Естрада се озова сам срещу Динко Хоркаш и шутира силно, но в аут.

Пет минути по-късно ЦСКА-София откри резултата. Кареасо открадна топката в центъра и подаде към Линдсет. Той веднага изведе Естрада сам срещу Хоркаш и нападателят с бомбен изстрел от воле с левия крак вкара - 0:1.

В 23-ата минута Естрада бе изведен от дълбочина и прехвърли Динко Хоркаш, но топката се удари в напречната греда.

При ответната атака Локомотив стигна до единствената си по-прилична ситуация пред противниковата врата. Георги Минчев получи пас на границата на наказателното поле и шутира, но неточно в аут.

В 31-ата минута Назон се озова сам срещу вратаря на пловдивчани и стреля, но Динко Хоркаш отново спаси отбора си от разгром.

В 39-ата минута Естрада отне топката от Ефе Али, напредна отдясно в пеналта и подаде към непокрития Назон, който засече с крак за 0:2. "Смърфовете" претендираха за нарушение срещу Али, но голът бе признат.

В края на полувремето Ангел Лясков фаулира Назон в наказателното поле и реферът Стенимир Тренчев отсъди дузпа. Потърпевшият шутира в центъра на вратата, но Динко Хоркаш спаси с крак.

В 62-ата минута Назон подаде към Естрада, който прати топката в мрежата на Локомотив. Попадението обаче не бе зачетено заради засада.

Локо игра в състав:

Динко Хоркаш (капитан), Оливер Камдем, Мартин Паскалев, Ефе Али, Ангел Лясков, Христо Иванов (59- Лео Сена), Евандро (73- Ивайло Иванов), Джовани (73- Димитър Илиев), Бабакар Дион (59- Петър Андреев), Алфа Конте (90+5- Кристиян Пешов), Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тотално надиграни по всички показатели!!! Ах, колко жалко е да си черно-бял мангал!!!
-1
 
 
Не е проблема в загубата , в случая , а начина на игра...сега ще се види кой , кой е във Варна...И кой за какво е готов !По скоро този мач ще покаже възможностите на първия и втория ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.10.2023 г.
-1
 
 
Размазаха ви чорбарите, разцепиха ви, лилави нещастници! Видя се, че сте кръгла нула - при мачовете със слабаци - с късмет вземахте трите точки и вече шампиони, хахахаха.. Оттървахте се от петица! Стикс мастиев, жив ли си, помиярче плешиво! Мърдат ли ти още бахурите отзад?
+1
 
 
Като гледах мача няколко неща се изкристализираха в съзнанието ми: 1. Няма отбор, който непрекъснато да печели- Реал в предния, а Сити в последния кръг го доказаха. 2. Има и логика във футбола: футболистите за 30 милиона явно са по-добри от футболистите за 3-4 милиона. 3. При по-сгъстена програма хапчетата за възстановяване могат да бъдат от най-скъпи до по-евтинки. И ако има нещо, което да ми е неясно след снощния мач, то е един въпрос: АБЕ ЗАЩО АДЖЕБА СЛЕД КАТО ПРОТИВНИЦИТЕ ТИ ТЕ НАДИГРАВАТ ТОТАААЛНО, СЛЕД КРАЯ НА МАЧА НЕ ГИ ИЗПРАТИШ С ЕДНО ПРОСЛОВУТО "всички вън"? А, ЗАЩО???
+1
 
 
Локо шампион, а на ботивЪ к@р от слон :)))
-1
 
 
Честита трибуна,,ЕСТРАДА,,,хем красива,хем с благозвучно име....сега мислете за име на другата,оная за 42 мил.лева,пак с някакво хубаво име да си я кръстите!
-1
 
 
Заслужена победа за Литекс. Класни играчи е напазарувало джуджето, а и мачът беше загубен от Томаш авансово. Динко Хоркач е най-добрият вратар някога играл в българското първенство. Локо Пловдив е с най-класната публика в България. Хейтърите да се навеждат на Перуката…както си знаят. 1912 руски подлоги се радват, когато Пловдив загуби мач и са щастливи като им подаряват дузпи всеки кръг.
0
 
 
Циганите ,ще слушат песента "Всичко се връща".... Честита трибуна и девет поредни загуби,оттук нататък !
-1
 
 
Помаци не бързайте да се радвате на първата загуба на Локомотив от 12 мача. Това нищо не значи, да ви кажа за ваше успокоение. Отново сме първи и скоро няма кой да ни измести от върха. Нормално е да има и загуби, няма отбор в света само да побеждава. Тази година сме шампиони, дишайте спокойно аххахахах
0
 
 
Дотук бяхте черни мангали , ходжата не е пял достатъчно ,отивайте бързо да му целувате рязаната бургия ,че не паднахте поне със 5 гола,браво шампиони ,мачкай със локомотива моя грездавия,смешници .дон Круши удари на ЦСКА червения уй.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: