ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
НКЖИ: Затваряме Бетонния мост поне за 6 месеца
Автор: Диана Бикова 08:23 / 04.10.2023Коментари (14)60823
© Google
Бетонният мост в Пловдив ще бъде затворен за движение заради ремонт в края на месеца. Това ще се случи обаче след като се асфалтира напълно участъкът на бул. "Христо Ботев" и се пусне двупосочно движението по него, което се очаква да стане към 15-20 октомври, съобщи за Plovdiv24.bg ръководителят на проекта за модернизация на жп ареал Пловдив инж. Иван Бакалски.

Точната дата на затваряне предстои да бъде уточнена на среща между НКЖИ и Община Пловдив. Чак след това ще се поиска временна организация на движението за спирането на трафика. 

Ремонтът на съоръжението ще продължи малко повече от 6 месеца. Предвижда се мостът частично да бъде реконструиран, като се подсили конструкцията му, а от страната на район "Южен" се повдигне, за да преминават безпрепятствено електрическите влакове. Реконструкцията ще струва около 5 милиона лева, осигурени от НКЖИ.


Още по темата: общо новини по темата: 260
16.04.2024 »
15.04.2024 »
15.04.2024 »
15.04.2024 »
09.04.2024 »
09.04.2024 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ВИЖДАМ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА..ВЪЖЕНА ЛИНИЯ МЕЖДУ ТЕПЕТАТА,ДОКАТО ГИ ИМА ВСЕ ОЩЕ И ЩЕ ЛЕТИМ КАТО МАЙМУНКИ...
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
+1
 
 
Благодаря . Хубаво е човек да е подготвен .
+4
 
 
А търсене на отговорност от Кмета и 9те заместника?! Той след 20 дни си тръгва и остава един ГОЛЯМ БАТАК.
+6
 
 
Има-няма 80к души ще бъдат блокирани по 1,5 часа в посока сутрин и вечер. Чии ли интереси обслужва това бутане? ПС: Дали има готов проект и как ще изглежда новото съоръжение или е тайна до последно?
+5
 
 
Това е точен срок, около 6 месеца, то нямаше да бъде затварян докато Модър Царевец не е готов, какво ли стана там аха да е готов и все нещо пречи, а кабел я тръба, я времето. И този обект го очаква същото непредвиден кабел, тръба, винкел или археология бетонирана в него.
+2
 
 
Браво, невероятна новина, направо ми се повдигна настроението, при толкова добре уредена пътна инфраструктура, наистина много адекватно решение, възможно е да има минимални затруднения с трафика, но както обичаме да казваме "Трай бабо за хубост", пък то ще е и за около 6 месеца, докато се обърнем и ще са минали. Супер, наистина страхотно.....
+8
 
 
Предлагам на управата да наемат японска фирма с японски работници да го свършат за 1 уикенд, вярно няма да има комисионна, но понякога е по-добре да се жертваш за общото благо!
+7
 
 
Хахахах. Най-великата простотия в този град-гето предстои. С тези крадци-тъпанари толкова. Скоро всички ще слезем от колите, а най-големия квартал и южна околия ще бъдат блокирани! Ама хак да ви е!!! Нали си ги избрахте (или въобще не гласувахте)...! Парите се "усвоиха" още преди три години...! Колегата по долу е прав, че единственото добро решение бе да се направи кръгово на нивото на моста, за да реши проблема. Но, не. С тези некадърни крадци НЕ могат да създават! Те могат само да рушат и разкопават. "Видими резултати"! Тези некадърници и крадци сега ще "бягат" и раята да му мисли как ще ходи на работа и как ще се прибира. Град на анархията, разрухата, корупцията, кражбите, некадърността...!
+10
 
 
В едно царство, град-държава имало един цар, които решил да вдигне данъците. Обаче се уплашил, че народа може да се разбунтува. Викнал министъра за съвет. Министърът му казал: - Царю, нашият народ е толкова заспал, че каквото и да направим няма да се разбунтува. И за да го докажа, разреши ми от твое име да взема някои мерки, за да ти го докажа. Съгласил се царят. Ден 1. Министър наредил да затворят всички порти на града-държава и оставил само една, която имала един тесен мост, за да минат по него с кола, трябвало да изчакаш насрещния, защото на моста имало място само за една кола. Както и очаквал помърморили хората, но спазили заповедта. Ден 2. Сложил такса на моста. Вече който искал да премине, да отиде на работа или да пазарува от пазара на съседният град, трябвало да плаща. Народа си плащал и си карал. Имало един, двама, които мрънкали, но и те плащали. Ден 3. Сложил на моста един манаф и му наредил да оправя всички наред. Сега, който искал да мине е по моста, освен такса отнасял и едно стабилно е*ане. Отишъл министърът при царя и му разказал. Царят не повярвал на ушите си и наредил мерките да останат за един месец, след което издал заповед всички да се съберат на площада пред двореца. В уречения ден, след един месец, се събрали хората. Излязал царя и казал. - Скъпи поданици, измина един месец с новите наредби. Как се чувствате? Някой ако иска нещо да каже, да се оплаче, да даде препоръки, нека да говори сега, без страх, че ще го накажа или репресирам. Излязъл от тълпата един мъж и рекъл: - Царю, ако може сложи още 5-6 човека да ни е*ат докато чакаме да минем, че един горкият, едва насмогва и сутрин и вечер стават големи задръствания на моста.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: