ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Всяко трето бебе в Пловдив е извънбрачно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 15.08.2010Коментари (20)3794
© Plovdiv24.bg
Всяко трето бебе в пловдивските родилни отделения е извънбрачно. 

Поради големия брой пеленачета, чиито родители живеят на семейни начала, в болниците под тепетата има разработена стройна система.

Тя дава възможност бащите на място да подпишат декларация, че признават детето за свое. Немалко били и случаите на раждане на второ или трето дете на родители, които не са женени.


Източник: в. "Стандарт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
И след това на опашка за социални помощи като самотна майка.Масово циганите дейсват по този начин.ДОКОГА ЩЕ ГИ ХРАНТУТИМ И ОТГЛЕЖДАМЕ?
0
 
 
"Всяко трето бебе в пловдивските родилни отделения е извънбрачно"!!! А може би това е така, защото от четирима чакащи пред родилното, тримата са цигани, а понякога и четвъртият!Няма да се учудя, ако се окаже, че някои от акушерките и сестрите могат да водят смислен разговор на цигански! Но... виновна била любовта, да му се не види.
+2
 
 
Извънбрачно е дете, в чиито акт за раждане се вписва името на майката а в графа баща - НЕИЗВЕСТЕН.Детето носи фамилията на майката. Жена,която отглежда такова дете се води САМОТНА.Всяко дете припознато от бащата и носещо негова фамилия, не може да се води на самотна майка.За жалост в България не се тълкуват така нещата. На такова съвместно съжителстане се полагат привелегии и права,а на бракосъчетаните само задължения и ограничения.А към Швейк - много сме в час ,ама много,а за твоите роднини явно не само подписа е проблема.
+2
 
 
Какво значи извънбрачно дете бе, стига с тези глупости. Просто хората не се женят това е. Иначе детето при положение че е признато от бащата не трябва да се счита за извънбрачно.
+1
 
 
Тук явно много хора въобще не са в час!Лично познавам не малко български двойки,които живеят заедно без брак.Брат ми и снаха ми живеят така,а племенникът ми ще бъде четвърти клас!Тази тенденция не е от вчера.За доста двойки не е важен подписът,стига им,че са заедно!
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 15.08.2010 г.
+2
 
 
Познавам поне 6-7 жени (българки),които имат деца без брак ,не само ромите раждат без брак.
0
 
 
Нека отгатна повечето са от Столипиново.
-1
 
 
Не ви ли е ясно, че действа план за унищожаването на българския етнос, основния субстрат на българската нация (все още)? Българинът си плаща и данъците, и ел.енергията, водата, парното и т.н., а циганинът лежи на гърба му, размножава се в геометрична прогресия и след още две-три десетилетия ще бъде доминиращият етнос, наред с турците. И тогава (даже много години преди това) ще се появят претенции за двунационална (или многонационална) държава, с два-три официални езика, или пък за автономия или федеративно устройство, недай Боже - за отцепване от България (както в момента албанците подриват Македония).
+4
 
 
Ами нека държавата направи така,че да е по-изгодно децата да се раждат в смейства сключили граждански брак и съм сигурен че 100% от родените бебешоци ще са с женени родители.Малките българчета са най-голямата инвестиция за България, но явно политиците не искат родината ни да я има на политическата карта на Европа.Дано да греша.
+4
 
 
Проблема е такъв , че тези майки се водят самотни поради липса на бракосъчетание.Осигуровките за гледане на деца са различни по размер/по-големи естественно/ с тези на жени сключили брак.Един вид начин да изиграеш държавата, живееш си с бащата на детето имате общи доходи, но се правиш на самотна,ползваш всички привелегии, от заплащане до правото да се ползваш от всичко що се нарича предимство.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Бум на коклюш в България
Двойно убийство в Пловдив!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: