ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Не им давайте апартамента си под наем - няма да го познаете после. Потресен съм
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:11 / 08.10.2023Коментари (35)53305
Даниел Трендафилов и Мария Карабова. Добре запомнете тези две имена и лицата им. Никога и за нищо на света не им отдавайте под наем жилището си, защото след това няма да го познаете.

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже какви мизерии са сътворили гореспоменатите индивиди. Даваме му думата сега:

"Здравейте. Много внимавайте на кого давате апартамент под наем. Тези двамцата са най-големите мърлячи на света, а освен това и крадци. Живяха три години под наем в блок в район "Тракия" в Пловдив.

Жилището им бе предоставено в отлично състояние след ремонт, а днес го заварих в умопомрачителен вид. Наемателите ми са се изнесли, без да платят сметките си за ток и вода, които са за 200 лева.

Освен това има липсващо имущество, големи материални щети като счупен прозорец, изкъртен корниз, мухъл, неразпознаваема тоалетна и баня и други. Първата част на прикачената галерия от снимки показва как изглежда апартаментът днес, а втората - как изглеждаше преди три години.

Потресен съм! Имайте едно наум. Органите на МВР са сезирани, наел съм адвокат, очаквайте интересно продължение! Имам договор за наем, ще ги преследвам до дупка, няма да им се размине!".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много мишки си казаха "компетентното" мнение.Само тъпаци със самочуствие в тази държава.На тези ,които пишат ,за задълженията на собственика и нито ред за задълженията на наемателите ,ще кажа ,че са най-лошата част от нашето общество .Те никога нищо не са създали в живота в т.ч.и дом,така че не трябва да се опитват да се правят на умни, защото не знаят как се прави дом за да се научат да го пазят.Другия пък се вживява на юрист ,щял да го съди ,не можел да докаже нищо ,защото договора бил на друга стойност.Как разбра ,че е на друга наемна цена не зная ,но и размера на наемната цена няма нищо общо със сметката за ток и повредите в дома.Истаната е една ,когато някой ти повери имущество да го стопанисваш ,това означава ,че трябва да го пазиш ,а не да го съсипваш.А смотаняците дето живеят още в жилищата на бабите си и на майките си нека не се правят на умни ,защото НЕ СА ,напротив обратното на умни са.
+1
 
 
Ами те до вчера са ходили до тоалетна в дървена барака на двора, днес какво очакваме да оставят след себе си? Пълно с помакистанци!
0
 
 
Ми... следи от 3-годишна експлоатация на мърлячи, но кой знае какви щети лично аз не виждам. Ако сте им задържали депозита и сметките са ви покрити...тоест търсите ги за една счупена вратичка и може би изнесен климатик? Дано си пазите документите за климатика и дано сте подписали приемо-предавателен протокол, заедно с договора за наем, където да е описано повереното от Вас имущество, в противен случай... супата е топла :D
+6
 
 
Че има мърлячи - има. Когато отдадеш нещо под наем, то имаш очакването че ще се стопанисва добре и отговорно. Друг е въпроса, че някой купи на изплащане апартамент - даде го под наем и си мисли, че наемателя ще му го изплаща. Еми малко ми е тъпо това мислене. Всеки си поема риска. Сключваш си договор както му е реда и си ОК. Само че в повечето случай наема е "под масата" и няма как после да показваш в съда договори, че ще лъснат едни неплатени данъци. И някой като ми каже инвестиция - Това не означава да искаш наем равен на вноската по товя заем за апартамент. Имот отдаден под наем опция , чрез която да си докарваш доход, (друг е въпроса, че повечето взимат - друг да им го изплати)
+4
 
 
От време на време трябва да се ходи и да се проверява.
+1
 
 
Нали като се счупи нещо трябва да идеш да го оправиш бе кавал. Ти за 3 години нищо ли не си чупил у вас и чак снимки пуска. Тракиийски циганин от локото
+1
 
 
Все още съд не се е произнесъл по отношение на твърдените от наемодателя вреди, а вече ги плюе публично. Аз ако съм на мястото на горепосочените лица, веднага ще заведа дело за клевета срещу въпросният господин и после с неговите му пари, ще му платя няговите му щети за които клевети и набеждава и публично твърди. Ще видим развръзката, и какво ако ... съда не се произнесе в негова полза. Тогава да го видим, апартамент ли ще продава или ремонтира.
-2
 
 
Като си си дал г*за под наем, ще си търпиш наемателите. Да е за урок на всички кандидат купувачи на жилища с цел инвестиция.
0
 
 
Глупости.Затова се дават два наема предварително.Сега да се провери дали има платен данък за 3г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: