ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Войната за клиенти между бившите съдружници в DCC продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:05 / 19.08.2010Коментари (18)12142
© Plovdiv24.bg
Няма промяна в адресите на касите в Пловдив, където абонатите на Цифрова кабелна компания могат да платят текущите си сметки, съобщиха от ръководството на дружеството за Plovdiv24.com.

Те се намират на досегашните си адреси и там клиентите могат също да преподпишат новите си договори за ползваните от тях услуги, както и да се запознаят с предлаганите от компанията бонуси. А те са атрактивни, уверяват от DCC.

През последната седмица се появиха съобщения за нови каси и телефон, на които абонатите могат да се обаждат за аварии, включване и информация.

Потребителите на услугите, предлагани от кабелния оператор са получили и некоректни SMS-и с невярно съдържание. Тази подвеждаща информация е разпространявана от бивши служители на дружеството, които се опитват да създадат дублираща фирма и да привлекат чрез некоректно поведение клиентите на ДСС, обясниха от компанията. Оттам призоваха хората да не се поддават на подобни уловки, тъй като алтернативното дружество не може да изпълни обещанията, давани на клиентите.

Сред прийомите, използвани от фирмата-менте, са и отваряне на нови офиси, където потребителите на услугата са насочвани да заплатят сметките си. От кабелния оператор обаче потвърдиха, че тези офиси са нелегитимни и ако сметките бъдат плащани там, операцията няма да бъде отразена, а е възможно дори клиентите да бъдат принудени да заплатят втори път услугата.

За да бъде избегнато това, ръководството на ДСС отново напомня, че единствените легитимни офиси са познатите каси по квартали, а телефоните за информация и повреди е 032/594635 и 0895 505800.

Множество въпроси породи и фактът, че в инфоканала на телевизията все още се изписва стария наомер. От фирмата обясниха, че каналът все още е под "владение" на бивши работници, които пускат тези съобщения. Подадени са документи до съответни органи това нещо да бъде променено, но все още се изчаква реакцията им, за да се пристъпи към действие, обосновано законово.



Още по темата: общо новини по темата: 66
15.12.2023 »
29.11.2023 »
25.11.2023 »
25.11.2023 »
24.11.2023 »
24.11.2023 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ще се махам от ДЦЦ. От 8 месеца почти не се чува десния канал от стерео звука на Нова ТВ. Поне три пъти съм говорил с техниците и никой незнае за какво става въпрос. Последният път от офиса ми отказаха и посещение на техник вкъщи. Не било от тях проблема. Този проблем е и при двама мои приятели. Друг приятел е на Евроком и всичко си е наред. За нет-а да не говорим. От другия месец-другаде, че ми писна вече от тия.
0
 
 
всеки ден от 2 седмици нета ми прекъсва... отделно и аз получих такъв смс...
+1
 
 
Останах приятно изненада когато вчера отидох да платя абонамент за септември и ми казаха,че заради проблемите с нета септември нета ни е безплатен-т.е компенсират ни понякакъв начин.Това в ТВ не ми се случвало.
+1
 
 
За телевизия ДСС са № 1, за интернет № 1 са Лангеймс или Нетгруп /едно и също нещо са/...не съм им служител, просто супер доволен клиент. Това е.
0
 
 
Защо винаги ортаците като си мерят пи.....ките,призовават абонатите да вземат страна,аз си плащам за предоставяната услуга и като не ме устройва сменям оператора.Сега масирана реклама/бонуси,атрактивни предложения/и опровержения кой е легитимен и кой не.Жалко,че за пореден път вграда ни заради личностни проблеми и прецаквания ще го отнесем пак ние потребителите.Да не забравя "тука е така"няма наяждане винаги се стига до тук.....
+2
 
 
аз пък съм много доволен, нямам никакви оплаквания, даже интернета ми е по бърз от преди
+5
 
 
предпочитам ДСС отколкото ши*ания евркоком
0
 
 
какви сте са бонусите или пак е измама за клиенти някои знае ли
+3
 
 
Мръсници,от 2 месеца интернета е ужасен.Като се обадя се държат нагло,но утре отивам да се отписвам.Съветвам и другите недоволни потребители да постъпят по същия начин.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: