ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Убиват котки с пушка в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 22.08.2010Коментари (40)5525
© Plovdiv24.bg
Поредната гавра спрямо животни този път дойде от Пловдив. Младежи обикалят улиците на града посред нощ и убиват с пушка бездомни котки, сигнализира пловдивчанинът Петър Нанов.

Той разказа, че около 3 часа вчера сутринта, пред блока му на улица "Антон Тайнер", е спрял джип, от който излязъл младеж на възраст около 23 години.

Той извадил оптична пушка и започнал да стреля по уличните котки. След няколко изстрела успял да убие три.

Инквизицията била наблюдавана от двама приятели на младежа, които го чакали в джипа.

"Това е нечовешко, безумно и недопустимо", възмущава се Петър Нанов. Той е на мнение, че "ловната дружинка" обикаля и други райони на Пловдив.

"Според мен младежите бяха или пияни, или дрогирани", разказа още пловдивчанинът.

На сутринта служители на общинската фирма "Чистота" са вдигнали един от труповете на котетата. Другите два са погребани от съседи.

Полицията е била уведомена след инцидента.

От там са обяснили, че не могат да направят нищо към този момент, освен да увеличат патрулиращите коли в този район.

Източник: Dnes.bg








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ми такива изверги с пушки само да се молят аз да не ги видя, защото няма да отида в полицията, а първо ще слезна и ще им разбия фасоните и след това ако съм в настроение ще звънна на линйка да дойде да ги прибере, че да не цапат улицата. Ще ги захвърля до убитите от тях котки та като доидат да ги приберат да се види защо са пострадали.
v moito sarce nikoi ne sprq,pusnah te teb,vqrvai v tova!mnogo ranih i s mnogo igrah,no kakto s teb s nikoi ne bqh!
на 23.08.2010 г.
+2
 
 
ами днес котки утре хора!!! какво са ви виновни животинките,бееее
+1
 
 
ПРИ НАШИЯ БЛОК КОТКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВУЩИТЕ В БЛОКА-НЕЗНАМ ЗАЩО ТЕЗИ КОИТО ГИ ХРАНЯТ ПРЕД ВХОДА ЗАЩО НЕ СИ ГИ ВЗЕМАТ У ТЯХ- ТАКА ЩЕ СА ЗАДОВОЛЕНЕ ЧЕ ИМАТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ И НИИ ЩЕ СМЕ СПОКОИНИ КОИТО НЕ ОБИЧАМЕ КОТКИ
+1
 
 
Кощунство е тези, които хранят и обричат на смърт цели поколения от тези животни под гумите колите, да се възмущават и превземат като едва ли не техни "защитници". Тези гамени са убили 3 котки (жестоко е, не е това начинът), но лелките с тенджерите създават и убиват ЕЖЕГОДНО стотици нещастни животинки ЗВЕРСКИ - с размазани вътрешности по улиците. Кой е по-жесток в случая и кои са "рецедивистите" в същност? Изкарайте децата да си играят с един комат хляб на "полянката", пък ако ще тя да е ЛЕТИЩЕТО - после пилотите ще са "извергите", че не са ги опазили. Да отглеждаш животни по улиците е БЕЗУМИЕ !!!
+2
 
 
Едни убиват котки, други -т.н. ловци ,убиват беззащитни животни в резервати /съвременни концлагери за животни / или в гората ,трети убиват под формата на умиротворяващи сили.Къде е разликата.Приликата е една-у всеки от тях има ген на убиец.
0
 
 
Ужасявам се от коментариите, които чета тук. Скоро млади хора пращаха възрастните в гробищата, сега пък чета одобрение за убийство на беззащитни животни! Що за хора се навъдиха в този град!!!
+4
 
 
"...Поредната гавра спрямо животни този път дойде от Пловдив..."Това с котките е поредната гавра спрямо пловдивчани от страна на всякакви животинки и бивши "домашни" любимци. Това, че някой е взел нещата в свои ръце и е направил нещо по въпроса с бездомните гадинки сеещи бълхи и всякакви зарази, реално е много по-добре от всичко изписано и многократно дебатирано до момента по тази тема. Щом държавата и в частност общината не може, или по-точно казано, не иска да се заеме с решаването на проблема, съвсем нормално е гражданите да се заемат сами до постигането на желания резултат. Както е казал един малък, беден, но за сметка на това изключително прост и търпелив народ : "Докато умните се наумуват - лудите се налудуват." Иначе доста подходяща за случея е и "Спасението на давещите се - дело на самите давещи се." А на любителите на домашни животни мога да пожелая да се радват и обичат хайванчетата си стига те да са прикрепени на дригия край на повода или ограничени в частната собственост на стопаните си.
+5
 
 
общината кога вземе мерки. Понятието 'бездомно животно" не трябва да съществува. Ако нЕкои си вършеха работата нямаше да се стига до такива крайности, животните не са виновни, ама бездомните котки станаха повече от хората. Писна ми да се събуждам 2-3 пъти на нощ щото се гризат една друга за парче храна в кофите. Милозливите лелки дето ги хранят да си ги вземат вкъщи, да ги занесат на ветеринар за обезпаразитявяне, кастрация (50кинта за женска), а не само да отбиват номера като хвърлат половин кокал за 10котки. сами сменяме плочките на улицата, оня ден роми !! циментирали дупките в квартала.. сега и с това ще се заеме "гражданското общество".
0
 
 
И аз често се изкушавам да го направя , особено когато в по-студените вечери по няколко от тези "любимци" се катерят на топлия капак на колата ми, драскайки нежно с нокътчета по лаковото покритие на красивата и скъпа боя - металик...
0
 
 
Едно време ги трепеха с жилки, сега с пушки. Те тва е еволюция :))))) Толкова много котки са се навъдили, че може да се спретне едно състезание. Кой колко бройки може да изтрепе за 3 часа :)))))))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Избор на нов български патриарх
Кауза Колежа
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: