ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив Пловдив не успя да победи шампиона в празник на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 22.08.2010Коментари (136)18850
Локомотив Пловдив не успя да победи шампиона на България Литекс Ловеч у дома, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Въпреки добрата си игра, "смърфовете" стигнаха само до 2:2 срещу ловчанлии, като могат да съжаляват за изпуснатата победа. Двубоят бе доста динамичен, Локо успя да обърне от 0:1 до 2:1, двата тима направиха много пропуски, а на трибуните "черно-белите" фенове отново доказаха, че са винаги с отбора си с красива хореография с димки и факли.

Срещата започна доста неприятно за Локо. След няколко минути на опознаване на съперника, Литекс успя да открие след гол от центриране. Още в шестата минута Христо Янев изсипа топка в наказателното поле, която Нифлор засече и не остави шансове на перфектно пазилия през този мач Флориан Лучини за 0:1.

Локомотивци обаче не се отказаха и продължиха да играят агресивно и нападателно. Така съвсем логично се стигна до 13-ата минута. Тогава Юнес Бенжелюн уцели горната греда, но в добавката Здравко Лазаров бе оставен сам и отблизо не сгреши за 1:1.

В следващите минути двата тима продължиха да търсят победата, като бяха близо до
гола, но и двамата вратари бяха на ниво и не грешаха. В 38-ата минута обаче стражът на Литекс бе безпомощен пред Базил дьо Карвальо. Той успя да се измъкне от защитата и сам срещу Виничиус го финтира красиво и вкара за 1:2.

За съжаление на феновете по трибуните обаче само две минути по-късно Литекс изравни. Сандриньо остана сам в наказателното поле при една атака през центъра и не сгреши срещу Лучини за 2:2. Малко по-късно Нифлор пък удари греда след удар с глава при едно разбъркване.

Малко преди края на полувремето в сектора с най-върлите привърженици на Локомотив стана инцидент, при който част от посетителите на стадиона се разбягаха, а полицията трябваше да осмирява страстите. Един от феновете на Локо дори бе арестуван.

След почивката играта доста се успокои. Двата тима понамалиха оборотите и пробваха повече центрирания и далечни удари. Любимецът на агитката на Локо Христо Златински опитваше най-често и бе доста близо при един пряк свободен удар, но в крайна сметка нямаше достатъчно късмет. Така двубоят завърши 2:2 и Локомотив остана в подножието на върха след Черноморец Бургас и Левски.
Още по темата: общо новини по темата: 15
25.08.2010
23.08.2010
23.08.2010
22.08.2010
22.08.2010
22.08.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво Локо. Не спечелихте но изиграхте добър мач. Не може всеки мач да се печели, макар че домакинствата са много важни. Все пак отбора ви трябва да се обиграе. Сигурен съм че Зума ще направи какви промени трябва. Успех срещу Славия.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 23.08.2010 г.
0
 
 
Локомотив Пловдив=Пловдив
+1
 
 
LOKO FEN, шопите не ходят на мачовете на своите "любимци", защото знаят, че техните футболисти нямат нужда от подкрепата на привържениците си; на тях им стига подкрепата на футболния съюз и на съдийската колегия, така че "всичко им е в кърпа вързано". Иска ми се ние, пловдивчаните, тази година да "спукаме" шопския балон.
на 23.08.2010 г.
+8
 
 
Пловдивските отбори събраха за кръга над 15 000 публика,шопите под 4 000.Пловдив е под 500 000 жители,София 2 милиона.Коя е футболната столица на България?А някое "жърналистче" да е написало нещо за това?
+1
 
 
Великолепна игра Страхотна публика браво локо пд
+5
 
 
Изгубеното у дома трябва да се наваксва с победи навън. "Славия" може да бъде победена насред Овча купел, при това не с един, а с два-три гола разлика - това пожелавам на Локото! А от равния с Литекс не бива да се прави трагедия - "Христо Кърпачев" (Ловеч) е измислен шампион; такива са и "абонатите" за шампионска титла "Динамо" (София) и ЦДНА. Лесно се става шампион, когато си купил БФС и съдийската колегия, когато ти подаряват несъществуващи дузпи (последна справка - "дузпата" за Левски срещу Каварна в 89-та минута), когато спират атаките на конкурентите с несъществуващи засади (справки колкото искаш)... какво да говорим повече! Сега пък Черноморец пробива не с пари, а с много пари - случайно ли е, че от първите четири мача трите им са на собствен терен - как няма да се изкачиш на върха? Само дето в първия си мач с Академик "изпуснаха" 2 точки, защото всъщност толкова са им възможностите.
+4
 
 
Локо Пловдив = Пловдив ! ..... Ивелин Попов след мача: " Всеки отбор и президент може да купи много футболисти, но такава публика, каквото има отборът на Локомотив (Пд), не може !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: