ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Спешно ремонтират всички таймери на светофарите в града
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:39 / 25.08.2010Коментари (18)6783

Ремонтират таймерите в града
Кметът на Пловдив Славчо Атанасов свика на извънредна оперативка тази сутрин управителя на ОП "Сигма" Иван Знаменов и собственика на фирма "Лалов и син" Стефан Лалов, който трябва да поддържа таймерите на пловдивските светофари.

Част от тези броячи не работят и създават неприятности на шофьорите, затова наредих на Знаменов и фирмата, която ги поддържа, да вземат веднага мерки и да ги оправят, обясни след оперативката кметът Славчо Атанасов. За да не се пречи на движението и да не стават задръствания, двете фирми ще работят събота и неделя, за да вкарат таймерите в синхрон със светофарните уредби. Не можем да допуснем хаос в движението из града, допълни Славчо Атанасов. Аз карам кола из града ежедневно и лично ще проверявам дали са си свършили работата, каза още кметът.


Още по темата: общо новини по темата: 9
17.10.2013 »
30.11.2012 »
03.06.2012 »
01.09.2010 »
01.09.2010 »
27.08.2010 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Някой трябва да синхронизира Глафчо към другия умник Дърдорев и сме готови за изложба!
-2
 
 
Всеки си пише каквото иска и никой не е запознат от първо лице за какво става дума . Това дето го е казал кмета е пълна глупост
+4
 
 
не катастрофи,не каквото и да е,щом са похарчени народни пари за нещо ,значи е би нбило това да е било от необходимост ,а щом фирмата е поела ангажимент -то трябва да се грижи тези уреди поставени от нея да бъдат в изрядно състояние,защото тя е спечелила конкурс за това и следователлно се е нагушила,но за Пловдив е нормално да съществуват такива фирми ,които безконтролно печелят конкурса и после не ги е грижа за подръжката -пример фирмата спечелила конкурса за направата на спирките в града.Как беше позволено да се стигне дотук толкоз време да има неработещи таймери и никой ли не ги беше забелязал,ако не в работно време -поне когато се прибират управниците.Санкции ?Шефа на Сигма по ПОТВ говореше за този проблем,но .......как така чак сега ?Кога ще има наказани фирми за неизпълнение на поети ангажименти и под чие крило са тези ,за да не търпят санкции?
+2
 
 
От всяко дърво свирка не става Стига вече партийни назначения Този човек не става за тази работа
+11
 
 
Най-накрая да се вземат мерки за тези таймери.Просто незнам как досега не е станала голяма катастрофа заради тях. Някои от вас веднага ще реагират и ще твърдят че важен е светофара какво показва а не таймера и ще са прави , но ако таймера ти показва 20"зелени "секунди а светофара ти светне жълто ти оставя избора или да спреш рязко и да те блъснат или да рискуваш глобата и да преминеш.Предполагам ,че на една част от вас се е случвало да се изправят пред тази дилема .
+6
 
 
нека да сменят и старите сфетофари с нови защото когато слънцето пече срещу тях не се вижда нищоа и новите са по икономични от към харчене на ток а относно таймерите проблема е от месеци а те чак сега се сетиха да го оправят пак добре че въобще са се сетили
+16
 
 
Освен ремонт на таймерите на светофарите трябва да се окастрят и клоните които пречат на видимостта на светофари и знаци.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
Главчо копира Б.Б ама не му се отдава/онзи поне е мъжкар/.Вместо да им дава кампаниино зор не можеше ли да ги накара да си вършат работата плавно,ритмично и постоянно-за какво им плаща с нашите пари всеки месец?Маи от отпуски,болнични и командировки зад граница за побратимяване не му остава време да работи за града ни.Нищо,на следващите избори ще си проличи оценката на пловдивчани...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: