ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев удари Сливен в контрола, Курдов почна с головете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:53 / 25.08.2010Коментари (132)17478
© Plovdiv24.bg
Ботев постигна хубава победа като гост на състезаващият се в елитната "А" група Сливен, в контрола играна днес следобед, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Канарчетата" успяха да поведат рано в резултата с попадение на Васил Гуджев. Още в 4-та минута халфът на пловдивчани даде преднина на "жълто-черните".

Домакините опитаха да отговорят на предизвикателството и организираха няколко опасни атаки и удариха греда. От своя страна "канарчетата" контра-атакуваха опасно и имаха няколко добри възможности да удвоят преднината си.

Това се случи в 43-та минута, когато новото попълнение Атанас Курдов реализира за 0:2 първото си попадение с "жълто-черната" фланелка. 

Пейо Батинов можеше да направи резултата класически още преди почивката, удряйки двете греди последователно.

След почивката двата тима направиха промени в съставите си. И двата отбора като цяло играха в тестови единадесеторки, като само около половината играчи и на Сливен, и на Ботев бяха от титулярите. Ново попадение падна пет минути преди края. За 3:0 се разписа Тодор Неделев, който обаче играе само за юношите-старша възраст в Елитната група, като чак от догодина ще почне да играе и за първия състав. 

Минути преди последния съдийски сигнал Сливен успя да вкара почетно попадение чрез Мирослав Миндев. След това Роналд Донев можеше отново да изведе Ботев с три гола напред, но мощният му шут от 40 метра срещна гредата на вратата на Сливен.

Следващият официален мач на "канарчетата" е в неделя у дома срещу Чирпан от 18:00 часа. Днес основният съперник на Ботев в Югоизточната "В" група - Нефтохимик игра отложеният си мач от първия кръг на първенството. Бургазлии победиха трудно с 2:1 Розова Долина в Казанлък и се изравниха с Ботев на върха с пълен актив от шест точки.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма какво да говорим,Ботев заслужават да бъдат на мястото на Сливен
+3
 
 
някои знае ли колко струват фанелките
+3
 
 
Отбора е супер! Единственото което му трябва е време за да се сработят добре като това важи най-вече за защитата. Трябва да се концентрираме и в купата на България защото това е шанс да стигнем много напред като се има предвид, че ще сме домакини в почти всички срещи. Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички които направиха така че да имаме СВОБОДЕН БОТЕВ!
+7
 
 
До "винаги с вас"- Незнам на колко години си, но първите седем сигурно ти липсват? По големи тъпотий скоро не бях чел, хайде върви си в вашите теми и не се меси там където не ти е работата!
-24
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+21
 
 
Браво на момчетата!Този футбол който наблюдавам няма нищо общо с оня футбол който показваха "христоловите" футболистчета.Тази игра в момента е много по-стойностна от 95 % от мачовете в "А" група.Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички които се обединиха и възродиха БОТЕВ ПЛОВДИВ.Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Коце видолов и Марин Бакалов за това че единия не се отказа до край да се бори заедно с нас срещу бряговския пе*ал а другия предпочете да бъде там където го е започнало да бие неговото ЖЪЛТО-ЧЕРНО сърце а именно на стадион "Христо Ботев".А на турските "шалвари"от лайнута които все пак са намерили време да осерат темата ще кажа познатия на всяко хлапе рефрен:ЦИГАНИ СЕ РОДИХТЕ И ТУРЦИ ЩЕ УМРЕТЕ
+18
 
 
Някой ако си мисли че Ботев играха с титулярния си състав цял мач, много се лъже. Бакала използва всичките си футболисти, така че може да се каже че и ние играхме с резервите. Някой хора много ги е яд, че отбора на Ботев върви нагоре. Но свиквайте защото ще е така за напред!
+22
 
 
Денят започва с изказвания на неадекватни мургавелковци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: