ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Квартира за пловдивски студентки срещу секс и чистене
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:47 / 26.08.2010Коментари (58)30271
© Plovdiv24.bg
Богаташи от Пловдив търсят млади и красиви студентки, които да плащат наема с тялото си и да чистят апартамента, в който ще живеят, срещу заплащане.

Срещу осигуряване на прилично безплатно жилище богаташи от Пловдив търсят млади и красиви студентки. Условието е перфектната външност. Вместо да брои финикийски знаци, студентката плаща за наема с тялото си. Това обаче явно не е достатъчно за "хазяина", защото друго условие гласи тя да поддържа домакинството му в изряден вид

Броени седмици преди началото на учебната година в различните пловдивски университети интернет сайтовете за търсене на квартири под наем под тепетата се напълват с подобен род обяви.

Едни от тях носят заглавието "спонсорирам момиче", а други - по-невинното - "търся съвместно съжителство със съквартирантка". Общото при двата рода обяви е безплатният наем срещу безплатния секс. Отгоре на това някои от хазяите" търсят и домашна прислужница, без да обещават заплата. Тя трябва не само да умее да чисти апартамента, но и да готви вкусно.

В краткия текст на друга интернет обява има интересно и важно условие. Освен добрата визия младото момиче трябва да има и секретарски умения. Тя трябва да бъде комуникативна, да говори любезно по телефона с приятели и клиенти на бизнесмена и да предава кой с какво съобщение се е обадил. Наред с това уменията й да приготвя кафе и да го сервира също трябва да са на ниво. Наред с лекциите и упражненията в университета, трябва да успява да организира работния ден и срещите на своя хазяин, се разбира от обявата.

От своя страна, баровецът декларира, че освен безплатния наем плаща заплата и поема пълната издръжка на студентката в Пловдив. Това включвало джобните пари, таксите за университета, както и различните типично женски глезотийки като скъпи бижута, дрехи и козметика.

Безплатният наем в луксозен апартамент срещу "дребните" сексуслуги е предпочитан вариант за някои млади момичета, които нямат роднини или познати в Пловдив. В противен случай и ако не искат да са на общежитие, те трябва да плащат солено за жилище под тепетата.

Източник: в. "Монитор"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей това е живот,а? Що да се занимава чвек да си търси гадже. В краина сметка на мъжа какво му трябва? маЛко секс, безроптно подчинение и изряден ред в къщата...По неговите правила...
"A man who does not think for himself does not think at all". Oscar Wilde
на 26.08.2010 г.
0
 
 
Съвсем честни и открити условия. Не виждам новината.
+2
 
 
давам 2 стаи за момиче(та) в Кючук париж, в замяна искам да ми сменят дограмата и да направят външна изолация.
+1
 
 
Селянки дават г**ове срещу квартира :) Досега те бяха търсещи, сега пък тях ги търсят. Нищо ново.
+2
 
 
Айде да не прекаляваме с моралните лекции. Има много момичета които идват в големия град да си намерят приятел и да се омъжят. Университета за много от тях е нещо не чак толкова важно. От доста години се забелязва че комерсиалноста в обществото се увеличава. Все повече хора гледат хубавата кола, марковите дрехи и др. Така че това е само една стъпка по този път. Даже така е малко по-честно - от самото начало се знае за какво става дума а не се лъжат един друг че се обичат и прочее. Пък и кой знае - накрая като свикнат заедно може и да се оженят :-).
+4
 
 
Е кво толкова лошо има,те селянките и без тва се е**т като свирки,поне и някой лев да изкарат.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 26.08.2010 г.
+5
 
 
Щом има търсене има и предлагане .
+2
 
 
Всички тези студентки не си ли задават един елементарен въпрос. Бакалавърското образование е четири години. Първата година си намират "спонсор", но каква е гаранцията, че четири години ще са при него. Нали още на втория месец може да омръзнат на "хазяина", да се появи ново момиче, а те остават на улицата в изходно положение. Трябва да си с доста намален състав на мозъчните клетки за да разчиташ на такива "оферти". Първо, щом нямаш пари, никой не ти е опрял пистолет в главата да ставаш студент. Висшето образование не е задължително за никой. Второ, ако искаш да следваш, примерно си намираш двама съквартиранта и си делите наема и всички разходи на три. Доста мои колеги от ПУ така правеха. Моят съвет е първо да кандидатствате за най-евтиния вариант - общежитията,ако не ви класират, търсите квартира. Възможности винаги има . И не мислете ден за ден.
+7
 
 
Най-старата професия всички я знаете... така така, деградацияата е пълна
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: