ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с първа загуба след 1:2 от Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 28.08.2010Коментари (133)16526
Локо инкасира първа загуба в новото първенство. "Смърфовете" загубиха гостуването си на Славия с 2:1.

Срещата започна равностойно. Двата отбора си размениха няколко опасни положения. При една ситуация преди почивката съдията Николай Йорданов отсъди дузпа за домакините, но неговия помощник коригира фрапантната му грешка, показвайки му, че нарушението е извън наказателното поле.

Така се стигна до 35-та минута. Тогава капитанът Здравко Лазаров забеляза, че бившия страж на Локо Стефано Кунчев е излязъл напред и със страхотен шут от над 40 метра го наказа за 0:1.

Последва натиск на домакините, който даде резултат в даденото от съдията пет минутно, необяснимо продължение на първото полувреме. Тогава Цачев бе фаулиран в наказателното поле и Пеев бе точен от отсъдената дузпа за 1:1.

Преди почивката Самир Бенжелюн получи контузия и бе заменен от Мартин Кавдански. Именно Кавдански бе замесен при ситуацията, когато бе отсъдена дузпа за домакините.

Второто полувреме започна лошо за "черно-белите". Още в 47-та минута след центриране в наказателното поле Божков с глава направи резултата 2:1. Тези центрирания и неубедителната игра на Юнес Бенжелюн се превръщат в сериозен проблем, за "черно-белите", тъй като повечето голове инкасирани от Лучини от началото на шампионата са именно по този начин.

До края, игралите в новите си резервни черни екипи, "смърфове" оказаха натиск, но не успяха да създадат чисти голове положения за гол. Няколко далечни удара пробваха Габор Ерош и Христо Златински, но без успех. В самия край Локо натисна сериозно и имаше няколко положения за гол, но ги пропиляха Здравко Лазаров и Карвальо.

Още по темата: общо новини по темата: 10
29.08.2010
28.08.2010
28.08.2010
27.08.2010
26.08.2010
26.08.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 30.08.2010 г.
0
 
 
Нещо пак ми мирише на уреден мач между Коко и Венци Стефанов, като в предпоследния кръг на миналия сезон.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 30.08.2010 г.
0
 
 
Съжалявам за въпроса, че не е по темата, но тези резервните екипи продават ли ги във фен магазинчето? Много са яки! :)
+1
 
 
Нищо трагично и кой знае,колко лошо не е станало! Загуби ще има още и това е абсолютно нормално! Важното е победите да са повече от загубите! Това е футбола и толкова! Предстои ни двуседмична пауза в която всичко в състава и играта трябва да се избистри! Все пак състава ни е изцяло нов и е нормално да има колебливи изяви от някои играчи! Предстои ни мач с много добър отбор в лицето на Монтана и трябва да подходим изключително сериозно за този двубой и да го спечелим! Важното е,че вървим в правината посока и отдавна вече не сме отборчето,което се бореше за оставане при Галка а сме и ще сме фактор в първенството ни! А на жалките ни недоброжелатели ще им напомня,че днес следобед разпорихме и уж най-силния набор на жълтите селяни 1994 само с 0-3 и този факт доказва,че отдолу идват бъдещите ни звезди!!!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+6
 
 
Бях споменал,че Славия са най-гнусния отбор,не защото ни победиха-винаги са били такива-безлични от години.Локо и само Локо.Снощи бях да гледам Roma-Cesena, I кръг-очаквах 2/3:0,резил.Cesena заслужаваха да бият,невероятни контраатаки и... 0:0.
на 29.08.2010 г.
+5
 
 
Славия била карък..... кой от тук гледа мача в София или беше там? Не видяхте ли че момчетата не играха още от първата минута? Онези също не си даваха зор. Игра нямаше никаква.. тези които си мислят работата случайна да си спомнят как играхме срещу черно море и литекс. Миналата година резултатът 1:3 за нас не беше случаен колкото и да не ни се вярва. Това е положението. Все пак всеки си има мнение
на 29.08.2010 г.
+6
 
 
Най-важното от този мач е Зума да си извади изводите и да излезем следващия с оптималния състав! Видя се, че някои хора не са за титуляри, докато други, които бяха на пейката трябваше да започнат мача. Избистри ли се състава - ГАЗИМ :)
+7
 
 
славия си остава карък.Важното е отбора да се обиграе и всичко ще си дойде на мястото.Айде локо напред.
+5
 
 
Момчета,спокойно! Нищо фатално не е станало. Бием си всички вкъщи,взимаме повечето мачове,като гости и сме в 3ката. Случват се тези загуби,но все пак не губим от случаен,а от шопски отбор. Мен ме издразни равенството със Видима. Ето такива точки не трябва да изпускаме. Да сме живи и здрави всички! Срещу Монтана яка 90-95 минутна подкрепа,както ние си можем,а съм сигурен,че момчетата ще играят за нас :)! САМОО ЛОКО!
на 29.08.2010 г.
+2
 
 
Нищо не е станало,отбора ни е млад и с голямо бъдеще.Дано имаме сили за Евротурнирите,защото тази публика го заслужава!Обичам Локо Пд!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: