ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи Чирпан с 4:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:49 / 29.08.2010Коментари (142)23854
Ботев постигна очаквана, трета поредна победа в първенството на Югоизточната "В" група. "Канарчетата" надиграха категорично отбора на Чирпан, победиха го с 4:0, направиха редица пропуски и отново удариха няколко греди.

Преди срещата кметът Славчо Атанасов, заедно със зам.-кметът Георги Титюков, официално подписаха документите за отдаването на стадион "Христо Ботев" на футболния клуб.

Преди почивката надмощието на "жълто-черните" бе пълно, гостите предимно се бранеха и рядко дори преминаваха ц
ентралната линия на терена. Множество фрапантни пропуски белязаха това полувреме. Все пак успокояващото попадение падна и бе дело на Пейо Батинов след далечен изстрел.

Преди почивката неприятна контузия още в самото начало получи Стефан Костадинов и бе заменен принудително. След почивката нещата си дойдоха на мястото.

"Канарчетата" натиснаха още повече своя съперник и отбелязаха нови три гола с които успокоиха и зарадваха зрителите по трибуните. Техни автори бяха Димитър Байрев и Илиян Христов на два пъти.

 

Още по темата: общо новини по темата: 2
29.08.2010
27.08.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+14
 
 
ЗА СЕТЕН ПЪТ ДОКАЗАХТЕ ЧЕ СТЕ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ И НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ КАТО НАС ТАЗИ УЧАСТ.УСПЕХ И ДАНО ДВАТА ОТБОРА, СКОРО СЕ ВЪРНЕМ ТАМ КЪДЕТО НИ Е МЯСТОТО.
+5
 
 
Марин Бакалов много добре съзнава този проблем да играем срещу затворени в глуха защита отбори, за което сподели и в интервюто си след подписването на договора за наем на стадиона. За целта трябва сме много разнообразни и активни по целия фронт на атаката. Задължително е в арсенала на тактическите схеми да имаме и комбинации, които да завършват с удари от далечна и средна дистанция. Сигурен съм, че момчетата на Марин и Коцето Видолов ги отработват на тренировките тези неща, но за да се получават добре на терена е необходимо да са в постоянен състав и повече да са сработени помежду си. Засега Недко Миленов хвърчи като финикиец по целия терен и се раздава на 100% подкрепян и допълван от Пейо Батинов, но това явно не е достатъчно. Смятам, че с привличането на Стефан Учиков проблемът с плеймейкъра ще бъде решен и нещата ще паснат на своите места. Играта с плеймейкър му е майката! В момента нито един Бг отбор от А, Б и В групи нямат свестни плеймейкъри да им правят играта. Не случайно футболните спецове казват: кажи ми кой е плеймейкърът при вас и аз ще ти кажа какво представлява вашият отбор! За Ботев 1967 плеймейкърът бяха Чико и Добри Ненов, за Тракия Петьо Заекът(Зико!) и Георги Георгиев! Или за Локо в най-добрите им години това беше Зума.А сега при нас идеята е това да бъде Стефан Учиков, подпомаган от Иван Танчовски, Недко Миленов и Пейо Батинов! Това се очертава да е най-интересната халфова линия в България!
+7
 
 
Брава за победата, но да не забравяме ,че има още какво да се работи особена в парвото половреме и последният удар( само БОТЕВ)
+12
 
 
това е Той кадето и да е. това е Моя отбор.това е отбора на децата ми. той ще е и на внуците ми . това е отбора на коммшиите. това е отбора на квартала, това е Отбора на ПЛОВДИВ .това е ОТБОРА на все които го обичаме Това е БОТЕВ 1912.
+6
 
 
А кой беше този,който играе с 19?Много ми харесва...
на 30.08.2010 г.
+3
 
 
Това ни е твърдият електорат*ЯРКО ЖЪЛТО И ЧЕРНО ЧЕРНО* При победи и загуби това а останалите ще дойдат ПО КЪСНО бъди сигурен
на 30.08.2010 г.
+4
 
 
Единственото което не ми хареса е че отново бяхме само 8000 зрители !
+7
 
 
ВСЕ ПОВЕЧЕ МИ ХАРЕСВА ВАСКО ГУДЖЕВ ИГРАЕ С МНОГО ХЪС И ГОЛЯМО СЪРЦЕ ДАНО ПРОДЪЛЖАВА И ЗАНАПРЕД ТАКА ПОЧВА ДА МИ СТАВА ЛЮБИМЕЦ
+11
 
 
много се забавлявах на мача:) и съм радостна да видя МОЯТ отбор да побеждава с хъс и игра! Тук-там се чувствах като на театър, а коментарите на зевзеците по трибуните винаги са били част от емоцията и ми беше уютно сред тях:)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: