ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Видима играят благотворителната контрола на стадион "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:08 / 30.08.2010Коментари (54)7690
© Plovdiv24.bg
Предвидената за петък, 3 септември презсезонна контрола срещу Видима-Раковски (Севлиево) най-вероятно ще се изиграе на градския стадион "Пловдив", съобщи административният директор Атанас Узунов. Устна договорка между клуба и зам. кметът Георги Титюков е факт, но утре се очаква решението да бъде потвърдено и с официално разрешение. До тази промяна ще се прибегне, заради профилактика на тревната настилка на главния терен на Лаута, уточниха още от канцелариите на футболния клуб.

"Ще поемем всички разходи и ангажименти, свързани с организацията на срещата. Призовавам феновете ни да наблюдават мача в указаните сектори и да не заемат места по трибуните от втория етаж на стадиона, тъй като не е добре обезопасен", уточни още Узунов. 

Средствата, събрани от двубоя, ще бъдат предоставени на инвалиди.

В същото време стана ясно, че младите футболисти, привлечени това лято от Марица (Пловдив) Пламен Крачунов и Цветан Йотов ще гостуват на феновете утре от 19.30 ч. в залата за пресконференции на стадион "Локомотив". Срещите са традиционни, провеждат се всеки вторник и на тях членовете на фенклуба се срещат с футболисти и ръководители на първия отбор. Утрешната такава ще започне веднага след края на мача на юношите старша възраст. В мач от петия кръг на елитната юношеска група "смърфовете" ще домакинстват на Сливен. Двубоят е с начален час 17.30 ч. и ще се играе на "Кошарата".

Днес старши-треньорът Христо Бонев проведе първата за новата седмица тренировка, като заложи на бегови упражнения в горичката на парк "Лаута". Утре заниманието ще е само сутринта, а следобед възпитаниците му ще почиват.

Още по темата: общо новини по темата: 8
10.09.2010
07.09.2010
05.09.2010
03.09.2010
01.09.2010
01.09.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 07.09.2010 г.
0
 
 
тя и майка ти така викаше и сега си гледа изчадието, сопотска к**во
на 31.08.2010 г.
-3
 
 
Моля феновете на локу (Кистендил) да си сложат снимки на профилите , няма да им се смеем че са с цвят ала Роналдиньо. Хахахахаха
+1
 
 
жьлтите фенчета от сопот да заповядат и те там да ги видим що за стока са а не само да приказват тука защото вие в това сте силни а в деиствията сте пьлни жени това е абсолутен факт
+1
 
 
Мамка муууу :@. В София съм и незнам кога ще се прибера в петък :@:@. Ще направя всичко възможно да дойда!!! Ако не - САМО ЛОКО!! И не бийте папагалите на мача. Нека да няма простотии :).
+2
 
 
В петък на ст. Пловдив ще си проличи колко хора са съпричасни към инвалидите. Нека сме на стадиона, нека се отзовем на помощ на нуждаещите се.
+4
 
 
Папагалите да гледат само от друг сектор, че да не стане няква тъпотия пак , макар че е благотворителен мач всичко може да се случи ! Браво на тези, които ще дойдат !
на 30.08.2010 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+4
 
 
Абе ст. Пловдив на общината ли е или на държавата? Ако е на общината защо тогава парите, които се пилеят за глупости и простотии не отидат в "реанимирането" на стадиона?
+9
 
 
ееееее голямата Къща .Помня един от култовите мачове там Локо- Ботев 1:0 91год. с гол на Лазар Въчков. В Ботев тогава играеще Искренов.Бях закъснял за мача а пред гл. вход голяма тълпа от фенове локомотивци ботевисти нямаше билети и всички на раз вътре .Настадиона имаще 40 000 публика атмосферата беше страшна.Какви времена какво чудо!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: