ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев: На прав път сме в своето развитие! Благодарим за подкрепата на световно ниво!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 04.11.2023Коментари (20)5389
Ръководството на ПФК Ботев се обърна към привържениците на отбора след вчерашното градско дерби срещу Локомотив, което завърши 0:0.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на "жълто-черния" клуб:

Уважаеми Ботевисти,

Изразяваме искреното си възхищение от безрезервната подкрепа на хилядите жълто-черни сърца, изпълнили стадион "Христо Ботев“ в петъчната вечер, която даде на отбора ни криле за чудесното му представяне в градското дерби на Пловдив.

Подкрепа на световно ниво, която ни задължава да продължим да влагаме максимум усилия, за да отговорим подобаващо на високата летва, която за пореден път поставихте.

Убедени сме, че любимият на всички ни "Ботев“ е на прав път в своето развитие, а аплодисментите, които получиха след края на срещата както футболистите, така и спортно-техническото ръководство, ни дават увереност, че тепърва ще имаме много поводи за радост.

Ще продължим да вървим заедно към целите, които сме си поставили, за да върнем "Ботев“ там, където му е мястото.

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев“

Още по темата: общо новини по темата: 77
16.04.2024
06.11.2023
05.11.2023
04.11.2023
03.11.2023
03.11.2023
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
С други думи сте едни самодоволни селяни и каквото и да се случи, все ще намерите как да се величаете. Локомотив игра безобразно и въпреки това, не можахте да биете. Преди мача говорихте как ще ни закривате, ще ни качвате на голяма разлика, убивате, мажете, унищожавате, ще завиждаме на Локо София и още тонове глупости, нищо от които не се случи. И с тези претенции, както и последвалият резултат, те били на прав път. То и когато онзи с пирамидата беше начело, пак бяхте на правия път (за най-скъпите четвърти места в историята) и когато взехте медали наскоро пак бяхте на правия път. Все така да сте на правия път.
-3
 
 
Хубаво отмъстихме за шесте дебели бахура. Със задните части
0
 
 
PR- а ви е добър, но това не ви прави нито качестеена публика, нито можете да излъжете хората и да скриете реалността, а тя е, че сте просто една некачествена паплач водена единствено от омразата към другите! Полупразния стадион в мачовете с по-непретенциозни съперници говорят много за вас.Царе сте на писането, на надуването на балони и гръмки приказки, но реално сте едни жалки плагиати, които копират всичко от другите. Нямате нищо собствено и нищо истинско в цялата си история! Дори легендите и звездите ви не са ваши. Жалка картинка сте жълтури! Винаги сте били и ще си останете селска публика!
-3
 
 
Само едно ще ви кажа, цървула трандафор не става, това си го знаете много добре, ако ще и 100 стадиона да ви построят не може да си избягате от кърмата, никога няма да бъдете европейска публика. Вчера ви пожалихме и вие си повярвахте. С това 0:0 ли ни отмъщавате за Петата и 6 те бахура, тези работи нямат връщане, вие си го знаете това, ама нали трябва да избивате комплекси, вчера не се напъваме, осртавяме ви да поритатае малко топчето, ама ви сапъци от класа. Доно не изпаднете за да има с кой да се забавляваме догодина пак.
0
 
 
Ако с тази игра се става шампион, то досега да бяхте спечелили поне 10 пъти шампионската титла!
0
 
 
15,000 срещу 3,000!!! На терена и по трибуните Жълта доминация! И на Лаута ВАР ви спаси както и вчера. Играта ви е като за оцеляващ отбор и това ще си проличи още в следващия мач. Освен да лежите по терена и да бавите играта, нищо друго не правихте! Един точен удар нямахте, спокойно можехме да минем без вратаря си.
-1
 
 
“На прав път”? Да пълните джобовете на Цингаревич. 1912 руски подлоги. УпотребЯвани. В Пловдив сте не-желани гости. Биеш ги 6:0 и пак с илюзии, че били по-По-НАЙ. Отрепки селски.
-1
 
 
Хореография сиви плъхове от евтин хорор.. Вашата работа е, казали му да пръдне, той се насрал. Имате късмет, че Локо не игра нищо и липсваха титуляри. Иначе с този футбол от 70те,ви плякат повечето отбори.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: