ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Полицията отказа да охранява "Голямата къща" за Локо-Видима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:29 / 31.08.2010Коментари (30)5095
© Plovdiv24.bg
Отпадна вариантът приятелската среща между Локомотив и Видима да се проведе на стадион "Пловдив". Причината е нарочно писмо изпратено от началника на ОД на МВР - Пловдив Тодор Чонов до община Пловдив с копие до клубното ръководство. В него старши комисар Чонов отказва полицията да охранява двубоя, тъй като градският стадион няма Акт 16 за надстройката, а само за терена, пистата и първото ниво от трибуните. По думите на полицейския шеф мачът ще предизвика голям интерес и струпване на зрители, което може да застраши "сигурността на гражданите".

Целият днешен следобед ръководството на Локомотив прекара в опити да ангажира подходящ терен в близост до Пловдив, но удари на камък. Окончателно арената на контролата ще бъде обявена утре, когато се очакват още няколко отговора. Като краен вариант е предвиден помощният терен, по-известен като "Кошарата". Срещата не може де се проведе на главния терен, поради профилактиката на тревното му покритие.

Още по темата: общо новини по темата: 8
10.09.2010
07.09.2010
05.09.2010
03.09.2010
01.09.2010
01.09.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този се е дрогирал! Нали преди са се играли мачове, стадионът се е пукал по шевовете. Тогава е имал акт 16 а сеганяма?! Кви са тия шменди капели?? Не вярвах, че може да има толкова прости хора!!!
-3
 
 
Жълтите пак са намесени. Много ги е яд и завиждат, че в момента на тях никой не им обръща внимание по села и паланки. Те просто за забравени от бога. То си е и нормално де, за мъртвец какво да се говори и пише. Независимо от тази жълта конспирация, ние ще се борим срещу неправдата. Ние сме Локо Пловдив отбора на Пловдив завинаги и вечно ще си останем любимци на всички чесни пловдивчани. А тези дето ги бутат от гроба, господ ги наказва да ритат вечно по селата и да тънат във вечна забрава!
+2
 
 
Сигурно данните си ги взел от вашия дезИнформатор. Само че цифрата, която я споменаваш, е при гостуванията на Локомотив. Но нищо, простено ти е невежеството. За в бъдеще ползвай и други източници - има вестници, Интернет, хора, които са били на мачовете... А по темата: когато организираш благотворителни мачове не винаги е задължително да събираш много хора - ще дойдат, които могат и които се чувстват съпричастни към съответната кауза. По-скоро е похвално, че ръководството е решило да дари приходите от мача. Нека и ние като граждани на Пловдив да подкрепяме подобни инициативи, от който и отбор да произлизат
на 01.09.2010 г.
-5
 
 
Както е добре видимо от първенствата на мачове на Лаута идват между 1500 - до 2000 човека. Да организираш благотворителни мачове се иска да имаш публика : По каква логика столипиновци са решили че точно те ще напълнят стадион за благотворителен мач ? Смешки. Най-вероятно ще съберат 200-300 фена за такъв неофициален мач . Съвсем логично общината не може да отвори огромния и опасен стадион "Пловдив" заради двеста фена. Трябва да се гледат реалностите в очите.
-1
 
 
Ако този сезон паднете под 7-мо място проблема не ви е в футболистите, а в ръководството и просто казвам. И аз не знам как ще свършите накрая ама поне дотук това мога да кажа.
О ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ,В ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ НА ГОСТИ!
на 01.09.2010 г.
+2
 
 
Тодор Чонов е жълтур,ходи редовно на мачовете на фирменият отбор на ДПС!
+2
 
 
намирисва на шопски заговор момчетаа!
-5
 
 
100% пак някой ни изнудва. Но ние точно затова ще ставаме по-силни. На пук на враговете!
+5
 
 
как така преди по-малко от година можеше,когато представихме отбора с/у брестник ,а сега не може сигурно тогава е паднало лапане на кинти от коко динев !!!
+6
 
 
Това става ,не защото не искаме - -това става защото много малки педа.чета и от двата отбори гледат много филми - ЕКШЪНИ.Г-н Чонов не си измисляйте извинения ,а кажете че не можете да осигорите нормална охрана.Входовете към втория етаж можеха да бъдат запечатани.ОБИЧАМ СИ РОДИНАТА,НО НЕ И ДЪРЖАВАТА.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: