ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Култовият бизнесмен Пламен Пържолата пак си хапна телешки рибай стек
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:14 / 05.11.2023Коментари (1)1893
Култовият бизнесмен от търговищкото село Беломорци, който се прочу в цяла Европа със "златните" пържоли за 650 лева във Варна това лято, се завърна ударно от Нидерландия, където печели пари. Пламен се прибира, за да захранва родната кръчмарска икономика.

Явно Пламен добре е припечелил зад граница, тъй като със свой авер сядат в крайбрежна кръчма в Несебър, а обичащият живота и накичен от глава до пети със злато баровец отново си поръчва от скъпарския телешки рибай стек.

Нещо повече! Пламен Христов отново заснема хапването на "златната" пържола. Както и предишния път, така и сега бизнесменът записва разговора му със сервитьорката, която му обяснява тънкостите на ястието и защо е поднесено с кокал, а не е чисто. От публикуваното от самия него видео се вижда, че в чинията има гарнитура от варени картофи и гъби.

"Рибай стек, пак сме в България. В Несебър", казва пред камерата Пламен и започва да хапва от месото. Пържолата старателно заснема процедурата по обяда. Накрая не става ясно каква сметка е платил баровецът, тъй като видеото спира по време на яденето, пише Хотарена.

Цялото семейство на Пламен, или Ерджан, както е по-известен бохемът в родното си село Беломорци, е ангажирано с бране на ябълки в Нидерландия по думите на кмета на населеното място Христо Илиев. В Нидерландия Пламен изкарва добри пари, с които е съумял да си купи къща и да измести цялото си семейство там, докато тече сезонната работа.

Наред с това Ерджан плаща добре на работници от неговото село и околията да пътуват до Нидерландия и да се ангажират с работата по доходоносния бизнес. Те се прибраха по родните домове у нас и се очакваше само Пламен и семейството му да си дойдат. Което вече е факт.

Мъжът, който публикува видео с колосална сметка за три пържоли, живее в същински палат в Беломорци и мнозина се съмняват, че единствено бизнесът с ябълки му носи толкова големи печалби. Семейството има висок стандарт на живот и обича да го демонстрира. Самият Пламен често се снима по баровски ресторанти, а на фотосите членове на фамилията размахват пачки с евро. В друг случай Пържолата посипва с банкноти фолкпевицата Райна.

След новия клип с ядене на телешки рибай стек в Несебър Пламен Пържолата публикува друг клип, докато шофира лъскавия си мерцедес по магистралата. На него се вижда как тузарят кара със 195 км/ч и нарушава с 55 км/ч ограничението на скоростта по родните аутобани.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво ни интересува какво яде тоя? Ама бай мангау днес излиза с танка,бай мангау е правителството в сянка се пееше преди години
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: