ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (26)
В Унгария недоволстват: От съображения за сигурност смениха мястото на мача, това значително засяга нашата програма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:29 / 06.11.2023Коментари (2)3133
© mlsz.hu
Унгарската футболна федерация публикува съобщение във връзка с решението на БФС мачът между България и Унгария да се играе без публика на стадион "Христо Ботев".

Унгарците не са особено възхитени от решението на БФС, а освен това заявяват, че близо 2000 унгарци са закупили билети за мача, който беше насрочен да се проведе на Националния стадион "Васил Левски" в София.

Ето и пълното съобщение, което бе публикувано в сайта на унгарската футболна централа:

От съображения за сигурност българската асоциация-организатор промени мястото и датата на квалификацията за европейското първенство България-Унгария на 16 ноември и реши феновете да не бъдат допускани на стадиона.

Повече от две хиляди унгарски фенове купиха билетите си за мача България-Унгария за европейското първенство. От съображения за сигурност българската асоциация инициира организирането на мача при закрити врата, с което - заедно с промяната на мястото и часа - се съгласи УЕФА.

Унгарската федерация ще възстанови цената на билета на всички унгарски притежатели на билети в рамките на кратък период от време и скоро ще информира загрижените фенове за процеса по имейл.

Освен това унгарската федерация препоръчва на феновете, които планират пътуване, да отменят всички самолетни и влакови билети, които вече са закупили, както и хотелските си резервации, и да поискат възстановяване на цената им.

Футболният съюз на Унгария посочва, че българската асоциация е отговорна за провеждането на мача и произтичащата от него ситуация.

БФС поиска от УЕФА квалификационният мач България - Унгария за Европейското първенство на 16 ноември да се проведе в Пловдив, вместо в София, както беше първоначално обявено, поради риск за сигурността на българската федерация.

С оглед на извънредните обстоятелства УЕФА също прие организацията на мача при закрити врати, така че срещата ще се проведе без фенове.

Унгарската футболна федерация научи със съжаление за промяната, която значително засегна програмата на отбора и информира феновете, закупили билети за мача, че разбира се ще възстанови цената на билетите и въпреки че решението не е взето от унгарската асоциация, също така се извинява на унгарските фенове, които планират да пътуват до мача, за причиненото неудобство, завършват от унгарската футболна федерация.
Още по темата: общо новини по темата: 334
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
25.03.2024
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А уж футбола бил за феновете, но се оказва, че БФС нехае за тях?!?!?! Както е тръгнало, перуката може ли при следващите квалификации всички домакински мачове да нареди да са при закрити врати?
0
 
 
Браво БФС лумпенииии - кой ще плаща масата сега?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: