ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Полицаи глобяват наред по ул. "Даме Груев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:54 / 09.11.2023Коментари (18)12490
© Фейсбук
Служители на реда от 1 РУ Пловдив раздават глоби на нарушители по най-дълго ремонтираната ул. "Даме Груев" в Пловдив. Това видя Plovdiv24.bg в социалните мрежи. 

Преди откриването на така дълго чаканата улица, нашата медия писа, че основната линия на улицата е прекъсната само на две места - на кръстовищата с улиците "Пере Тошев" и "Охрид".

Това означава, че единствено там колите ще могат да правят разрешени завои. Достъпът наляво към всички останали пресечки е невъзможен, според положената маркировка. 

Според новата маркировка е забранен левия завой от ул. "Даме Груев" към ул. "Братя Бъкстон". Именно поради тази причина полицаите извършват акция и глобяват наред нарушителите, които предприемат забранен ляв завой.


Още по темата: общо новини по темата: 284
05.04.2024 »
05.04.2024 »
16.12.2023 »
15.11.2023 »
14.11.2023 »
12.11.2023 »
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Искам да попитам - тъй като на улица Даме Груев няма знак Г1 "Движение само направо след знака", а в началото на ул. Братя Бъкстон няма знак В1 "Влизането е забранено", то защо да се съобразим с пътната маркировка?! Това, че в по-голямата част от града тя липсва какво би означавало и Пътните полицаи глобили ли са отговорните за липсата й? Даме Груев има повече пътни знаци отколкото отводнителни шахти, но точно на тези две пресечки няма нито един указващ забрана за завой! От 20 години не съм видял нито един полицай да регулира на кръстовище при повредена светофарна уредба или в час пик, но, когато трябва да се глобява са ПЪРВИ и ВИНАГИ на ЛИНИЯ!!! КАТ репресивен орган ли е???
+1
 
 
А кога и КОЙ ще спре ГОВЕДАТА с велосипеди и тротинетки,препускащи по Пешеходния мост?!?Кога толупите от Второ районно ще спрат препускащите АРАБЕСКИ по тротоара пред управлението?!?
+3
 
 
Аз предлагам да се забранят и десните завои, там вече са свикнали да им е трудно прибирането. Хем повече пари за общината :) Или още по-добре, завиваш и плащаш с карта на бариера, платени завои - най-добрите завои!
+3
 
 
А с паркиралите коли по "булеварда" какво правим? И защо все още има огради на най-широкото място от пътя - на терасата???? Поредната пародия! Да се вземат едни пари, колкото се може повече, пък после другите да му мисля! Но, така ще е непрекъснато, докато хората си траят!
+2
 
 
Няма хранилки, има само глупендери дето не спазват нищо. Направили са го еднопосочно той ти заявява че въпреки това ще си минава в нарушение и го прави после било хранилка? Следващия момент единия индивид минава в нарушение и другите балъци зад него си казват тоя минава аз ще заобикалям и той след нарушителите и после казва ами що мен спряхте те минаха и други? Щото сте безмозъчни всичките и не искате да спазвате елементарни закони като знаци на пътищата какво остава за други? Когато нещо не ви харесва търсите някакви права било то човешки/граждански и кви ли не, но когато вие системно нарушавате всякакви закони и правила искате да минете безнаказано? Да ви глобяват 24/7 да имат патрули по-такива отсечки/светофари и навсякъде защото на нормалните хора им писна от ненормални психично болни к*пелета които ни заобикалят и системно не следват дори елементарни правила!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: