ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бившите съдружници в DCC продължават с мръсните номера помежду си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:19 / 04.09.2010Коментари (57)17238
© Plovdiv24.bg
Двама мъже бяха заподозрени в кражба на техника за кабелна телевизия и интернет, извършена в Пловдив, съобщиха от ОДП Пловдив. Вчера в Пето РУП е бил получен сигнал от служител на "ТВ САТ КОМ", че от метален шкаф в бл. 31 в ж.р."Тракия" с подбран или преправен ключ е била открадната телекомуникационна техника и оптичен суич с монтирани на него 11 елементи "SFP", научи Plovdiv24.bg. От фирмата са подали сигнал и за още две кражби от табла на "Цифрова кабелна телевизия" ООД до бл. 201 и бл. 215 в ж.р."Тракия". Общата стойност на откраднатата техника е около 5 500 лева. В хода на полицейската проверка е било установено, че Г.Г. /38 г./ и Д.М. /21 г./ от Асеновград, служители на "АТВ САТ" ЕООД, са вероятните извършители на кражбите. В хода на разследването е станало ясно, че управителите на двете фирми са били съдружници в разпадналата се "Цифрова кабелна компания" и между тях тече делба на фирменото имущество. На всички лица, съпричастни към споменатите случаи, са съставени протоколи за предупреждение по чл. 56 от ЗМВР.

Междувременно вече четвърти ден повечето абонати на интернет услугата на DCC нямат достъп до световната мрежа. Все повече са сигналите в редакцията ни за това, като към момента версиите за причината са различни и противоречиви. Според собственикът на АТВ САТ Георги Гологанов бившият му съдружник в "Цифрова кабелна компания" е придърпал администратора на мрежата в неговата фирма "ТВ САТ КОМ" и той дистанционно изключва абонати без да има законово право на това. Самият Гологанов пък няма физически достъп до двата централни офиса на фирмата си в Пловдив и Асеновград, тъй като са барикадирани от сотаджии и се чака решение на съда, което да му даде право на достъп до фирмената техника.

На клиентите на този етап им остава да изчакат спора да бъде разрешен от съда, след което "победителят" ще получи контрол върху техниката и мрежата на DCC. 


Още по темата: общо новини по темата: 66
15.12.2023 »
29.11.2023 »
25.11.2023 »
25.11.2023 »
24.11.2023 »
24.11.2023 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
За да се събират пари за кабелно разпространение, трябва фирмата да има лиценз за телекомуникационна дейност. Такива лицензи не се издават за два дни, така че дейността на новите каси по всяка вероятност е извън закона. Спи ли икономическа полиция?
+2
 
 
Още при първото спиране на интернета преди 2 месеца знаех че ще се случи така и се прехвърлих на cooolbox и съм супер доволен и от връзката и от обслужването. DCC можеха да направят фурор в града като предложат малко по ниска цена и по високо качество но просто не им стига акъл на децата че се скараха за глупости...
0
 
 
А защо никой не се запита, след като има парични взаимоотношения подписани договори, анекси и издадени фискални бонове т.е. надлежни документи по една сделка, как така все още не се е намесила прокуратурата и комисията за защита на портребителите. В крайна сметка някой е предплатил за нещо което няма възможност да ползва (в случея за интернет) поради злонамерени действия от страна на трето лице (единия собственик дръпнал щепсела на абонатите на другия собственик). Мила родна българска картинка ... Welcome to BULGARIA - Feel Magic :)
0
 
 
Освен това са спрели ПОТВ, телефонистките им дават най-различни отговори - например, че телевизията не излъчва или била в профилактика. А у комшията върви по Евроком като слънце. Обадих се в ПОТВ и ми казах, че имат с ДСС перфектен договор и ча са спрени без предупреждение. Чух, че на Кирев някой плаща за цялата работа, може би защото само ПОТВ казва някои истини около далаверите в този град. Навремето като бяха спрели ПОТВ по Евроком ги напуснах и отидахо в ДСС. Не само това, но и навих целия вход да направи същото. Сега по същия начин под строй се връщаме в Евроком.
+3
 
 
да се отказваме от тях и да не се вращат модемите.....
+1
 
 
Не мога да разбера какво става,но и на мен ми писна вече.До сега сме плащали в Пловдив в старите каси.За август отидох да платя в Асеновград и учудването ми беше огромно след като служителката ми каза,че имам да плащам за два месеца.Последната платена такса в Пловдив изобщо не е била отчетена тук в Асеновград.А да ви кажа честно изобщо нямах представа за скандалите,които стават между собствениците,защото ни нямаше доста време в града.Добре,че не сме хвърлили бележката за платената такса.И в случая кой страда?.... За съжаление ние-потребителите:((((( Казаха ни да не плащаме в старите каси,защото не работели,а в интернет пише,че си работят и всичко си е наред.Незнам вече.....луда работа.....побъркаха народа....
0
 
 
ба*ти И СМОТАНЯЦИТЕ АЗ ВЕ4Е СЕ ОТКАЗАХ ОТ ТЯХ
+3
 
 
От другия месец - другаде. Писна ми от тези станимашки тъпаци.
на 04.09.2010 г.
+3
 
 
знаете ли аз платих на старата каса . не ми се искаше да пла6там на новата каса . днес отново имам интернет което ме навежда на мисълта че гологанов наистина е човека на които му е отнета неправомерно фирмата . а кирев ви зе по още 1 такса за октомври . кое е реално истинския собственик да бяга на нови каси и да зарибява хората с брошури или . фалшивия уж собственик ( който ви зе парите за октомври в новите легитимни каси )
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: