ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев: Осъждаме криминалните прояви на шепа самозабравили се "привърженици" на "Левски"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:25 / 12.11.2023Коментари (4)6855
©
Ръководството на Ботев (Пловдив) публикува декларация след края на мача с Левски. Ето какво написаха "жълто-черните" ръководители в официалния сайт на клуба:

Уважаеми Ботевисти,

От името на цялото ръководство, спортно-техническия щаб и футболистите на "Ботев“ изказваме огромната си благодарност за неистовата подкрепа, с която за пореден път дарихте любимия си клуб в дербито срещу "Левски“ София.

Щастливи сме от факта, че представителният ни мъжки отбор успя да отговори подобаващо на вашето представяне, като сме убедени, че радостните мигове, които ще изживяваме заедно, тепърва предстоят.

И докато връзката между всички нас става все по-силна и мощна, то няма как да подминем с лека ръка поредицата от безобразия, които се случиха извън терена по време на футболния сблъсък.

На почивката между двете полувремена на срещата, привържениците на "Ботев“ бяха подложени на канонада с десетки сигнални ракети, една от които удари човек, който беше откаран с линейка в болница.

Обстрелът на сектора за гости, където имаше десетки жени и деца, показа няколко изключително опасни и будещи недоумение неща. Няма да се спираме на културата и адекватността на част от домакинските привърженици, защото тези грозни и опасни прояви не са прецедент.

За сметка на това искаме да изразим силното си разочарование от организацията на срещата и последвалите действия на полицията, която остави хулиганските деяния да продължат дълго време без никаква намеса.

Защо и как органите на реда допуснаха на стадиона да бъде внесен цял арсенал? Нали на входовете на спортното съоръжение би следвало да се извършва щателна проверка?

В случай, че полицията си е свършила добросъвестно работата преди началото на футболната среща, недопускайки внасянето на въпросните ракети, то тогава отправяме нашето питане към ръководството на ПФК "Левски“ София – как въпросните ракети са достигнали до тези, които ги изстрелваха по нашите привърженици и ще вземат ли отношение колегите ни към случилото се?

Уважаеми привърженици на футболната игра,днес футболният празник, който създадоха отборите на "Ботев“ и "Левски“, можеше да завърши с трагичен инцидент.

Ръководството на "Ботев“ осъжда криминалните прояви на шепа самозабравили се "привърженици“ на "Левски“, като оставаме в очакване на публичен отговор на нашите въпроси както от органите на реда, така и от ръководството на домакините.

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев“
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много бързо забравихте как преди две години мятатхте същите ракети на Лаута, жълти мишки. Хак да ви е сега, да видите хубаво ли е.
0
 
 
Вие можете да стреляте жени и деца с ракети,а вас не !Простия жълт примат само реве и тича като луд !
0
 
 
Точно както и вие си вкарвате на Лаута абсолютно същите сигнални ракети”Чрез Приятели жълти полицайчета”
0
 
 
Шебеци гнусни, вие, говедата и прасетата сте единствените безмозъчни, които стреляте с ракети към публиката. Сега, когато ви отвръщат със същото, пишете декларации, гнусари прости.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: