ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи трудно като гост Димитровград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:57 / 05.09.2010Коментари (205)26794
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив победи много трудно отбора  на Димитровград като гост в мач от четвъртия кръг на Югоизточната "В" група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Въпреки, че "канарчетата" бяха пълни господари на терена и създадоха куп голови възможности, те стигнаха до минималната победас 1:0 с гол в 80-ата минута. Единственото попадение реализира Димитър Байрев с пробив през центъра.

Двете полувремена бяха почти идентични, като домакините от Димитровград се бяха затворили и се защитаваха, а Ботев нападаше агресивно. Пропуски направиха Илиян Енчев, Ридван Хадифейзула и Атанас Курдов. Най-чистото положение обаче бе за домакините, като в средата на първото полувреме техен нападател излезе сам срещу вратаря Илия Николов, но ударът му срещна гредата.

След почивката в игра влезнаха Иван Площаков и Стефан Учиков, но и те не успяха да счупят каръка пред вратата на Димитровград. Все пак в 80-ата минута натискът на "канарчетата" даде резултат и с хубав пробив през центъра, останал сам срещу вратаря Димитър Байрев вкара победното попадение.
Още по темата: общо новини по темата: 2
03.09.2010
02.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
До всички компетентни буфери изказали по-долу. Драги ми олигофрени,Вие бяхте ли на мача в Димитровград та коментирате? Мача главно се игра пред една врата,а тези от Димитровград имаха 1(едно?!) положение. Моля Ви,гледайте си вашия отбор,а нас ни оставете да се блъскаме във "В" група. Пък и кво Ви дреме за нас...или? Айде със здраве и да следите внимателно коефициентите Ви в Ефу ;) До всички Канари. Такива нахлувания каквито станаха в Димитровград,не трябва да има. В момента всяка една глоба,я плащаме от нашия джоб. Колкото до мача - започваме цикъл сряда - неделя. Поне до края на Септември. Знам,че на много хора не им харесват някой от играчите,но просто няма как...всички ще играят и ще трябва да се доказват. А и междувпрочем НЕВЕРОЯТНИЯ отбор на Нефтохимик с халфова линия средна възраст 42 години е АБСОЛЮТНО нищо в сравнение с отбора ни БОТЕВ. Приятел от морето,фен на Нефтохимик ми каза,че отбора играел до 50-60 мин,докато ги държали краката на легендите. След това отбора бил смазван. Правете си изводи. Мен лично ме притесняват повече Созопол.
на 07.09.2010 г.
0
 
 
Защо ли всяка новина за БОТЕВ има над 200 коментара винаги Питам се кой е отбора на града ни ОТ КОЙ ОТБОР СИ
+1
 
 
скъпи съграждани, утре се навършват 8 гд от смърта на бившият цигански клуб локомотив пловдив, ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ИМ ПАМЕТ
+2
 
 
На всички злобеещи тук, за поредната победа на Ботев само да ги информирам, че много отбори от А група нямаше да ги бият, при положение, че бяха 10 в защита и 1 вратар!
+4
 
 
цигани кво берете чужди дертове?идете при цар киро за помощи че скоро ще му вземат всичко и ще останете без водач.ние ще се оправим все някога,а вие само може да потъвате в тиня в миризлито ви гето
+10
 
 
Малееее, колко паразити са накацали...
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: