ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Разтреперих се, дете наоколо пищеше! Такова нещо не бях виждала!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 13.11.2023Коментари (17)36820
©
В редакцията на Plovdiv24.bg получихме сигнал от гражданка. В него тя разказва за мъж и неговото куче, отнасящи се с непоносима жестокост към коте. Ето нейния разказ. 

Вчера, прибирайки се от разходка с детето си, станах свидетел на нечовешка жестокост към животно. Вървейки около 16,30 ч. по ул. "Капитан Райчо Николов“, в посока ТЦ "Гранд“, точно преди ЦКБ, чух жена да вика и малко дете до нея, което пищеше и ревеше.

Вървейки към нея, й извиках какво се случва и тя ми посочи мъж, който на около 20 метра от нея в градинката към блока на ул. "Леонардо Да Винчи“ (срещу стълбите на ресторант "Рая“) заедно с кучето си убиваха беззащитно котенце. Кучето му давеше животинката, а той я тъпчеше с крак. По-голяма изродщина и деяние, пълно с омраза, не бях виждала. Започнах да крещя и той си дръпна кучето и тръгна надолу по улицата. Успях да го снимам и се върнах за да видя как е котенцето. То агонизираше и след няма и минута почина в мъки с почти разпорено коремче.

Случката ме разтрепери и адски много разстрои както мен, така и жената, която първо го беше видяла. Не бях на себе си, треперих от тъга и безсилие. Едно невинно създание, на никой непречещо, бе убито, за да задоволи на един психопат според мен долните инстинкти.

Публикувах случката във всички групи за животни в града, с цел някой да разпознае въпросния "човек“. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз го написах и под другата статия, но ще го напиша и тук: това е престъпление по чл.325б,.ал.1 от Наказателния кодекс,(проявена жестокост към гръбначно животно, и причинена противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане),наказва се с лишаване от свобода до 3 години и глоба 1500лв. Да не забравяме обаче къде живеем все пак! Според мен в България това е почти ежедневие, пък и не съм чул още някой да е влезнал в затвора за подобно нещо, че и за много по-лошо! За съжаление "родна действителност'! Трябва да има повече организации като 'Четири лапи'! В някои американски щати даже има глоба за стопани, които пътуват с автомобил и не са обезопасили домашния любимец или си е показал главата през прозореца понеже съществувал голям риск! Не мога да си представя, какво би било наказанието за въпросния пловдивски сатрап! Що се отнася до кучето, ще си позволя да вмъкна цитат от известен киноложки сайт: "...питбул териер не е по-опасен от една немска овчарка, ротвайлер, доберман, българско овчарско куче, немски дог или друго куче с такива размери. Като цяло характерът на питбула а е дружелюбен, всичко зависи от това какви стопани ще ги отглеждат. " Не мисля, че кучето има някаква вина заради външния си вид, а и едва ли може да си избира стопанина!
+2
 
 
Човекът живее на ъгловата къща на ул. Прага и Леонардо да Винчи . Всички го познават в квартала.
+3
 
 
Собствениците, имащи фетиш и разхождащи без намордници подобни породи кучета са: а) деца на нефункциониращи семейства, б) фрустрирани от сексуалната си ориентация индивиди, в) недиагностицирани все още с психиатрични отклонения, г) епилирани неработещи мамини синчета, д) комбинация от горепосочените отговори. За този на снимката клоня към В.
+3
 
 
Незабавно приспиване на кучето и няколко месеца бой за собственика в Пловдивския затвор
+6
 
 
Евтаназия за всички кучета от породата питбул. Нямат място в паркове и градини. Стопанина може да е Майка Тереза все пак ще е по агресивно от другите породи кучета.
+6
 
 
за такива Бай Ганьовци - Крумови закони!Дайте му адреса на тоя изрод
0
 
 
Заради изроди и малоумници като тоя желая да напусна тази противна страна завинаги и никога повече да не се сещам за нея! Не е само тоя, същия като тоя са баща му, брат му, чичо му и куп още прости кратуни, които правят същото! Такова ще е и детето му!
+6
 
 
Мамицата ти, боклук мръсен, ще те намеря и ще ти разпоря гнусно възпитания помияр пред очите!!!
+8
 
 
Трябва да има забрана да се отглеждат такива породи кучета в градовете!!!Опасно е за хората и за невинните животинки!Много жестоко деяние,дано си получи заслуженото!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спортен риболов
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Лято 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: