ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев обвини Лечков за проблемите в българския футбол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:21 / 10.09.2010Коментари (20)3863
© Plovdiv24.bg
Емоционално изказване по повод националния отбор и крахът след загубите с 0:4 от Англия и 0:1 от Черна Гора направи мениджърът на Локомотив Пловдив и последен старши-треньор, закарал националния ни отбор на световни финали Христо Бонев.

"На всеки човек, който обича футбола темата "Национален отбор" не може да му бъде безразлична. Мен ми казват какво горе-долу пишат вестниците, щото аз вестници не чета. Аз като човек, който е бил в тази обстановка знам, че най-лесното след две загуби е да критикуваш. Аз ще се въздържа, защото желая доброто на българския футбол", заяви Бонев на редовната пресконференция на Локо, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ще си кажа честно и откровено мнението когато някой от БФС ми поиска мнението. Сега на умряло куче да вадя нож няма смисъл. С Наско Узунов сме правили среща с Боби Михайлов и аз лично ще кажа две-три неща, когато отидем лично при него. Той трябва да се освободи с някои хора във футболния съюз, за да настъпят по-добри дни, месец и години за националния отбор", каза още Бонев.

"Казаха ми за Йордан Лечков. Той не ми е на нивото, не се занимавам с него. Цветан Цветанов като проведе операция "Наглите" забрави един нагъл
човек, какъвто е Данчо Лечков. 1998-а година отборът се класира за финалите на Световното, 2004-а под ръководството на Вуцов и Иван Славков беше последното ни класиране на Европейско. Именно през тези периоди идваха много милиони евро в касата на футболния съюз и благодарение на такива хора като Лечков сега няма един лев в касата", сподели легендата на българския футбол.

"Искам да дам едно обяснение от къде идва контрата между нас. 1998-а когато се класирахме за Световното отидох заедно с Вуцов в Турция в Бешикташ, за да говоря с неговия треньор Джон Тошак, за да може да помогне и той с нещо да го слага да играе, за да мога да го включа в националия отбор. Тошак ми каза на самата врата - "приятели, знам за какво сте дошли, за това ще ви улесня - вземете го, не го искам да го гледам." В България един негов приятел и мой познат ми заяви, че Лечков трябва да е в националния отбор, а аз му казах, че той не играе никъде, този наш общ познат ми обясни, че Лечков играел на малки вратички в неговия хотел и за това трябва да е национал. Неслучайно Митко Бербатов напусна и още много хора ще напуснат, ако Лечков остане в клуба. Боби Михайлов трябва да си направи добре сметката и да го изгони", завърши Христо Бонев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Целия изпълком трябва да бъде изхвърлен и да се изберат нови хора. С това продаване на мачове и шуро-баджанащина които царят в БФС как да имаме силен национален отбор?
+1
 
 
Резо ела малко на лаута да обесниш на бонев кои мрази и кои не мрази интернет терорист вие жьлтите сте пьлни п**ки и цьрвули този золум се подигравал цял живот с вас жьлти утаики
+6
 
 
Лечков ела на лаута да си кажем сичко точно и ясно 30 сек ти даваме да си прав
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
много добра двойка са :) баси яката снимка :)
+7
 
 
абе цялото бфс вън то само лечков да беше виновен с мед да го намажеш всички до един трябва да се махат заради тях българският футбол пропада и ще продължи да потъва в калта ако не се махнат скоро
0
 
 
Не само да си спомни как му набута Нанков в отбора на световното 1998 и как на Нанков му свириха 3 обратни тъча срещу Парагвай, ами Георги Бачев как влезе в отбора тогава? И най-лошото що не взе Коцето Видолов, който бешеистинската алтернатива и на Балъков и на Лечков? Ама на тоя въпрос ни е си знаем отговора. Евала на Зума че единствен критикува остро тея оядени наглеци, ама то е ясно че в живота всичко се връща...
0
 
 
И наглеца Лечков не е стока, но и Зулума не е цвете за мирисане! Това тяхното си е бой между крастави магарета.....Прекалено голямо его има и често се изказва, изживявайки се като някаква инстанция...А всъщност е никакъв ...човек с професия "легенда", но само за местна консумация ! Консуматор, който не обича да дава, а да взема...А и с този прекалено хаплив език нищо положително и градивно не може да постигне ! Не само той, а по прнцип...Преди време и Едуард Ераносян му беше черен и го "разнасяше" напред-назад като прани гащи с какви ли не интриги и измислици ..как бил играл кючек по бели гащи в таверна, например... Глупаво, дебело, мазно и подло човече, което така и не успя да преглътне простичкия факт, че Ераносян е шампион с Локомотив, а не той ! Едо е пич и съдбата го целуна тогава, защото Тя обича смелите и мъжете с топки !А Едо е много по-голям мъжкар от тлъстия шопар Зулума...Да не говорим пък колко силно свинята мрази Ботев....Никаква милост за него и да го духа ....като сее лайна, нека жъне кенефи !
+9
 
 
Браво, Зуме! Лашкай плешивото влечуго!
+3
 
 
Тези двамата явно здраво са се захапали!Сега остава Лечков да си спомни как Анатоли Нанков беше пробутан на Световното 1998 от Бонев след уговорка със семейния му приятел Гигов и цирка ще е пълен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: