ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът: Правителството е безкрайно нагло с това си решение за боклука
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:28 / 14.09.2010Коментари (32)5940

Славчо Атанасов няма да отстъпи за софийския боклук
"Отдавна казах каква е позицията ми за софийския боклук: и грам от него не бива да приемаме повече, след като правителството ни излъга за компенсациите срещу предишните 100 000 тона бали, които до една взехме на Цалапица" - така пловдивският кмет Славчо Атанасов коментира решението на МС за депониране на сметището на нови 30 000 тона отпадъци до м. март 2011 г.

"Намирам тази позиция на правителството за безкрайно нагла и смятам, че е време Пловдив да спре да решава проблемите на столицата с боклука, камо ли безплатно. А същевременно спасихме държавата от ежедневни глоби от по 50 000 евро, за което ни се отблагодаряват с още боклук. Това е равносилно на обявяване на воняща война между София и Пловдив", каза още Славчо Атанасов. Той припомни, че предрича сериозно недоволство от пловдивчани, както и от населението на Цалапица и селата Оризари и Кадиево. "Този път обаче няма да имам очи да обяснявам на хората защо камионите карат още бали от София", заяви Атанасов.


Още по темата: общо новини по темата: 152
28.11.2013 »
30.11.2012 »
28.11.2012 »
28.11.2012 »
26.11.2012 »
13.11.2012 »
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Никой не обръща внимание на един много важен факт! Шопетата ще ни напълнят сметището сега на аванта( за 3-ти път), и след 1-2 години капацитета на сметището ще бъде изчерпан. Ние и сега плащаме много пари за данък смет, а тогава-още повече. Ние си плащаме(с наще данъци) за преработка на отпадъците в завода до Раковски 2-3 пъти повече от другите общини, щото сме много ЕКО, а Софиянци ще ни преизпълнят капацитета, ЗАЩО? Ми да си платят и да си ги закарат в Шишманци, и те като нас. Не е много сложно!?!?!
+2
 
 
Ами Славчо да съди правителството, че не си е построило завода за боклук-проблема е от години, но в Бг чакаме все последния момент!
+3
 
 
Браво на кмета а тъпаците дето искат оставка да го .....т тези са хора на тъпият боико, ако доиде иван тотев балите ще влязат без пари дори без обществото да разбере.така че евала на кмета а на кои е дал горивата и градинките ако доиде друг да не ги даде на кои да е и тои ще ги даде на свои хора,аз лично съм доволен от кмета.А недоволни винаги ще има а които и да е ако не е бавно развиващ се ще даде на свои хора обществените поръчки така, че важно е какво прави за града а не кои го прави.
+3
 
 
Славчо за нищо не е виновен гледайте че човека се мъчи да направи нещо. Но, всички трябва да имате изкупителна жертва. Естествено това е кмета. Айде престанете да сте толкова сляпи всички. Явно е че Бат Бойко иска да ни направи задния двор на "Шопия" и точно сега е момента да покажем че не сме такива. Не да си търсим изкупителна жертва и да го плюем по интернет. Време е да покажем че можем да се обединим и да не се оставяме на тъпите шопи да ни мачкат. Защото не само славчо ще се трови от боклука на софия а и всички ние да не говорим за жителите на околните села. Може би не всяко решение или дело на кмета е било правино но все пак и той е човек и греши. Но точно в момента той и на наша страна и не е момента да го плюем който не е доволен от него да го покаже на изборите догодина но сега е момента да спрем боклука. Ако трябва с жива верига с каквото и да е но Пловдив не заслужава да стане сметище.
-2
 
 
Защото си кретен Славчо, ха сега се чуди защо са го направили??? А ти на кого даде обществените поръчки аа?? Смотаняко ??? Даде ги на фирма която се занимава с ремонт на отоплителни ситеми... тази същата фирма, която осра няколко училища по морето, но Ти им даде градините? На кого даде и горивата на Пловдив??? Млъквай вече.
0
 
 
Славчо,ти си наивник.Какво очакваш от един ББоклук освен боклуци???Да си чул за спортни успехи на ББ?Не си.Да си чул колко добър охранител е бил?Не си.Какво като е пазил Живков.Да не би да е имало атентат срещу Бай Тошо и Мутрагеньо да го е спасил?Не.Пощил му е ушите.Българино!Живееш много по-добре отколкото заслужаваш.Щом си избираш такива управници....
на 14.09.2010 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-2
 
 
Впрочем, за доброто на нашия град, сега е моментът Славчо трябва да си даде оставката! Да си изберем временно управляваш града кмет! А догодина да си имаме обицата на ухото! Сега да си даде оставката - това е патриотизмът към Пловдив, Славчо! А ГЕРБ тотално се изложиха и няма да гласувам за тях никога!
-4
 
 
Не,Главчо твоето предателство преди време ни докара до това дередже т.е. на Б.Б. да не му дреме за Пловдив.Сега трябва да чакаме новите избори за да те изметем и да се надяваме на нещо добро за градани и за всички нас.
+5
 
 
Протести трябват, ама не сме Суходол, а само Пловдив... Кой ще ни чуе нас - не лафим по шопски...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: