ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев: Нямам желание да говоря за проблемите, беше ясно, че не може да бием цял сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:00 / 03.12.2023Коментари (11)6720
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви, че всеки един от футболистите в отбора най-добре си знае доколко му влияят проблемите в клуба, които разкри изпълнителният директор Павел Колев. Лидерът на черно-белите говори на пресконференция на "Герена" след тежката загуба на своя тим с 0:3 срещу Левски вчера.

Ето какво заяви Илиев пред представителите на медиите:

Не влязохме добре в мача. Не можахме да изнесем по-високо играта. Допуснахме два леки гола. Второто полувреме беше по-добро откъм игра и ситуации. Слабо първо и прилично второ полувреме.

Има ръководни фактори, които да отговарят на вашите въпроси за клуба. Футболистите отговаряме за това да играем добре. Всеки отбор си има проблеми. Аз няма да изляза и да кажа какви са проблемите. Всеки си знае доколко им влияе. Щом директорите са излезли и са казали, значи са имали желание и са споделили нещата от техните компетенции. Аз нямам желанието и правото да говоря за това.

Трябва да излезем в последните два мача и да изглеждаме по по-различен начин. Видях ситуацията за дузпата. Не знам дали е имало удар, но вариантите са два – червен картон или поне жълт картон и дузпа. Всеки трябва да е наясно какво може и да си направи самооценка.

Смятам, че сме в топ отборите на България като качество. Ясно беше, че няма да бием цял сезон. Остават ни два мача. Надявам се да извлечем максимума от тази ситуация.

Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Митко Депресията прави си бенефиса и се спасявай от тия черно-бели псета, че като гледам вече са те награбили, а на теб всички знаем колко са ти слаби нервичките.
0
 
 
Най-често срещаното желание на черно-бялите фенове към дядо Коледа било за ток на Лаута. От Енергото обаче отказали да го играят дядо Коледа!
-1
 
 
Тва 6:0 и петъта вечно ша на стряска в сънищата ни.Ееееех сребърните медалисти как ни напраскаха шест бахура само Стоян канара си знае ва да гоейба
+1
 
 
КЛЕТИ СИГАНИ .. ТОК НЯМА, ТРИБУНА НЯМА.. ДО КОГА??
+1
 
 
Кой, ако не капитанът да говори за проблемите и да търси решение за тях? Не сте вземали заплати 3 месеца и Крушарски се опитва да разпродаде каквото може! Да си добър футболист е хубаво, но да си легенда означава да имаш и характер. Локо Пловдив е това, което е заради фенове и отбор, а не заради поредния паразит, който трупа слава и изнудва общината на наш гръб!
0
 
 
Мишка и предател излезна. Ако си мъж освободи капитанската лента, трябва да се носи от човек който милее за Локомотив Пловдив
-2
 
 
Браво Митко, велик си. Футболист на България за 2019 и 2020 година, гордост на Пловдив. Най-интелигентния футболист, най-коректия и възпитан сред футболистите. Благодарим ти за двете купи, за среброто, за незабравимите европейски вечери срещу Тотнъм, Страсбург и Копенхаген, но най-вече ти благодарим за Петата и Шест на нула. Оставаш легенда за Пловдив и хиляди пловдивчани. Респект!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: