ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Няма да приема оставката на Павел Колев! Не трябва мрънкане, а спокойствие, тишина и топла храна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 04.12.2023Коментари (23)7574
© Plovdiv24.bg
Притежателят на 51% от акциите на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, сподели мнението си за скандалните разкрития на Павел Колев след мача с Левски (0:3). Той заяви, че няма да приеме оставката на изпълнителния директор, ако такава бъде подадена и е категоричен, че Локо Пд ще продължи да съществува.

"Не се бъркам в сметките, защото не ги гледам и не ги пипам. Аз моите ангажименти ги изпълнявам. Ще чуя Павел Колев, за да сподели какво е положението. Най-добре да седнем тримата с него и Адам Сотков и да говорим. Чрез медиите да си оправяме положението няма да стане. Не е правилно. Не бива да си решаваме въпросите и да си отправяме покани през медиите. Не бива да си вадим кирливите ризи, защото не е готино", заяви пред "Мач Телеграф“ Христо Крушарски.

Ето какво още каза бизнесменът по темата:

Павел има нещо предвид явно, за да излезе и да го каже. Той не е от ревливите. Такова впечатление ми е направил от времето, в което го познавам. Работи добре. За мен нещо е станало. Пише се, че аз се боря за власт. Боже мой, Боже мой…Аз власт имам, колкото си искам и не се боря за такава. Ще разуча нещата. Ако моят партньор има желание да се срещнем и да си поговорим, ще го направим! Нямам нищо против! Това дали ще взема изцяло акциите на Локо Пд си е разговор на четири очи между нас. Когато се случи, ще го разберете. Аз нито се боря за властта, нито за акциите. Аз се боря Локо Пд да бъде номер 1.

Кой ги говори тия работи, че има 2 милиона и половина дългове… Това е човек, който явно е много вещ в клуба. В България като кажем, че в Искъра е паднало перо, в съседното село казват, че е гъска се е удавила. Ние сме царе на тия приказки. Уникални сме! Ще се чуя с Колев. За мен той трябва да си върши работата. Трябва да седнем и да се разберем, а не да шумим много.

Не знам да има забавени плащания. От моя страна всичко е изчистено. Каквото съм поел като ангажимент съм го преизчистил дори. Направил съм няколко стъпки напред и чакам да се видим и да поговорим. Трябва спокойствие, тишина и топла храна. Клубът го е имало и ще го има! Ще се решат нещата на масата, а не чрез медиите.

Ако Павел Колев си подаде оставката, тя няма да бъде приета. Няма да я приема! За мен той трябва да си върши работата, както го е правил до този момент. Да си гледат нещата с Илко Пиргов и да си правят селекции. Чувам, че закъсняваме със зимната подготовка. Ами като е зимна подготовка, ще се подготвяме в зимни условия. Слагаме шубите и ще тренираме на сняг. Това не е трагедия. Левски през 1967-ма година как се е подготвял. Да, сега не е 67-ма година, но дупе знае 2 и 200.
Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Клавиатурните селянки да решат кое е по-важно за тях: да се навеждат като истинските 1912 руски подлоги или да плякат с показалец по клавиатурите в Бардака…6:0 в дивия. Вечно ще ви употребяваме.
+3
 
 
Приказките за бахурите и петите са си в кръга на майтапа, но клетвите и подигравките по време на управлението на Христолов, сега ще им се върнат с лихвите.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.12.2023 г.
+3
 
 
Бай Круши, ти свърши парите и покани бай Адем за съдружник. Видя ли каква лисица си поканил - изяде ти кокошките в кокошарника. Обрал парите човека и сега сте на изпарения. Едва ли ще спасиш клуба, защото помака не иска да се махне. И продажби на играчи няма да спасят положението. И вече сте в киреча.
-4
 
 
Циг@ните от Ботев нещо налазиха темите. Жълти циг@ни...запомнете едно - Ние винаги ще бъдем високо над вас
+3
 
 
Е няма по-жалък отбор от тия смешници. От както ги опозорихме с 0:2 ги закрихме и не могат да се съвземат. Ах, колко жалко е да си черно-бял мангал!!
+4
 
 
И каква стана тя сега,от Купоносител дон Круши се превърна в обикновен измамник.Щом казва,че дълговете не знае колко са,това означава,че са наистина 2.500.000.....лошо,а дали си е върнал парите на Монито+,никой не знае.....Тоя ще излезе по голям мошеник и от Христозов..Взимайте мерки докато в време,че иначе поемате пътя по който ние минахме...Ама то,след неспирно говорене за пети,бахури,шестици и тема подобни,само това заслужавате
-2
 
 
Изобщо не ти искаме мнението махай се заедно с онзи глупак Сотката
-3
 
 
Крушарски…. обслужваш шайката на Перуката. Ясен си. Да рекетираш фенове и клуб, за да ти налива Общината пари…. Няма как вече. Грабвай си мега тренера Томаш и обратно на село. Измамник!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.12.2023 г.
+5
 
 
Това с Крушата и Адама ви е за последно в А група. От там нататък - в миманса на долните дивизии. Няма кой да ви вземе вече. Разбра се, че е имало яко крадене в тоя клуб, а и задължанията към НАП са няколко стотин хиляди лева.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: