ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с нов директор, ще издига клуба на международно ниво
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 04.12.2023Коментари (4)9106
©
Ботев (Пловдив) използва официалния си сайт, за да публикува отчет на дейностите, свързани с биткойн. В последния месец "канарчетата" са насочили сериозно внимание върху валутата.

Именно в тази насока, "жълто-черните" имат нов шеф. Това е Георги Манолов, който е обявен на сайта на ботевистите като "биткойн директор".

Ето и пълното съобщение:

Измина вълнуващ месец, откакто Ботев Пловдив смело навлезе в бъдещето на финансите, като възприе хенологиите на бъдещето: Bitcoin и Nostr. Пътуването ни, което започна на 31 октомври, отбеляза големи постижение и е време да ги отпразнуваме.

1. Прегръщане на бъдещето: Bitcoin & Nostr

Анонса ни за приемането на Bitcoin и Nostr беше своеобраен ангажимент да продължим да бъдем клуб на лидери и пионери. Този ход не само ни позиционира като напредничав клуб, но и отвори нови пътища за нов тип взаимодействие между фенове, играчи и спонсори. А пък няколко дни след обявяването Ботев изигра един от най-силните си мачове този сезон в дербито срещу Локомотив Пловдив.

2. Брандъд Биткойн: грее на нашите фланелки

Седмица след обявяването поставихме биткойн ‘₿’ на нашите фланелки за всички мачове. В първия мач с марката ₿ нашият нападател Антоан Бароан щурмува Левски, за да вкара първия гол на Ботев с фланелка с марката ₿. Този ход беше незабавно приветстван от биткойнери в социалните мрежи X и Nostr.

3. Специална оферта: 10% отстъпка при покупки на биткойни

За да насърчи нашите фенове да се ангажират с биткойн, Ботев предложи 10% отстъпка за всички покупки, направени с биткойн в нашите фен магазини и на стадиона. A кой не обича отстъпките? Нашите фенове също го правят, поради което решихме да разширим тази оферта през целия декември.

4. Биткойн ATM във феншопа ни

За да направи биткойн осезаем и да направи отстъпката от 10% достъпна дори за биткойн начинаещи, клубът си партнира с CryptoDesk.bg, който инсталира биткойн банкомат в нашия фен магазин в центъра. Тази нова функция опростява биткойн транзакциите за нашите фенове, като се грижи както за опитни ентусиасти, така и за новодошли, които започват своето биткойн пътешествие.

5. Свързахме общности на ботев и биткойнс месечни биткойн срещи

Още преди първото официално обявяване на Биткойн на ФК Ботев, клубът инициира редовни месечни биткойн срещи, създавайки платформа, където феновете на Ботев и биткойн ентусиастите могат да се смесват, да обменят идеи и да укрепват връзките ни в общността. Беше вдъхновяващо да има средно 40 души, идващи на всяка среща. Свободни ли сте на 5ти декември от 19:00? Ако да, заповядайте тогава в клуб Fargo, както и всеки първи вторник от месеца от 19:30, когато си говорим за Биткойн и Ботев.

6. Биткойн журналистът Джо Накамото посети Ботев

За по-голямо вълнение имахме удоволствието да бъдем домакини на Джо Накамото, който скоро ще издаде минидокументален филм за Ботев Пловдив.

"Най-старият клуб в България, който приема тази нова "магическа“ интернет валута, която все още много малко хора разбират. Исках да видя наживо какво се случва тук.“

Посещението му подчертава нарастващия интерес към техническите стъпки на нашия клуб и потенциалното въздействие върху света на футбола и финансите.

По време на посещението си Джо се присъедини към нашата биткойн среща, включваща проницателна беседа на Жоро Николов за синергията между футбола и биткойн. Той стана свидетел и на вълнуващата победа на канарчетата с 3:1 над Пирин.

7. Първа поява на биткойн подкаста "Busisiness bitcoinization“

Георги Манолов, нашият биткойн директор, наскоро излезе на сцената на подкаста Business Bitcoinization за стратегическото приемане на биткойн от ФК Ботев. Той очерта причините, визията и плановете, като изтъкна това като стъпка към световното признание и издигането на ФК Ботев до международното ниво, на което заслужава да играе.

С поглед напред

Докато отбелязваме този първи месеца, очакваме с нетърпение да продължим това пътуване за подобряване представянето на отбора ни и интегрирането на биткойн в структурите на нашия клуб. Поели сме ангажимент да бъдем в челните редици на иновациите и нямаме търпение да споделим това вълнуващо бъдеще с нашите фенове.
Още по темата: общо новини по темата: 531
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/89 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Това вече е демоде, Стоян канара от малък си купува банички в родната Стряма със стрям-койни.
-2
 
 
Да не стане като международното ниво на Рединг
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.12.2023 г.
+2
 
 
В Локуту не са чували за такива неща. Те заминават в А окръжна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: