ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Павел Колев отговори на Венци Стефанов с цитат: Злодея - подлец остава той навек
Автор: Стойчо Генов 14:32 / 04.12.2023Коментари (26)10160
© Plovdiv24.bg
Все още действащият изпълнителен директор на Локомотив Пловдив Павел Колев отговори подобаващо на президента на Славия Венцеслав Стефанов. По-рано днес екцентричният шеф на "белите" прогнозира, че Локомотив Пловдив може да не започне пролетния полусезон в Първа лига.

Освен това Венци Стефанов призова на пресконференция днес Павел Колев да даде доказателства, ако има данни за черно тото.

Колев използва личния си профил във Фейсбук, за да напише следното:

Специален поздрав за Венци Стефанов, който, както винаги, нищо не е разбрал за Евро 2015 (нищо, че е член на Изпълкома на БФС по това време, простено да му е, зает е бил да говори със съдиите по телефона вероятно), с един цитат от "Панчатантра" (отново за него пояснявам: най-разпространената книга в света след Библията, преведена над 200 пъти на повече от 60 езика от IV век до днес):

Духът, а не плътта старее у благородния човек. Но е обратно у злодея – подлец остава той навек.
Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Предстоят интересни серии на комедията "Ракетчикът и Мангизлията от Лаута". Номинирани за наградите " Най-големите измамници". В главните роли: Луи дьо Крушо и Адема+. Приятно гледане на всички.
0
 
 
платихме ли тока? Митко Депресията изпадна в амок, искал 13-та заплата и само дузпи да биел до края на сезона.
0
 
 
Истината и само истината,нали за това бленуват измикярите от задния двор на вси.Ето ви я
0
 
 
Георги Илиев ще остане в историята, като първият българин в света, който влиза в подземна Азиатска нелегална букмейкърска къща в средата на 2003г. и залага 1 000 000 Щатски долара на коефициент 300 към 1.Залогът е, че отбора му Локомотив Пловдив ще стане шампион на България през сезон 2003-2004г. Азиатците правят собствено разследване, което установява, че Локомотив Пловдив, никога не е ставал шампион на България и приемат залога му от 1 000 000 $ и дават високият коефициент – 300 към 1. В края на сезона те са опровергани. Локомотив Пловдив става шампион на България за първи път в историята си, а азиатците са принудени да изплатят 301 000 000 $ на Георги Илиев.“
0
 
 
Тия жалкари ги закрихме ние след 0:2 насред лаута още им държи влажно. Ах, колко жалко е да си черно-бял мангал!
-1
 
 
Жълти криви глави с лица-задници,всяка година ни закривате,а Локомотив всяка година купи,национали,вицешампиони,помашкото недоразумение беше на 1 мин от Беееееее
-1
 
 
Ave Nedelev! Тошко Неделев ни е идол и една голяма черно-бяла легенда. Благодарение на него, постигнахме най-големите си успехи в историята. Бихме ви на финала на финалите за което, той доста помогна, както и за историческото Шест на нула. Вечно и винаги ще бъдем признателни на Тошко, ние го обичаме защото той ни дари с тази невероятна, с тази голяма родост, която ще ни топли цял живот и накрая за черешка на тортата избяга в Лудогорец и ви се излю в лицата. Благодарим ти Тоше, да илядиш.
+2
 
 
Ave Nedelev! На този ден преди 5 години един Голям футболист получи прозвището ТОШКО ЦЕНТЪРА! Освен, че попиля кариерата на вратаря Луков, създаде и много работа на лекарите в Пловдив. Да помнят мангалите и да да му се прекланят, дори само като чуят името му. Шибаш буфера в г*з@!
-2
 
 
Индианците много искат да фалираме като тях. Щото тях ги закриха и напраиха ново дружество! Всички знаят че истинският Ботев си отиде през 2010 г Само че могат само да си мечтаят за това! Локомотив продължава напролет борбата за първите места
-1
 
 
Спокойно братя и сестри кайнарие, нали знайти че накрая се ний сми насранити. А тоя пидал мартин, няма кво да го коментирам. Фатмак му кажи и го остави То и ний сми такива... Под прикритие
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: