ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вижте баталния начин, по който се води битката за DCC, войната продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:32 / 17.09.2010Коментари (46)20355
Вижте в галерията документите за Акт 16 на мрежата
Собственикът на АТВ САТ говори по проблемите с DCC
Войната между бившите приятели и съдружници в DCC за остатъка от клиенти на компанията се ожесточава с всеки изминал ден. В приложеното видео, освен опъването на алтернативни кабели и мрежи, можете да видите епичните сблъсъци между охранителите на двете фирми за "завземане" на офиси с техника и шахти.

Войната в началото бе образно наречена така, но през последните дни тя вече е реална, след като се стигна до реални батални сцени и ръкопашен бой. Рязането на кабели между двете фирми също е криминално деяние.

"Абонатите на DCC в Пловдив страдат толкова много, че повече няма накъде", призна съдружникът в разпадащата се компания и собственик на АТВ САТ Иван Гологанов пред Plovdiv24.bg.

В "Тракия" все още нямат нито телевизия, нито интернет. В другите райони на Пловдив, в които на 15 септември сигналът изцяло се срина, положението е овладяно. В някои квартали е тръгнал и интернетът, целта е до края на деня той да е 50% наред, а до утре - 90%. 

"Два големи кабела са срязани в "Тракия". Наети от бившия ми съдружник охранители са окупирали всяка шахта и пречат на достъпа, за да отстраним повредите. Така е в целия град. Каналната мрежа е моя собственост, доказал съм го вече в прокуратурата и Четвърто районно (в приложената галерия можете да видите документите за Акт 16 на мрежата). Дошли са колеги от Варна, Плевен и Пазарджик да ми помагат. Такова нещо е нямало никъде. В една война всеки страда, няма победител", обясни Гологанов.

Войната между бившите двама приятели ще продължи, докато не намери окончателното си решение в съда. Засега единственият полезен ход за Гологанов бил също с помощта на охранители да си осигури достъп до собствеността. Така се стигнало до онзи сблъсък между охранителите в изпратения от ТВ САТ КОМ видеоматериал.

"Кабели аз не режа. Те режат. Наети от тях хора изключват устройства, махат предпазители. Напуснали служители изтриха цялата документация, всичко трябваше да възстановяваме по памет. Готови сме, трябва да си осигурим достъп до шахтите. Денонощно работим", твърди Гологанов.

Естествено потърсихме и гледната точка на другата страна от ТВ Сат Ком. Те също признаха, че абонатите отново са без услугите за които плащат. Естествено според тях причината е в бившия съдружник Иван Гологанов, който обикаля из града и реже кабели.

От ТВ Сат Ком твърдят, че кабелната мрежа е тяхна, но не предоставят съответните документи за целта.

От терасата на която се намира Гологоанов (вижда се във видеото) минава кабелното трасе на DCC. Според ТВ Сат Ком, Гологанов е срязал кабелите именно там и затова част от абонатите са без кабелна ТВ и интернет.

Всяка от двете страни е права за себе си, но едва ли това е нормалния начин да се води тази брутална война, от която губят те, понеже губят хиляди клиенти, но най-губещи са пловдивчани, които са им абонати.



Още по темата: общо новини по темата: 66
15.12.2023 »
29.11.2023 »
25.11.2023 »
25.11.2023 »
24.11.2023 »
24.11.2023 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
това е просто нагъл егоизъм...заради такива като тези, т.е. подобни на тях страда цялата държава...но май сами сме си виновни, като ги търпим..вярно ли е, че например близу предоставя по-бързо свързване на бивши потребители на дцц?
0
 
 
Ако това не откаже всички все още останали клиенти на тези МУТРИ по манталитет, значи си заслужават "доставчика". Аз лично още преди месец минах на друг доставчик и не мисля че дължа някакво обяснение или неустойки, защото договора е нарушен от тяхна страна. Хора бягайте далече от мутрите по манталитет. По делата им ще ги познаете.
+1
 
 
Че държавата ни е мутрено-селска си е очевиден факт. Ама ако се заведат 100 или 200 съдебни дела от пострадалите клиенти, и двамата собственика ще се стреснат. Още повече, ако тези клиенти ги поеме комисията за защита на потребителите(КЗК) с единен адвокат и финанси за водене на делото! Като минимум тези клиенти поне с решение на съда ще бъдат освободени от договорите си с ДСС и ще могат спокойно да се прехвърлят към някой друг доставчик на нета. КЗК не пее пред ЕВН, обаче тази частна фирмичка ще я изядат с парцалите барабар!
+1
 
 
СЕЛЯНИИИИИ !!!! СЕЛСКИ ДИВИ СЕЛЯНИИИИ !!!! СЕЛЯНИИИИИ :D вие нормални ли сте ве СЕЛЯНИ !
0
 
 
оххх, горките вие, как се случихте да се вържете на този умрял доставчик, още от създаването му предчувствувах, че ще стане това. Преди 3 години бях на този доставчик с интернет и кабелна, отказах се от интернета и минах към НетГруп(вече Булсатком). Останах на кабелната на ДЦЦ, от кюучика съм, но за сега кабелната си стои, ако нещо стане и с нея, веднага минавам на Булсатком, чиста работа, без кабели.
0
 
 
най добре да им дадем по един нож и да се заколят и тва е. след тва спокойно може да си вземем по едно важе и да се избесим и ние , тва е кочина не държава ...
0
 
 
Като гледам кадрите май се връщъме към мутринските времена.Гологлави без акъл се млатят.Е гати държавата
0
 
 
Днес след обед и blizoo /евроком/ се сринаха с интернета, за кой ли път вече, та се чудя останаха ли в Пловдив кабелни оператори на които може да се разчита.
на 17.09.2010 г.
0
 
 
Ами и аз да се поизкажа, та да ми поолекне... Гаврата с потребителя е налице и аз реагирах и ги наказах като сключих договор с някакви си БЛИЗУУ или НАБЛИЗУУ, но бяха по-близо и се отзоваха веднага. Мислех да им пратя едно нотариално заверено писмо, че си отказвам от договора с тях поради неизпълнението му от тяхна страна и предоставения ми недействителен телефон за връзка. Струва ли си? Задниците ще си съдерат от дела, бизнеса им тотално ще пропадне, а и ако позакърпят нещо, то кой ли ще им стане абонат за в бъдеще?! Късмет, съграждани с нета и да не сте им простили в този живот!
0
 
 
За тези има само една песен, в която се пее ооо колко си прост... Сериозно, ако утре работи нещо отивам и късам договора пред тях. Тва е безобразие, 2ри ден без кабелна... Тия си правят някви майтапи с нас... То търпене търпене ама тва е безобразие вече... Уж щяха да го оправят в Смирненски скоро. Нищо не са оправили, един канал нямам. Добре, че съм на Енджълсофт та поне интернет да имам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: