ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Проговори шофьорката на най-обсъждания мерцедес в Пловдив: Кой има проблем?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:04 / 06.12.2023Коментари (71)65584
© Plovdiv24.bg
Собстеничката на луксозния "Мерцедес", ядосал пловдивчанин с неправилното си паркиране, се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да обясни нейната гледна точка.

Ето какво каза тя пред нас:

"Автомобилът не е спрял пред входа на Kaufland в район "Южен". Ясно се вижда къде е пешеходната пътека, която води към входа. Колата не е ударена на паркинга, а на кръстовище. Ако бях в нарушение, има камери. Всеки ден пазарувам и за 3 години все някой щеше да ме глоби или направи забележка. 

Въпросният човек, пратил сигнала до вас, вероятно е този, който дойде, докато бях вече в автомобила и тръгвах. Той скочи от друг автомобил с вулгарни изрази и с желание за физическа саморазправа. Ако съм в нарушение на частния паркинг на магазина, да извика полиция да ме глоби. Щом веригата нямат проблем, кой има?".

Припомняме, че читателския сигнал беше изпратен до нас с констатацията: "Като искаш да спреш точно пред входа, всички те блъскат".


Още по темата: общо новини по темата: 2374
26.04.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
21.04.2024 »
21.04.2024 »
13.04.2024 »
предишна страница [ 1/396 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вече стана ясно женицата няма кой да я опрашва.С това характерче и с тая уста няма мъж който да я изтърпи.Оттам идва злобата и нервата.
-1
 
 
Избоде ви очите колата! Ако беше Пежо едва ли толкова щяхте да драскате! Най-малко някой от тук драскачите ще казва кой какво да прави...като ви чета просташките изрази и отношението към нежния пол...отношението към жените ви е същото! Кой къде е паркирал не е ваша работа! Зад Мерцедеса беше паркирал бус на Еконт!! И какво! Път свободен...коли минават! Но!!!Онази с Мерцедеса! Да ! Тази с Мерцедеса не си го е купила на лизинг, а кеш за интересуващите се! Майната ви на всички...по Пловдивски! Гледайте си живота и не се бъркайте в на другите! Има си органи, охрана, вие сте ,,будни,, граждани, които няма какво да правят!?
0
 
 
Толкова Злоба срещу Жената не се спряхте. Злобари Жената не е виновна Вие не сте хора.
0
 
 
Виждал съм я да слиза от колата, адски грозна жена, предполагам от там идва и злобата.
0
 
 
Попиляхте я таз женица нещастна.Вие пишете за да може тя да се поправи но тя не ви разбира.Тя мисли че е права и вие се заяждате хубаво го е написал един тя е паркирала на пътя и заема място значи е на паркомясто.Перфектна логика.Тя си е права за нея си и утре пак там ще си паркира.
-2
 
 
Весели празници! Бъдете здрави. Радвам се, че всички уикенди селяните са на село и града е спокоен! По-малко злоба душици, защото тя е Чумата на 21 век! Не гледайте другите, гледайте себе си!
0
 
 
Не мога да разбера едно.Нашите шофьори правят невъзможни простотии както и тази принцеса простакеса.Как същите шофьори отиват в чужбина и там веднага започват да спазват всички правила.Какво е това чудо и на какво се дължи.
+2
 
 
Само не разбрах тая помакиня защо я наричате дама, при положение че е проста селянка помашка
+2
 
 
Защо всички обръщат нещата на каква била колата,скъпа или евтина.Това е без значение.Въпросът е начинът на мислене на дамата.Голям паркинг а много места,а тя се пльоснала там,а се разправя защо човекът и правил забележка.Ами нормално да направи,дано има повече като него,това се казва гражданско самосъзнание.А до тези ,които я защитават,браво и на вас,така няма да се оправим.Замислвтв се,всички сте били в т.н. запад,там паркират ли така???И защо не го правят?Въпрос на манталитет.
0
 
 
След като е с луксозна кола е повод за обида Ако е с номер от друг град да не говорим.Бащите и майките на гастарбайтерите по Европа са истински майни,пращат снимки и коментират всичко и за всеки друг.27 коментара,а за пловдивските проблеми нищо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Сериалът "Чернобил" 2019
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: