ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Никакво подобрение в играта на Локомотив! Погром с 0:4 и край на участието за Купата
Автор: Стойчо Генов 19:25 / 06.12.2023Коментари (47)8844
©
Отборът на Локомотив Пловдив приключи участието си в турнира за Купата на България. Черно-белите загубиха от Лудогорец с 0:4 в 1/8-финална среща от надпреварата, която се игра на стадион “Хювефарма Арена" в Разград.

Кайо Видал (11), Рик Джонатан (75), Руан Крус (85) и Матиас Тисера (90+3) бяха точни за шампионите, а повече от половин час пловдивчани играха с човек по-малко заради изгонването на Хорхе Сегура.

Така играчите на треньора Александър Томаш продължиха негативното си представяне, като от последните 10 официални двубоя имат само една победа.

Още в 3-ата минута домакините пропуснаха идеална възможност да открият резултата. Кайо Видал изскочи сам срещу Динко Хоркаш и опита да подаде вдясно към Текпетей, но Мартин Паскалев пресече паса.

Само 8 минути след това прекалено изнесената напред отбрана на локомотивци логично се пропука фатално при идентична ситуация. Този път в чиста позиция бе изведен Бърнард Текпетей. Той напредна сам срещу вратаря и подаде към Кайо Видал, който безпроблемно прати топката в мрежата за 1:0.

През първото полувреме локомотивци отправиха само един точен удар, който беше на Евандро от 20-ина метра и не затрудни вратаря на Лудогорец.

В 58-ата минута черно-белите останаха с човек по-малко. Хорхе Сегура извърши нарушение срещу Гонзалвеш и реферът Георги Гинчев малко пресилено му вдигна втори жълт картон.

Четвърт час преди края Лудогорец окончателно уби интригата в мача с втори гол. Рик Джонатан получи топката в половината на "смърфовете", напредна необезпокояван и с шут от 25 метра изненада Динко Хоркаш за 2:0.

Малко след това дойде едва вторият точен удар за Локомотив. Отправи го с глава влезлият на смяна Петър Андреев след центриране на Ангел Лясков.

Пет минути преди края след перфектно двойно подаване Руан Крус бе изведен сам срещу вратаря на Локо и вкара за 3:0. В добавеното време на мача Матиас Тисера засече пас отдясно за окончателното 4:0.

Локомотив игра в състав:

Динко Хоркаш, Оливер Камдем, Хорхе Сегура, Ефе Али (55- Алфа Конте), Мартин Паскалев, Ангел Лясков, Георги Каракашев, Евандро (69- Христо Иванов), Джовани (69- Ивайло Иванов), Бабакар Дион (74- Петър Андреев), Димитър Илиев (70- Георги Минчев).

Още по темата: общо новини по темата: 152
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
24.04.2024
24.04.2024
23.04.2024
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма да коментирам,Лудогорец,1948,Арда все по 4 суджука вътре в мазните им анални цигански отверстия,сбогом черно бели миризливи мангали.
0
 
 
Какво толкоз е станало, че сте изплискали легена? Локото загубили на футбол? Че те от 6 кръга нямат победа!
0
 
 
Продължавайте да се надскачате,да се сравнявате и самонаричате.Обиждайте,самохвалството ви буди смях.Дребни беси,смърфове,ювентинци,спортклубци,отново ще сте хит в Господари на ефира.Пловдив ви се смее
0
 
 
Живейте чрез петички и шестички осмокласници с основно образование.Поехте четири бахура,но съдията,терена,атмосферното налягане и озоновата дупка са виновни.Нищо че със съдиите и вараджиите сте на обща ясла с бързи кредити.Храните се с пот и сълзи,а гейбандата чрез изкупуване на черни бяла техника,бакър и тенеке.Клоуни от президент до фен менте от етнически квартал Ботев Пловдив е виновен Всеки черно и по малко бял фен е с бял дирник.Осирате тавана с грандомания,джуджета мегаломани.Обратно в Кюстендил,мургави бежанци,натрапници от села и паланки Вече не ви е нужно пловдивско жителство,а транспорта е частен,жпто губещо.Но вие вече сте Спортклуб,а не въглищари.Измислени анимационни герои.
+2
 
 
Ай стига ве тия пак станаха за посмесище пред цяла България. Че те гол не могат да отбележат...То бива бива излагация ама чак пък толкова не бива. Те от жалки по-жалки стават тия цигани
на 06.12.2023 г.
0
 
 
Вай ! Локо, Локо, що нас злагаш Локо ! Вай, вай...Загуби базкрай.
+1
 
 
Не знам още кой трябва да им се изпразни на мангалите да се усетят, ебХти мазохистите 19?6
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: