ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Томаш: Други мои колеги ще ореват света, ако са на мое място
Автор: Стойчо Генов 20:16 / 06.12.2023Коментари (12)5057
©
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе доста емоционален след края на мача срещу Лудогорец, който неговият тим загуби с 0:4 и отпадна от турнира за Купата на България. Специалистът за пореден път не остана доволен от отсъжданията на реферската бригада, ръководена от Георги Гинчев.

Ето какво каза Томаш след края на срещата в Разград: 

Много неща ме напъват да кажа. Лудогорец последните 12 години е шампион. Присъствал съм на този стадион като треньор на доста отбори. Отмениха ни преди време гол от 7 метра, който уж беше засада. То вече става прекалено. При такъв резултат може да не трябва да говоря, гонят ни 50-а минута човек с тънки нарушения.

Единственото нещо, което е позитив, че отборите показват уважение. Трябва да разрешаваме вътрешните си неща, а и такива, които се опитват да ни спират. Не бягам от грешките, които допускаме. Не е лесно, но да се помага на такива отбори.

Ако погледнем статистиката на Хорхе, трябва да го вкарат в затвора. Други мои колеги ще ореват света, ако са на мое място. Не ми е работа да говоря за съдиите, но те са фактор, а той не зависи от нас. Трябва да играем нашата игра, но в края на годината и ние грешим. 57-а гол, а 77-а е вторият гол. Трябваше да рискуваме по някакъв начин. През първото полувреме чист фал срещу Джовани в наказателното им поле не го дават.

Всички знаем обяснението. Ако го кажа, ще бъда глобен. Ние започнахме по един начин, а 10 минути преди края сменихме схемата. През второто започнахме пак така и объркахме Лудогорец. Трябват ни бързи футболисти да развием атаката. Имаме проблеми и ще си ги решаваме. 57-ата минута беше преломният момент.

Тежи ми много, че не мога да бия Лудогорец. Много го желая и съм убеден, че ще се случи. Мога да говоря само в спортен план. Другите неща си има ръководство и не мога да коментирам. "Ако“ е оправдание. Неминуемо е трудно целият сезон отборът да е в добра кондиция.

Всеки тим изпада в недобри състояния, но единственото, което можем да направим, е да работим и излезем от ситуацията всички заедно. Разочарован съм заради феновете ни, които показаха, че са над отбора и клуба. Те го показаха след мача с Левски, когато организират 18-а година черно-бялата Коледа. Това е едно семейство и този клуб, независимо кой е треньор, играчи или шефове, ще съществува само заради тях.

Още по темата: общо новини по темата: 152
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
24.04.2024
24.04.2024
23.04.2024
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тръгнахме като аслани,върнахме се насрани
+1
 
 
Благодарим ти Сашко. Жив и здрав да си. Изпълни си мисията докрай. Никаква оставка. Докрай,чак до дома им на Осогово.
0
 
 
Не говори,а си спомни.Във Враца времето беше срещу теб.В други загуби,терена,атмосферното налягане или озоновата дупка.Кой наводняваше терена си заради конският футбол на отбора си,ревльо.Друго си е когато колегите с еднаква реклама на гърба за щяло или нещяло някой вараджия обърне свирката Тогава плещиш като развален грамофон сърце,душа,мъжество.Губиш с 4 гола не с един гол след спорна дуспа и няколко съдийски тесли Бъди мъж,ако можеш и кажи истината Бяхме по неподготвени и заслужено загубихме.Беден ти е речника и ти личи Поредица от слаби мачове,но от теб само косвени оправдания.Кига сгреши ти,защото отбора все още е същият.
+2
 
 
Вън,дървен философ!!!Не ставаш братле,видяхме те и с тва изнасяне на топката и с тая изнесена защита,ние да не сме Ман Сити бе ??? Чашата преля,тръгвай си Томаш!!!
0
 
 
Айде изчезвай, романтичен тъпанар ! Не разбрали, че тази схема на игра не се прави с футболисти от нашето първенство ? Тъпак. Предния път те хванаха по същия начин с високо разположената отбрана, сега същото. Идиот ли си ???
+2
 
 
Томаш, голям си некадърни, бе майна! Аре, подавай тази оставка ако имаш някакво останало достойнство (което силно ме съмнява) и изчезвай от клуба! Видяхме ти резултатите за година и половина... Това ти е капацитета , просто за ЛОКО НЕ СТАВАШ! ВЪН ТОМАШ ОТ ЛОКОМОТИВ!!!
+2
 
 
Давай оставката моментално аматьор такъв!
0
 
 
Томаш ЧБК не сме я организирали след мача с Левски. Нея щеше да я има при всички обстоятелства и я има вече 18 години.Ние в Локото сме свикнали на тежки моменти. Ще преживеем и този.Ти кажи, защо не смени Сегура? Защо Паскалев е титуляр? Защо играеш срещу Лудогорец с изнесена напред защита? Това е неумение Томаш! С Пирин ще вземем ли точка сега? Я кажи?
+3
 
 
Не те ли е срам да говориш глупости бе некадърник. "57-а гол, а 77-а е вторият гол" Пак ли си гледал друг мач бе? Защитата изнесена на центъра, без точен удар за цял мач, а ревеш за съдията тъпак.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: