ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Фандъкова: Пловдивчани плащат ли като минават през софийските улици?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 18.09.2010Коментари (140)20867
©
Макар и под сурдинка кметът на София Йорданка Фандъкова подхвърля идея, която може да се приеме като противоудар на решението на пловдивските общински съветници да не приемат повече софийски боклук.

В интервю за днешния "Труд", озаглавено "Няма мои и твои отпадъци и пътища", се казва: "Господин Атанасов /Славчо/ очевидно се готви за предизборна кампания. Няма мой и твой отпадък или мои и твои пътища. Тези 4 депа, на които правителството взе решение да се депонират софийски бали, са изградени с държавни средства. Кое дава право на общините да смятат, че са техни? Това са сметища за отпадъци, независимо дали са от един или друг град".

А сега де? Представете си как на Църна маца преди София може да бъде сложена бариера и от всяка пловдивска кола ще искат по 20 лева примерно - за ремонт на софийските улици, които тя ще използва.


Още по темата: общо новини по темата: 152
28.11.2013 »
30.11.2012 »
28.11.2012 »
28.11.2012 »
26.11.2012 »
13.11.2012 »
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво Хайде пак ходете и гласувайте за пожарникара Охранта на Бай Тошо и на големият мафиот в БГ Бойко ви Борисов....аз съм върл анти-communist но ГЕРН са по зле от комунистете...дано час по скоро свърши този мандат и Бог да пази БГ...
+1
 
 
мухоБойко да плаща парите обещани на Пловдив, че после да не се чуди следващата есен защо Славчо пак е спечелил.... А фандъкова да си подава оставката, че две гънки няма в дъртата главица
+6
 
 
Ако аз съм на мястото на Славчо Атанасов ще направя всичко възможно да затворя завода за отпадъци в Шишманци. Егати и наглата шопкиня Фандъкова,какво си мисли че ние тук сме помийна яма и като от времето на комунизма цяла България ще работи за тях. Повече софиянци пътуват за морето от колкото ние за тъпата им столица. Хайде да сложим и ние по 20лв. такса на колите им и ще видите Пловдив как ще си реши всички проблеми с инфраструктурата,че даже нашите отпадъци ще депонираме при тях :)))). Страшно много намразих наглеците от ГЕБР. Свидетели сме на поредната комунистическа партия.
+5
 
 
Ами като няма "мои" и "твои" отпадъци я вземи ти да си изхвърляш помията на вратата на комшийката де. На бас че ако и да си кметица веднага ще те хване за чорлите. Баси наглото държание.
+3
 
 
А само да попитам, какво значи "държавни" и "общински" пари? И двете са наши - "народни" пари! Така че сметището е на пловдивските данъкоплатци, защото те са платили за него!А по повод София, аз предлагам да плащаме и за това, че столицата е на територията на България,това чудо на социализма и демокрацията, този единствен в света град!
-4
 
 
п.п. И тъй като в предишни мнения някак си се заформи: Иван Тотев : ГЕРБ vs Пловдив- мисля, че неведнъж е доказал, че работи за Пловдив, и нека не го караме да пада до нивото на фандъкова, че да и доказва и по партийна линия колко е куха... няма нито смисъл, нито полза
0
 
 
Тази да не се прави на много отворена, щото е въздух под налягане и куртизанка на "свети" Бойко Борисов. Боклукът си е Софийски и трябва да си го складират шопите. При условие, че смучат от хазната, така и не намериха пари за един приличен завод за преработка на отпадъци. Нека и тази софийска герберска метреска даде определение за "държавни средства". И с какво ще докаже, че и само с държавни средства са правени депата. Утре мръсните шопи могат да писнат, че и Шишманци е правен с "държавни средства". И това ще бъде наглост, надхвърляща всичко. И тъй като вече се въртят идея повишаването на такса смет да не засегне точно мръсните шопи и Търговище/нали все пак някой трябва да е оръжиеносец/, защото го събирали разделно :), предлагам разделно събираният софийски /неговорящ/ боклук да се складира разделно пред Столична голяма община, пред 24-те районни администрации и пред Министерския съвет, който измисля такива решения.
+4
 
 
Ами естествено ,че това сметище е на общината...Не софиянци дишат този въздух...И по логиката и като няма мое, и твое ,дайте пари от софийската община да управим улиците в Пловдив примерно !
+2
 
 
Ето това са "новите" политичета- отрочета на комунизма с комунистическо мислене и морал! За тях България винаги ще бъде едно- шопия и провинцията, и всички не- шопиянци по дифолт са задължени да служат, работят и живеят в името на богопомазаните "столичани"! Те все още си въобразяват, че по комунистически маниер могат да принудят който и да било да им приеме не само душевните, но и чисто физически отпадъци! А може би трябва да посрещнем камионите със софийски л.на с почести и благодарствени лозунги! Да, ама НЕ! Безвъзвратно отминаха времената, когато цяла България работеше за благоденствието на машините за л.на , наречени "софийски жители". Сега плувайте в собствените си "творения"- хак да ви е. Пък на фъндъкова- да е "такова", да и го набие човек, ами то... акъл!
+4
 
 
То в София дали нещо се прави с пари от общината? Май всичко е с държавни... Излъгаха с парите за предишния боклук, а искат още да пращат. Като стигнем капацитета на пловдивското сметище, София дали ще приеме нашия боклук? Ясно е, че правителството гледа само София, затова и искат пистата за Формула 1 да е до София, за да взимат те парите, макар и да бъде по-печелившо, ако се построи до Варна или Бургас, ама правителството няма как да откажат на софиянци поредните милиони, които ще им бъдат наляни. Другите общини да се оправят сами.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
България и Войната в Украйна
Абитуриентски балове
Празник на розата 2024 в Казанлък
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: