ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Йотков: Спонсорите дават 600 000 лв., чакаме KIA до края на месеца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:32 / 21.09.2010Коментари (126)9349
© Plovdiv24.bg
Финансовият директор на Ботев Пловдив Иван Йотков потвърди, че официалните спонсори на клуба Корпоративна търговска банка и ЗД "Виктория" осигуряват общо 600 000 лева в 12 транша по 50 000 лв. Той разкри и, че още чакат отговор от автомобилния гигант KIA Motors за поставянето на логото им на официалните фланелки на Ботев, като се очаква окончателният отговор да дойде до края на месеца. Йотков говори още относно своята професионална кариера и разказа, че е отказал работа с много по-висока заплата, за да започне в Ботев. "Някои решения се взимат със сърцето", каза финансовият директор на "канарчетата".

Иван Йотков бе гост на предаването на Plovdiv24.bg - VIPSport, като цялото интервю с него и разговор редовния гост Красимир Димитров, с когото обсъдихме изминалия кръг на пловдивските отбори, можете да видите по-късно в сайта.
Още по темата: общо новини по темата: 2
01.10.2010
03.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+12
 
 
АХАХХАХААХАХАХАХАА.... Пумите как са накацали... Уникална връзка - инвеститорите били фирми, които били близки до еди кой си. На стринка му зълвата! И това го коментират хора, които издигнаха в култ "националния герой" Жоро Илиев... Айде, много поздрави на Зеки Байрам и Левент Назифоглу - вашите легенди!
+11
 
 
вижте какво омръзна ми да ви чета глупостите ЦКБ както и с останалите имаме само бизнес отношения реклама срещу пари и толкова ясно ли ви е така престанете да се заяждате
+11
 
 
Ботевисти, игнорирайте буферите и не отговаряйте на коментарите им. Иначе всеки спонсор е добре дошъл. И Викторив Груп, и ЦКБ са само спонсори на отбора, а не собственици. Който иска може да провери в регистъра - ПФК Ботев Пловдив е собственост на Сдружението. Така, че напред мой БОТЕВ. Нека на всеко коментар от буферите ние да пишем един с поздрав за любимия ни отбор. Нека на омразата противопоставим любовта към БОТЕВ ПЛОВДИВ. Само тебе обичам и за тебе живея...
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 21.09.2010 г.
+15
 
 
5-1 за ветераните ! НАСРАХА ги нашите ! То небяха красиви подавания , отиграваният ! Размазаха черно-белите си колеги ! Такава красота пожелавам на всеки да види ! Който си го може , си го може !
+9
 
 
БОТЕВ ПЛОВДИВ ТЕБ ОБИЧАМ АЗЗЗ...Напред канари!!!!! а за турската градина лаинута да си седат на турските задници на трибуна ДЖИПСИКА И ДА млъкнат ...
на 21.09.2010 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Просперираща банка, европейско засрахователно дружество, автомобилен концерн и може би комбинат за цветни метали- това са спoнсорите на Ботев. А чалгаджия от село - на локо. Кой е отбора на Пловдив?
+5
 
 
Не знам дали е свързан с ДПС, но г-н Цветан Василев е личност в България и е човек, който е доказал, че милее за спорта и е помагал. Сдружение ПФК Ботев Пловдив трябва да е отворено към всеки един инвеститор, който наистина иска да дава пари за развитието на футбола. Колкото повече спонсори, толкова по-добре. ФК Ботев Пловдив е отбор от гр. Пловдив и винаги ще си остане в гр. Пловдив. Никой няма да го изнесе в друг град или друга държава. П.п. А относно някои писания на етническа основа, проверете как се казва човекът, чийто отбор размести футболните пластове в Украйна.
+3
 
 
а пък после ние сме пишели много по буферските теми дрън-дрън то тука има 60% коментари на зарибени буферчета набор 96 от ромски произход
+5
 
 
повтарям- СПОНСОРИ , а не акционери в клуба
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: