ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бесни сте: Малоумно, кой го измисли този светофар?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:32 / 19.12.2023Коментари (21)23526
© Plovdiv24.bg
Новият светофар в Пловдив, за който Plovdiv24.bg ви информира по-рано днес, предизвика масово недоволство сред шофьорите. Ето какво ни написа наш редовен читател:

"Здравейте, уважаема редакция. Цял живот живея в близост до бул. "Хаджи Димитър" и ви пиша с цел да гласност на нов проблем. който КАТ реши да създаде. На кръстовището между бул. "Хаджи Димитър" и ул. "Лерин" умниците решиха да сложат абсолютно ненужен светофар!

Завоят към "Лерин" не предвещава такава уредба с оглед неособено големия трафик по самата улица, но със сигурност светофарът, забит в средата на булеварда, създава допълнителен дискомфорт на хилядите преминаващи по бул. "Хаджи Димитър", особено в часовете 16-18:30, а опашиките започват малко след училище "Елин Пелин".

Същото важи и за платното в обратна посока. Правещите ляв завой от "Лерин" към "Хаджи Димитър" се броят на пръстите на едната ръка дори в пиковите часове. Надявам се сигналът ми чрез вас да достигне до КАТ, защото това е явно едиственият начин да се поправят нещата. Прикачам снимка за господата, отговарящи за контрола на движението".


Още по темата: общо новини по темата: 241
12.04.2024 »
12.04.2024 »
12.04.2024 »
11.04.2024 »
07.04.2024 »
29.03.2024 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
На шофьорите най-големия проблем са им шофьорите ! Не може всеки един човек без изключение да кара кола в тоя град, няма място ! Малоумни ли сте ??? Сульо и пульо, куцо и сакато кара кола , претъпкан град от коли и селяндури ! Аман от вас и вашите 45 годишни коли !
-2
 
 
Ако на всяка уличка слагат свтофари,то задръстванията ще се увеличават и увеличават.Големия трафик не трябва да се спира ненужно,а 100-те човека минаващи от там,ще заобиколят,за да може другите 10 000 да се придвижат бързо.Почва ли да загрява реотана?
+1
 
 
Не,не сме бесни,изобщо..светофара си е точно на мястото,даже закъсняха...били 10 коли..може ама за една минута са толкова.....а сега,като затворят и Царевец ,целият трафик ще мине по Лерин..и без светофар тогава ,какво ще правим бе разбирачи?
+2
 
 
Масите си мрънкат при всяка промяна, защото това ги натоварва умствено. А светофара може би трябва да се настрои, но си е полезен, тъй като пътищата се проектират така че да има много конфликтни точки. Същото важи и за Даме Груев, затапиха целият квартал с тия забранени завои, вместо да сложат 2-3 светофара, дори да те пускат веднъж в минутата за по 15 сек, пак ще е по-добре от сега.
+3
 
 
Живея на Лерин и мога да кажа че светофара е изключително удобен , преди това левия завой беше кошмарен , проблема за тапите не е светофара а всички навлеци и селяндури в града
+4
 
 
Като затворят Царевец и пуснат Модър бързо ще оценят колко е хубав светофара. Просто малоумната част от пловдивчаните, която мрънка за светофара, е същата тази която не спира на пешеходни пътеки, преминава на "почти" червено и прави всичко възможно да не си премести мързеливия крак от газта върху спирачката, без значение от последтствията.
-2
 
 
И аз съм съгласен, че този светофар не му е мястото там.Не може за десет коли,завиващи от Лерин наляво към гарата да се спира натоварения трафик по Хаджи Димитър.Ако аз идвам от вътрешно кварталните улички и искам да отида към гарата или Кичука, спокойно ще излезна на Копривщица и оттам работата става без проблемна.
+4
 
 
Живея до ул.Лерин, мога да ви кажа,че хората правещи завой в посока гарата са доста! Също си е голяма доза късмет да не те помете някой,тъй като от дърветата в парка нищо не виждаш надясно и като се подадеш да завиеш към гарата ,ще те пометат! Отделно за пешеходците е ад да минат в час пик! За един светофар голяма драма ,ама важното е да се мрънка,нали?
-1
 
 
в този център са само безмозъчни шимпанзета
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: