ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Проф. Михаил Константинов: Западът не може да унищожи Русия
Автор: Цоня Събчева 17:33 / 21.12.2023Коментари (3)4917
©
Докато не се реши проблемът с Украйна, никой няма да ни даде да правим избори. Слава Богу, този проблем в Украйна, отива към решение. Надявам се окончателно догодина да има решение този нещастен конфликт в центъра на Европа. Това каза дългогодишният зам.-председател на ЦИК и бивш директор на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов за Аудиокаста на "Фокус" "Това е България".

По думите му за съжаление, няма да стане това, което много хора у нас мислят. "Аз се шегувам с моите приятели, добре че успяхме да гътнем Паметникът на Съветската армия, преди да е дошъл 9 септември, ние го гътнахме на 8-ми, ако разбирате за какво става въпрос", допълни той.

"Нещата отиват към победа на по-силната страна и установяване на някакъв нов ред. Да се надяваме, в който за всички ще има някаква справедливост. Просто ми е мъчно действително за украинския народ. Понесоха огромни щети, бих казал щети, които десетилетия няма да бъдат оправени, загубиха хора и то по две линии - много загинали, много ранени, много напуснали, които няма да се върнат... Ясно е, че ще свърши конфликтът. Няма как да победите голяма ядрена сила, това е очевидно", анализира проф. Константинов. 

Той напомни, че войната между Украйна и Русия е много различна от конфликти като този в Афганистан.

"Афганистанците са наритвали всеки, който им влезе в държавата. Последното беше позорното наритване на американската армия, която както знаете напусна там, и остави всички свои съюзници да бъдат изклани от талибаните. Това не е загубена война, това е загубена военна операция, която е била зле планирана и зле изпълнена. Това, което се случи между Украйна и Русия и се случва в момента, това е истинска война, където една от двете системи трябва да изчезне. Не държавата, но просто е ясно коя ще изчезне, няма какво да се лъжем. Така че там нещата са ясни, отива се към завършек на играта "гейм оувър", заяви гостът. 

По думите му Западът реши за пореден път, че ще може да унищожи Русия, както той си представя. "Не може. Те някак си се подлъгаха от това колко лесно се срути Съветският съюз. И какво стана всъщност - Западът започна да се срутва, докато руснаците се консолидираха. За съжаление, това се случи. Много лоша планировка. Това е грешната представа на американските демократи за света. В този смисъл, мисля, че президентът Тръмп имаше много по-точна представа за света. И дай Боже, ако го изберат догодина, да оправи нещата. Просто демокрацията с този въпрос не се справи очевидно", категоричен бе Константинов.


Още по темата: общо новини по темата: 4441
20.03.2024 »
16.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
02.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кво да подпомагат ,ти мислиш ли малко с главния ,тия помляха всичкото оръжие което беше пратено стрещу тях,угробиха най-голямата армия в Европа барабар с наемниците и добре че не вкараха и авиация че загубите щяха да са милиардни.До пролетта ще им вземат и Харков и Одеса и достъпа до Черноморието а после идват съдия изпълнителите
-1
 
 
Западът няма нужда да унищожава Русия. Никой няма кяр от това да унищожава Русия. Фактът е, че ако Украйна продължава да бива подпомагана от Запада, даже не е нужно да престъпва границата си, за да Русия сама да рухне. Само и единствено защото Русия не е като Китай и Северна Корея.
0
 
 
Добро утро! 1/6та от Азия! Кой малоумен глупак може да си помисли такова нещо?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: