ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Борис Гиздаков: Зингаревич направи дарение от 100 000 лева на Сдружението! Предоставихме марката и емблемата на акционерното дружество
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 22.12.2023Коментари (7)6068
©
ПФК Ботев Пловдив публикува видео изявление на Борис Гиздаков - председател на Сдружение ПФК Ботев.

То е свързано с публикация на "канарчетата" в социалните мрежи, с която осъждат агресията, насилието и вандализма.

Ето какво заявява Борис Гиздаков в посланието:

Какво е любовта? Това е един букет от чувства и сигурно още много други неща. Но любовта навсякъде е една и съща.

А нашата любов към ФК Ботев е една непрестанна емоция, в която има и радост и тъга, и усмивки и сълзи, и щастие и мъка.

Благодаря за дадената възможност да споделя някои мисли, които са формирани в нашето сдружение и които смятам, че би било добре да изговорим пред вас.

Тази година – 2023, наистина беше много особена и много интересна и много важна за нашия любим клуб. След дълго чакане имахме щастието и късмета да се върнем в нашия дом.

Бих искал да кажа няколко неща, които са свързани с “кухнята". Тъй като нашият клуб има много специфично устройство и в него сдружението е миноритарен собственик.

И в тази връзка смятам, че е необходимо да отбележим това, което се случи през тази година. Смятам, че приключи адаптацията на мажоритарния собственик г-н Зингаревич и неговия екип към българската действителност, към българския футбол, към ботевитската общност.

В резултат на това, категорично мога да заявя, че повече от половин година ние работим в перфектно разбирателство с господин Зингаревич, с Борда на Директорите, с административното ръководство и смятам, че това е най-правилният подход и път.

Това не ни ограничава, когато имаме някакво мнение и становище различно от случващото се да го споделяме. Защото когато всички мислят еднакво – обикновено никой не мисли.

Затова нашата роля е в някаква степен да бъдем коректив, да бъдем партньори. Ние изминахме един труден път през тези три години, но в крайна сметка всичко си отиде на мястото.

Във връзка с основния проблем, който вълнува феновете – финансирането на клуба. Този проблем е окончателно решен.

Дори получихме един сериозен жест от господин Зингаревич, който направи едно дарение от близо 100 000 лева на Сдружението, за да може то да запази процента си в капитала на клуба.

Разбира се, тези пари бяха апортирани обратно в клуба. Ние предоставихме марката и емблемата, с изключителни права, на акционерното дружество, за да може то да оперира с нея.

Същевременно сме подготвили няколко договора, които предстои да бъдат подписани. С което се гарантира финансовото здраве на Ботев.

Освен това се осигуряват всички условия, за да се изпълняват изискванията на финансовия феърплей на БФС и УЕФА. Благодарение на г-н Зингаревич и неговия екип успяхме да изчистим въпроси, които в една съществена степен засягаха и сдружението.

Всички тези събития, както и прогресивния ход на футболния отбор, ни дават достатъчно основание с удовлетворение да приключим тази година и с надежда и оптимизъм да преминем в следващата.

Защото ако ние създадем едни спокойни условия за работа в клуба – хора, които работят в него, ще си изпълнят по най-добрия начин ангажиментите. Ние ще имаме все повече и повече основания, идвайки на този стадион, да изпитваме все по-голяма радост, щастие и сила и по този начин нашето ботевистко семейство да се множи и развива.

С това, което видях в подробната презентация, имат прекрасни идеи. Убеден съм, че те стъпка по стъпка ще бъдат изпълнени. Необходимо е само едно – да има търпение, толерантност и уважение и следващата година нещата ще бъдат още по-добри от тази.

Искам да благодаря на мажоритарния собственик, защото вече се случва това, което винаги сме желали – да бъдем партньори. Той с неговите огромни възможности, ние с нашите специфични възможности. Които в един момент са необходими и са важни.

Още по темата: общо новини по темата: 1191
02.05.2024
01.05.2024
01.05.2024
30.04.2024
30.04.2024
30.04.2024
предишна страница [ 1/199 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не го познавам Гиздаков,но изглежда интелигентен човек и не простак.Зингата е пълен с пари за него 100 бона са нищо.
-1
 
 
Тоя психар Стиксчо,беше един от първите да пише глупости и да ни излага и когато Локо ни размазаха с 6:0…..Как обичаме шестоъгълния, насладата е вечна!
-2
 
 
Човек само като му види сурата и му става ясно, що за изпечен мушенник става на въпрос. В Ботев са избирани само такива мушенници и селски тарикати, като фейновете им. Селяндури от класа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: