ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
В каква поредност трябва да минат тези три МПС-та? Не бързайте с отговора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:28 / 24.12.2023Коментари (26)41490
©
"В каква поредност трябва да минат шофьорите? Може би коментарите ще са интересни".

Тази публикация в социалната мрежа Фейсбук предизвика вълна от коментари, видя Plovdiv24.bg. Както в повечето случаи, почти всеки има свое собствено мнение.

"Ситуацията ми се струва малко абсурдна и имам няколко въпроса:

- каква би била последователността, ако нямаше ремонт на пътя? За синият е ясно, че е с предимство

- какъв знак има от страната на синия?

- кой път е точно с предимство, защото виждам един и същи знак и при жълтия, и при червения", коментира потребителка, която не е съвсем сигурна какъв точно трябва да бъде правилният отговор.

И все пак, веротяно по пътя на логиката, по-голямата част от хората се обединиха около становището, че най-напред трябва да мине жълтият микробус, после синият автомобил и най-накрая - камионът.

Вие на същото мнение ли сте?







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Весели празници. Първо двата знака пред жълтия и червения автомобили НЕ са еднакви. Пред жълтия автомобил, почти сигурен съм, е пътят отдясно е без предимство. Пред червеният автомобил е пресичане на път с предимство. Двата знака са и аз не съм и по себе си Какво означават и как се процедира! Един въпрос към всички никой ли не осъзнава че синята автомобил навлиза в насрещната пътна лента А там с предимство са тези които се движат в лентата. Камионът завива надясно не пресичат други пътни ленти камо ли да влезе в насрещното и изчаква само иединствено жълтия автомобил, който се движи по пътната лента, в която той ще навлезе. Ако в тази ситуация се случи пътно транспортно произшествие (защото всички спорим кой крив кой прав и кой с предимство) след като дойде КАТ иконстатира че пътно произшествие е в лентата на насрещното движение - спрямо синия автомобил и нещата приключват. Възможно е и аз да греша но нека служителите на пътна полиция се изкажат, а не само да констатират
Aнонимен
на 25.12.2023 г.
+1
 
 
Пред червения камион има знак Б1 и той е длъжен да пропусне преминаващите по прекия път.Значи той е последен.Пред синия автомобил има знак Б5 и той е длъжен да пропусне преминаващите насрещни автомобили.начи първи е жълтия.Честита Коледа и не се нервете много.Идиотите не са само в Пловдив.Бъдете добри хора,за да сте добри шофьори.Поздрави!
Aнонимен
на 24.12.2023 г.
+1
 
 
Преди да спорите,вижте знаците пред червения и жълтия!Май не са еднакви...
+1
 
 
Пред камиона има знак,погледнете го.Този който минава направо е с предимство,този който заобикаля е след него.
на 24.12.2023 г.
0
 
 
Мъка ми е! Всичките първо гледате гърба на знаците а изобщо не виждате тези които са ви пред очите. Единия даже нарежда другите,че не знаели правилника а накрая и той написал грешен отговор! Знаците за временна организация отменят останалите . Така,че там ясно си е показано,че синия трябва да пропусне насрещно идващите,това се подразбира и без знак ама за да бъде съвсем елементарно хората от пътното са сложили и знак. Онзи с цистерната какво да го коментирам той излиза от мандрата пълен с мляко на всичкото отгоре знака му е че трябва да пропусне движещите се по другото шосе. Тука няма никакъв казус а на мене ми е мъка!
-2
 
 
никакви казуси не решавате, вземете най-накрая да ги научите тези правила, не ви ли е срам. явно не. ама така не по пловдивски, а по български да се обсъжда нещо при положение, че невежеството е пълно, е пълен срам. ще коментирате другите, когато вие сте ок, иначе пореден срам. тук първо минава червеният камион, защото е дясностоящ на жълтия автомобил. правилото на дясностоящият се гледа, когато кръстовището или не е регулирано или и двата автомобила са на път без предимство както е в случая. после минава жълтият автомобил, а синият чака, тъй като пред него има препятствие и трябва да изчака всички насрещно движещи се.
-1
 
 
Тука хубаво ги решаваме казусите, но селянджърите на пътя не мислят така! Преди седмица един селтак с едно БМВ-це ме засече на моста и забележете.....бяхме сами!!! Улицата, мостът празни!!! И той, за да мине пред мен!!! Запазих номера!!! Ще го срещна и .....ще има подаръци!!!Вече почвам така!!! Като не се учат, ще плащат....ба*ти и скапаната държава, ба*ти и боклуците!!!
+1
 
 
А бе кво се занимавате с глупости - сядайте до масите и йедене и пийне - празник е... :-)
-1
 
 
Веднага ви казвам отговора,и той е който е по нахален!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: