ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марин Бакалов: Продължаваме да търсим нови попълнения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:33 / 30.09.2010Коментари (127)10893
© Plovdiv24.bg
Бакалов похвали Илиян Христов за отличното му включване в мача с Димитровград
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Марин Бакалов бе разочарован от отпадането от турнира за Купата на България. Пред официалният сайт на клуба той заяви, че съжалява най-вече за това, че възпитаниците му няма да премерят сили с някой от по-силните клубове в българския футбол.

"Много неприятна загуба за нас. Не трябваше да отпадаме в толкова ранна фаза на турнира и то на наш терен. Желанието ни беше да докараме в Пловдив професионален отбор, да напълним стадиона и да премерим сили с по-сериозен съперник. Съжалявам, че не се получи", обобщи ефектът от отпадането специалистът, след което даде оценката си за мача с Димитровград.

"Не бяхме на необходимото ниво, особено през първото полувреме. Допуснахме да ни поведат след наши грешки, като в същото време не бяхме ефективни в нападение. През втората част заиграхме по-добре. Успяхме бързо да изравним и имахме достатъчно време да обърнем напълно мача. Направихме много пропуски обаче, като в някои ситуации определени футболисти подходиха егоистично. Има доста неща, които ще си кажем на разбора. Имахме реален шанс да направим пълен обрат. При дузпите всичко е възможно, там всеки може да победи всеки. Просто трябваше да си свършим работата в редовното време", каза Бакалов.

Той сподели още, че Илиян Христов е направил страхотно включване през второто полувреме: "Илиян за пореден път се включи много добре в мача. Много е вероятно съвсем скоро да го пусна и като титуляр. Досега искахме да го предпазим от напрежението, защото за всеки млад играч е по-лесно да се включва като резерва. Той обаче показва характер и е много близо до стартовия състав. Усещам, че някои хора имат свръх очаквания към отбора, нека не забравяме, че тези момчета са заедно едва от три месеца и на практика това е един нов отбор."

Наставникът на канарчетата смята, че отпадането за купата има и своята добра страна. Според него сега футболистите ще бъдат концентрирани единствено върху мачовете за първенство. "Всяко зло за добро. Сега всички заедно ще се концентрираме върху срещите за първенство. Не трябва да забравяме, че основната цел на Ботев е влизането в Б група. Мисля, че няма да имаме проблем да я изпълним. Ако бяхме продължили по-напред за купата, това щеше да е добре дошло за нас, но основното ни внимание е насочено към шампионата. Събраха ни се доста мачове и се вижда, че някои играчи са затормозени психически, защото не са свикнали да играят в отбор с толкова високи цели и при толкова голям зрителски интерес. Жълто-черната фланелка е тежка и през този сезон една то задачите ни е да видим кои футболист могат да я носят и с кои ще трябва да се разделим. Даваме шанс на всички, от тях зависи дали ще го използват. Оглеждаме се и мислим за нови попълнения, с които да подсилваме отбора", сподели още треньорът.

Накрая Марин Бакалов за пореден път благодари на феновете за това, че стоят зад отбора. "Вече не знам какво да кажа за нашата публика. Въпреки лошото време на мача с Димитровград на стадиона отново имаше много хора, които не спряха да ни подкрепят. Те бяха с нас дори, когато изоставахме в резултата, при изпълнението на дузпите и дори, след като загубихме."

Още по темата: общо новини по темата: 43
25.02.2011
04.02.2011
14.12.2010
13.12.2010
13.12.2010
24.11.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Аз предлагам на всички дето дават акъл и по цял ден стоят по форумите, като толкова ги е грижа за отбора да вземат по една бака латекс и да отидат на стадиона, че има за поосвежаване. Ето така ще помогнат, а не с празни приказки. Аз лично утре ще се присъединя към вас, ако го направите.
+4
 
 
Нищо лошо не е станало, отбора трябваше да премине и през такова пре пятствие. Няма отбор който да не губи, само дето змиите изпълзяха. Относно селекцията, това имаме в момента с това ще играем, неразбирам само как някой оценяват прибързано тоя става ония не става! Да им напомня че едно време и Вичев в началото правеше страхотни и глупави грешки. Нека помълчим до края на есента, тогава можем да говорим и за по добра селекция. Ако някой иска да докара по добри играчи, нека ги докара, да им плаща ние ще им ръкопляскаме, не приемам само да се критикува. Мисля че в момента клуба върви напред има още какво да се прави но постепенно. Нека в неделя да стане пак шоу и да се радваме на любимия клуб.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Феновете сме за това да подкрепяме отбора- безрезервно и навсякъде!Но това не означава че не може да се изкажем още повече тези коита сме членове на сдружението!Не бива да се плюят колегите които дават конструктивни предложения и дават конструктивна критика- някои от симптомите са обезпокоителни и ние не можем да си крием главите в пякъка!Наличието на човек като Андрей Павлов винаги трябва да наостря вниманието- човека който първи си продаде акциите на Христолов и единствен от всички си взе парите- сега се налагат негови протежета в отбора- няколко наши юношески отбора напуснаха в различни посоки- а юноши отбора играят под името Ботев 2002!Нека също така Бакалов да се определи- треньор ли ще бъде президент ли - просто трябва концентрация за изпълнение на поставените цели- не е въпроса за пюене а за истински неща които трябва да си кажем нищо че от катуна ни гледат с интерес и неприкрита злоба защото ние си решаваме съдбините а нe Коко Боко и Шльоко! Всички на стадиона в неделя!
+3
 
 
"... "Ботев" има привърженици, които са срам за ботевизма и идеята "Ботев"! Тук не става дума само за футболна култура. Тук говорим за предателство към идеята, името и гордостта на клуба! А може би не е така!Предателството е тогава, когато предадеш идеята! Дълбоко се съмнявам, че въпросните "привърженици" някога са я носили в себе си! "
+4
 
 
Заедно растем, заедно се спъваме, падаме, но пак се изправяме и ще продължаваме още по-силни! Заедно - отбор и фенове, ръка за ръка! Той не умира!
+2
 
 
Не само за играчите е тежка жълто-черната фланелка! И за треньорите също! Нищо лошо в това и Марин Бакалов да си направи самокритика! Това щеше да е логичен завършек на изявлението му, което го беше започнал с изразите: "Не бяхме...,допуснахме...,успяхме..., направихме... и т.н.
+3
 
 
важното е момчетата да се отърсят от вчерашният мач и да продължат напред, тази година целта е Б-група има време за купата... а и наистина отбора ни е млад и сега прохожда и подкрепата на феновете е много важна.... за това неделя часа и мястото са известни.....
+5
 
 
Господин Бакалов трябва веднага да привлече в Ботев вратаря и номер 9 от отбора на Димитровград.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: