ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Манчев се връща в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:10 / 01.10.2010Коментари (47)8818
© Plovdiv24.bg
Николай Манчев отново ще облече екипа на Ботев Пловдив. Той разтрогна договора си с ЦСКА и пристига в Пловдив като свободен агент. Това съобщи днес старши-треньорът на "канарчетата" Марин Бакалов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Манчев проведе днес първа тренировка с Ботев.

"Чакаме да си уреди документите и има вероятност да успеем да го картотекираме още за мача с Тунджа Ягода в неделя. Селекцията ни продължава постоянно и привличаме всички футболисти, които можем. Опитваме да търсим различни варианти и за вратарския пост. Опитах да убедя Амбарцумян да остане, но той чака оферта от Кипър. В това, че съм отказал на Венцислав Велинов, който искал да дойде в Ботев, няма нищо вярно, аз него не го познавам, не съм се срещал с него", заяви Марин Бакалов.
Още по темата: общо новини по темата: 2
03.10.2010
01.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Буферите мога да ги разбера да ехидничат, но аз не искам да говоря за тях. Защо обаче някои от нашите за една година забравиха, че Манчев от 2007-ма беше неизменен титуляр, че е част от онзи отбор, който играеше за без пари и въпреки всичко и въпреки всички в това число и въпреки нашите фенове дето налитаха да ги бият и курвенския номер на буферите на мача им с Вихрен, все пак се пребориха и останаха в А група. Година преди това беше част и от отбора стигнал до полу-финал за купата, искаха го и Литеск, а в ЦСКА го взе Димитър Пенев, а за него ако кажете, че разбира от млади футболисти...
-4
 
 
Халфът Николай Манчев е последното недуразумение на треньора-председател в Ботев (Пловдив) Марин Бакалов. На пресконференция по обяд стана ясно, че възпитаникът-веселяк на Марица е договорил личните си условия за завръщане край Бирената. Манчев вчера беше изритан от ЦСКА, а снощи опитите му да се пласира при друг веселяк - Дуци Симонович от Сливен не са дали положителен резултат.
-4
 
 
Учиков, Недко, Манчев, Танчовски, Стефан Костадинов, Краси Кръстев - мисля, че тези играчи в този отбор вече сме ги гледали. Надявам се че това няма да е грабнака на отбора, а временно решение за израстване на младите играчи! Защото иначе ще страдаме много.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+4
 
 
Новината е суперрр!!! Много, ама много се радвам!!! Ай, канариии!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: