ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Манол Георгиев напусна Марица, Георги Фиданов поема тима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:39 / 04.10.2010Коментари (13)2871
© Plovdiv24.bg
Манол Георгиев напусна треньорския пост в Марица Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Специалистът се е разделил с тима от Кършиака по взаимно съгласие. Треньор на тима вече ще бъде досегашният директор Георги Фиданов. "С Манол се разделихме по взаимно съгласие. Причините са си лични мотиви", потвърди Фиданов. "За сега отбора ще го водим аз и Мишо Ролев", каза още новият треньор на Марица.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
До анонимния папагал! Ей, папагал, ти не си добре! Кого е спрял Фидана, освен няколко некадърника от яслата при Ронго? Фидана в последните години даде почти без пари една камара футболисти на Локото и Ботев, да ти ги изброявам ли? Някои от тях, съвсем нормално, заиграха и растат нагоре, някои не успяха. Ти какво искаш - всички 20-30 футболисти от Марица да станат титуляри в А група ли? Като не разбирата, не се месете! От Фидана по -голям професионалист на тази позиция в другите отбори в Пловдив в момента няма. Локото и Ботев могат само да мечтаят за такъв човек да ги управлява.
+1
 
 
Както са казали хората - "Каквото и да си говорим, накрая става дума за пари"
0
 
 
Раздялата се получи понеже Фиданов е на мнение,че Марица не трябва да ляга на никого защото ще е пагубно за тези млади момчета още от сега да започнат да играят симулативно.Манол обаче воден от някакви свои виждания за пловдивски патриотизъм е на мнение,че трябвало да се помогне на Ботев като помоща се изразявала в надъхано и силно да се играе срещу конкурентите,а със Ботев едно леко тренировъчно мачле което Ботев трябва да спечелят безпроблемно.Г-н Фиданов естественно не се съгласи а и още повече поради факта,че той кръвно е свързан с противната на жълто-черните страна и така се стигна до единствено възможното решение Манол Георгиев да си тръгне.Ботев може пак да победи което е и по логично с оглед футболистите на двата отбора но това ще стане с игра а не защото Маринчо се молил на Манолчо.Успех на пловдивският футбол.
0
 
 
марица пловдив 1921 завинаги !!! фиданов ще е временен вариант ,а и то няма значение кой ще е треньор особенно в тази в група,така че тия ботевистчета да не надъхват много ! новият треньор ще е иван кочев !
+1
 
 
Аз все още не съм чул (чел) категоричен отговор на въпроса защо "Марица" се отказа от бараж за "Б" група? Толкова ли им е хубаво в зоната ("В" група)? Няма ли най-после тези симпатични кършиякалии да се почувстват 100-процентови пловдивчани и да отидат нагоре? Не помнят ли, че бяха по едно време и в "А" група заедно с другите три пловдивски отбора? Нямат ли чест и достойнство? Само донори ли ще бъдат? Пловдив иска от вас напред и нагоре! Пазете талантливите момчета за собствения си клуб!
-2
 
 
Нормално.Кой да дойде Матеус ли?Айде Фиданов стягай децата и да мачкаме наред.Поне знаеш децата от школата на изуст.И сега поне ще има строга ръка в съблекалнята и няма да търпим разни набедени футболистчета да се изживяват като звезди.Ако биеш Ботев и Нафтата ми се струва че ще се окаже че Манол е закъснял да си тръгне.А на него успех и дано вече да не изпада като треньор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: