ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Човек на Слави Трифонов с категорична позиция за Альоша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:25 / 12.01.2024Коментари (56)12012
© Фейсбук
Журналистът и политик от "Има такъв народ" Станислав Балабанов също не остана равнодушен към темата за паметника на "Альоша". Пловдивчанинът изказа своята опозиция в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук. Ето какво написа той в изказването си без редакторска намеса: 

Прочетох в няколко пловдивски медии, че някакви двама общински съветници от ПП/ДБ са входирали в деловодството на Общинския съвет в Пловдив предложение паметникът на Альоша да бъде премахнат. Отново, без да се обсъжда и без да се допитат.

Поради тази причина отборът на “Има такъв народ" в пловдивския общински съвет в лицето на Ивайло Димов, Димитър Арнаудов, Христо Йорданов и Тервел Борисов също входираха предложение. Този въпрос да се реши само и единствено чрез местен референдум.

Задължително, първо да бъдат попитани всички пловдивчани, защото те са важните, а не някакви двама-трима анонимници, които много бързо ще бъдат забравени от историята на общинските съвети.

Референдум, а не разделяне за пореден път на българското общество - този път в Пловдив!


Още по темата: общо новини по темата: 115
12.04.2024 »
02.03.2024 »
27.02.2024 »
23.02.2024 »
23.02.2024 »
23.02.2024 »
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Обществото вече е разделено. Референдум към пловдивчани! А как ще установим кой е пловдивчанин ? По рожденно място или по адресна регистрация. И този е от малоумния обор на "гражданина" от Учиндол.
0
 
 
Коя история? Русия първо мачка Турската империя , която се намира на наша територия? Просто минава от тук. Умряла Русия само заради нас да се бие с турците. ВСВ България е ВРАГ на русия и поддържа Германия. След като Русия наблилжава дунава, нашите помияри се отричат от Германия и почват да целуват ботуша на руснака. НИЕ всички сме учили съветската история. Ще учиш това, което са искали ония. Как си мислите че са писани учебниците ни? Защо никой не казва колко злато сме дали на СССР като репарации? Никаде не съм учил че русия ни е нападала! ФАКТ в световната история. Русия изгражда политика и най-вече държи на контрол над Източния блок щото сме братски държави ли? ХАХАХА Тези държави ще поемат първия удар ако запада нападне СССР. Как да не ги снабдява с оръжие, как да не ги подкрепя някак си? Ми нали те са пушечното месо, докато червената армия се окопити за да отблъсне западния агресор. България, Югославия, Унгария, Чехословакия ........ Първи поемат удара на запада, а докато стигнат до самата руска граница, ще има народи който да защитават матушка руссия .... пффффффффф
на 12.01.2024 г.
0
 
 
Чета коментарите по-долу и направо ми се плаче и се чудя от кога града под тепета се напълни с толкова много злобни и неадектвани дебили , които явно дори не могат да четат и да мислят ... Айде кажете , защо сте против : 'Референдум, а не разделяне за пореден път на българското общество - този път в Пловдив!" или реално всички искате пак да се водят безмислени дискусии ...
0
 
 
Руските подлоги на Радев, Славчо и Копейкин се обединиха. Завесата за всички платени руски мажоретки и Лукойл проститутки падна. Гнус.
-1
 
 
Този чалгарски помияр вместо да се прави на политик, най-добре да си навре някои неща на някои места....
-2
 
 
Взривявайте го най-накрая тоя грозен паметник и стига ни занимавайте с руски фъшкйиници.
-2
 
 
Христо Ботев "В механата" Тежко, тежко! Вино дайте! Пиян дано аз забравя туй, що, глупци, вий не знайте позор ли е или слава! Да забравя край свой роден, бащина си мила стряха и тез, що в мен дух свободен, дух за борба завещаха! Да забравя род свой беден, гробът бащин, плачът майчин, - тез, що залъкът наеден грабят с благороден начин, - грабят от народът гладен, граби подъл чорбаджия, за злато търговец жаден и поп с божа литургия! Грабете го, неразбрани! Грабете го! Кой ви бърка? Скоро той не ще да стане: ний сме синца с чаши в ръка! Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са нам тесни - крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем пред народни свети жертви! А тиранинът върлува и безчести край наш роден: коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен! О, налейте! Ще да пия! На душа ми да олекне, чувства трезви да убия, ръка мъжка да омекне! Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти, аз вече нямам мило, драго, А, ВИЙ... ВИЙ СТЕ ИДИОТИ!!!
-5
 
 
Попитайте един човек от Канада , дали знае българския химн , дългата версия !?! Тези , които правят това предложение сигурно са около 90-ти набор и знаят повече за Нинтендо Суич , отколкото , каквото и да било за Альоша ! Същността на демокрацията е точно, това , че паметник като този трябва да остане там , където е сега , защото иначе плюем по нещо минало , а то плюнката се връща от вятъра и ни тряска точно в челата !
+5
 
 
Съветските бомбардировки над България. През 1941 г. руснаците атакуват и се опитват да разрушат Добрич, Русе, Казанлък, Стара Загора и Горна Оряховица.... Важен момент е , че България и СССР не се намират в състояние на война – това ще стане чак на 05 септември 1944. Тези бомбардировките са съвсем ненужна и необоснована агресия срещу мирна държава....За съжаление това не е единствената проява на агресия към мирна България. Бомбардирани са още Русе, Стара Загора, Казанлък, Горна Оряховица. Нападенията срещу България не са само по въздух, в началото на декември 1942 обстрелват селищата в Северното Черноморие. А съветска подводница атакува и потапя кораба „Струма“, при което загиват над 700 пътника.
+2
 
 
...кремълските подлоги квичат на умряло! Гергов ще им спре хранилката на тея хубавци от ИТН. Истинските Пловдивчани пикаем на камъка на съветският окупатор! А тези от които се очаква да гласуват на евентуален местен референдум (новите гражданЯ) не знаят името на пеметника, нито историята му. Срам и позор за всички защитаващи фълшивата пропагандна история на съветския окупатор. Копилета безродни, дядовците ви навремето предадоха Левски и Ботев и лапаха турски фалоси. Електората ви се топи, скоро няма да ви има!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: