ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
На 15 км от Пловдив: Този път в Африка ли е или в България?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:06 / 20.01.2024Коментари (4)5524
Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати снимки от път край Пловдив. Според неговите думи пътищата в Африка са по-оправени отколкото в България. 

Съвсем видно е от снимките за какъв черен път става дума:

"Преди дни ми се наложи ми се наложи на връщане от гр. Хисаря да отида до с. Калековец и като минах през с. Граф Игнатиево се сетих, че има един кратък път през с. Динк до с. Калековец без да се минава и заобикаля по магистралата. Разстоянието от с. Граф Игнатиево през с. Динк до с. Калековец е около 10 км., а през магистралата е около 20 км. И какво да видя. Мислих, че пътя е асфалт. А то какво излезе. Не беше асфалт, а черен път и на места дупки и пълни с вода. А уж има табела в началото на с. Граф Игнатиево като се влиза от към гр. Пловдив и пише разстояние 5 км. Искам да Ви запитам нали пращаме Винетки? За какво ги плащаме тези пари? Не е ли за оправени пътища? Ами то пътищата в Африка са по-оправени отколкото в България", пише още нашият читател

Той се е обърнал към кмета на община "Марица" Димитър Иванов, областния управител Илия Зюмбилев и към премиера на България Николай Денков с молба пътят да бъде оправен.



Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
До колкото знам в момента община Марица е в процес на подготвяне за основен ремонт на този път и пътя Крислово-Желязно. Да се надяваме че наистина ще ги направят, но е много по-спешно да направят и маркировка на другите пътища, защото вечер в дъжд или мъгла няма никаква видимост
на 20.01.2024 г.
0
 
 
Да не забравяме, че и в големите градове, и в останалата част на територията ни, сме на нивото на всяка африканска държава. Някои от африканските дори здраво са ни дръпнали. ОТ ЕС защо мислите от години се дърпат да ни приобщават? Много се краде веее. Извинете - усвоява се.
-2
 
 
Полски път, има ги по целият свят, обърнете се към община Марица ако ви е важен да го асфалтира, няма нужда да занимавате хората от Пловдив с това.
0
 
 
Всъщност в нашата мила Родина има много такива пътища ( за жалост ) Наскоро пътувах в Първомайско и реших да отида до Караджалово. Не помня 4 или 6 км. беше. Асфалт ?????? Не точно. Пропаднал, нацепен с 30 км ако се движиш ,мислиш, че караш по магистрала. И решавам да не се връщам, но от местни научавам, че за да излезеш на стария Свиленградски път ( в момента след ремонта, до Бяла река е перфектен), трябва да мина през... нивите, около 3-4-5 км. И пътя беше по-лек от асфалтовия. Излязох на Върбица и до Пловдив супер. Господа Управляващи, живеем в 21 век, вижте за какво става въпрос. СРАМ!!!! Има пътища и то в равнината през, които трябва да се движиш с танк и пак ще се счупи. Ние не сме като вас милиардери.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: