ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христолов обвини ЦСКА за разпада на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 09.10.2010Коментари (60)8620
© Plovdiv24.bg
"От ЦСКА са виновни за това, което се случи с Ботев", това твърди собственикът на фалиралото и затрупано с дългове акционерно дружество "Ботев 1912" Димитър Христолов. Според него собствениците на ЦСКА не са му платили пари по трансфери, за които са се разбрали, и за това Христолов не е могъл да закърпи годишния бюджет на Ботев, заради който футболисти близо година останаха без нито лев заплати.

"С ЦСКА се разбрахме да ми платят 315 хиляди евро за Саидходжа и Минев до 30 май 2009 г., но те не го направиха. След това подписахме нов договор, според който трябваше да преведат 300 хиляди евро и за Ники Манчев и Тимонов, пак не ги получих. Ако тези пари бяха преведени в сметката на клуба, тогава щяхме да имаме над 600 хиляди евро, което ни осигуряваше бюджета. При обстоятелство, че от ЦСКА си бяха платили всичко точно, Ботев още щеше да е в А група, защото щях да се разплатя с футболистите и нямаше масово да разтрогват с клуба", заяви Димитър Христолов.

Той добави още, че вече за нищо на света не иска да се занимава с футбол. Христолов каза, че държи правата на последната емблема на Ботев, която е с форма на щит. Поради тази причина възродителите на "канарчетата" избраха и гласуваха нова емблема на тима, като в момента на фланелките стои автентичното лого от основаването на клуба, с няколко леки модификации.

"Гади ми се от футбола, отвратен съм вече от това, което се случва. Не ме интересува Ботев, не ме интересува нищо вече. Дадох си паричките и съжалявам, че изобщо съм се заробил толкова много. Неблагодарна работа. Каква благодарност получих за това, което направих с клуба? Никаква. Винаги съм бил честен и почтен и не съм откраднал нито една стотинка! Че как аз мога да крада пари от моите средства? Няма как, нали? Господ обаче гледа и всичко се връща. Аз от ЦСКА още не съм получил нито една стотинка, но ще си търся тези пари, няма да се отърват току-така те", каза в заключение Димитър Христолов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 16.10.2010 г.
0
 
 
Труп проговорил от гроба ... Ха-ха-ха ! Кой беше тоя хРистолоф? Някакъв селянин , фен на буферите ! Да умирга !!!
-1
 
 
и на мен ми се гади от ботев толкова големи бастуни да са
-5
 
 
папагали митио ше влезе в затвора кога върбата роди круши хахаххаха
0
 
 
Вземи си парите и плати на НАП и някои бивши футболисти, защото и те няма да ти простят. И не намесвай Господ, защото той достатъчно те е наказал!!
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 10.10.2010 г.
+3
 
 
Колко души още трябва да го осъдят за пари, че да се сети държавата най-накрая да го вкара в затвора?
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 10.10.2010 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
Няма човек обичащ футбола да уважава хора като христолов ,Томов,и Банев и т.н.Вижте обаче каква благодарност се изказва от всички буфери тук към селския.Те много добре знаят че всичко дължат на него,и отиването на Илиев при тях и всичките им успехи срещу Ботев през христолово време.А колкото до христолов,наистина направи всичко възможно да превърне един голям отбор в посмешището на групата.С него са записани най черните страници в историята на клуба,и той има наглостта да търси благодарност.Кажи ни поне една причина заради която да ти благодарим.Виж ,буферите имат много причини да са ти благодарни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Ботев и още четири клуба поискаха голяма промяна, но тя не се прие! Нов формат влиза в Първа лига
Окончателно: Ето къде ще се играе финалът за Купата на България
Официално: Дубълът на Ботев се мести във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: