ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Масов бой се разигра вчера в двора на Английската гимназия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 13.10.2010Коментари (41)13712
© Plovdiv24.bg
Районът на инцидента
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св.Паисий Хилендарски":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
ЕГ "Пловдив":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Единадесетокласник се озова с комоцио в шоковата зала на Университетска болница след масов бой в двора на Английската гимназия вчера. Мелето станало в голямото междучасие край павилионите за закуски. Група от двадесетина момчета от Руската, Френската и СОУ "П. Хилендарски" отишли да си разчистят сметките с Боби от 11-и клас на Английската гимназия. Трима от тях го нападнали, но Боби бързо се окопитил и ударил с юмрук по главата един от атакуващите. Потърпевш от самозащитната реакция се оказал Михаил от "П. Хилендарски". "Строполи се на земята и си прехапа езика. Боби се уплаши и веднага му оказа първа помощ. Именно той му бръкна в устата, за да му издърпа езика. Малко след това дойдоха от Бърза помощ и полицията", разказаха свидетели на случката.

Съученици на Боби веднага бързат да го оправдаят и обясняват, че изобщо не бил агресивен и не се забърквал в каквито и да е скандали. Момчето е в паралелка с английски и тренира брейк, откъдето е и добрата му физическа форма. Бил душата на компанията, понеже пеел страхотно и свирел на китара. В основата на разпрата вероятно стои момиче. Лекарите от Бърза помощ отвели пострадалия Мишо в шокова зала с комоцио. Момчето е стабилизирано и няма опасност за живота му. От "П. Хилендарски" заявиха, че родителите пожелали сами да се заемат с разплитането на случая, без да се забърква училището. Бащата на Мишо работел в жандармерията.

"Дано не прехвърлят вината на Боби. Той не е виновен, не е бияч, просто се защити", притесняваха се съучениците му. От ръководството на Английската категорично отказаха да допуснат медии в сградата. Охраната обясни, че директорката Марияна Генчева и заместниците й били ангажирани, тъй като течела проверка на инспектората по образование. Училищната шефка дала сведения на разследващите полицаи. Шефката на инспектората по образованието Павлина Кацарова е във Флоренция с директори на професионални гимназии в Пловдив.

Винаги е тлеела вражда между Английската и Руската. Това е нещо като "Манчестър" и "Арсенал", като "Ботев" и "Локо", коментираха инцидента тийнейджъри.

Източник: в. "Марица"



Още по темата: общо новини по темата: 1
14.10.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Първо искам да поясня,че съм неутрален и не заемам ничия страна.Аз както и много други хора станахме свидетели на нещо ужасно и адски грубо.Тъй като не бях от началото на междучасието на двора,мога да ви кажа какво видях когато излезнах. Имаше 3 момчета от Английската(приятели на Боби),а повечето от тези които бяха от другата страна бяха случайни ученици спрели се да гледат,като числото дадено по-горе е крайно преувеличено.В началото си говореха със спокоен тон,докато не започнаха да си крещят.В това време се появи отзад Мишо(със спуснати ръце,нито беше заел някаква бойна позиция нито нищо от което Бобито да се е стреснал).Мишо започна да говори нещо на Боби и след малко беше нокаутиран(беше ударен 2 пъти в главата,не видях каде точно).След това имаше сдърпване за около максимум 10 секунди,но като видяха как Мишо започна да се дави и гърчи всичко затихна и хората се затичаха към него да му помогнат.Веднагически дойдоха 2 лекарки да му окажат първа помощ. Общо взето това беше което видях.Както споменах по-горе съм неутрален,защото не познавам(лично) нито Боби,нито Мишо и компанията му.Моля журналистите,преди да пишат лъжи по вестниците взимат информация от хора които не са пристрастни(а вие сте зели точно от такива,сигурно от неговото обкръжение). Също така искам да кажа,че Боби тренира бокс(или кик бокс до колкото разбрах от приятели),а не брейк.Може би е искал да се докаже пред приятелите си и да изпробва уменията си върху неподготвенияти нищо неподозиращ Мишо.
v moito sarce nikoi ne sprq,pusnah te teb,vqrvai v tova!mnogo ranih i s mnogo igrah,no kakto s teb s nikoi ne bqh!
на 13.10.2010 г.
-2
 
 
Трябва да е като едно време,такива кретенчета недорасли да ги изключат дисциплинарно!Ако трябва и в тву да ги пратят! Но изобщо не се очудвайте,какво да се очаква в една държава където културата е мазна циганска чалга,и по билбордове,телевизия,а и на живо дори се размятат разни некадърни певички по интимни части(меко казано)!
Стоя и се чудя защо коментарите ми не са активниу т. е. защо ръчичките в горния десен ъгъл са сиви, а не зелена и червена.
на 13.10.2010 г.
+3
 
 
Родителите сме безпорно виновни, когато децата се смятат за по- големи от господ. Тръгнали да раздават правосъдие. Не познавам учениците, но какво правят толкова деца от другия край на града в английската ? Да не би да няма закуски в центъра или в северен район? ПИТАМ ОБАЧЕ, КАТО СЕ ПЛАЩАТ ПАРИ ЗА ОХРАНА КЪДЕ СА ОХРАНИТЕЛИТЕ? И КАК ГОСПОЖА ДИРЕКТОРКАТА ЩЕ СЕ ОПРАВДАВА С ПРОВЕРКА ОТ ИНСПЕКТОРАТА? АКО НЯКОЙ БЕШЕ УБИТ ПАК ЛИ ПРОВЕРКАТА ЩЕШЕ ДА ГЛЕДА? ТОТАЛНО БЕЗХАБЕРИЕ И БЯГАНЕ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ. ДАЛИ Е СЪОБЩИЛА ОФИЦИАЛНО В ИНСПЕКТОРАТА И ОБЩИНСКАТА ДИРЕКЦИЯ ЗА ИНЦИДЕНТА, КАКТО СЕ ИЗИСКВА ПО НОРМАТИВИ? МАЙ И ТОВА НЕ. ЗА КАКВО Е ТОГАВА ДИРЕКТОР? ЗА ДА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА ЛИ?
+1
 
 
Набития бабаит баща му работил в жандармерията. Сега тия ще изтормозят семейството на смелото момче. Отишли 5-6 вагабонти да нападат един. Ама тоя хубаво ги е поставил на местата им.
+3
 
 
Предлагам Ви, които не знае да не коментира ( включително наблюдатели и клюкари ). Няма никаква вражда м/у 2те училища не се заблуждавайте от думата ''масов'' такова нещо нямаше.
+8
 
 
Абе кой им дава право да ходят да си уреждат сметките?! Всеки има някакъв човек , който го дразни, ако всички тръгнат да се бият и да си уреждат сметките , то човек на тая земя няма да остане...Тия пикльовци дето вчера са се пръкнали, не знаят да говорят и да пишат като хората, тръгнали да се бият по училищата! Интересно къде е бил охранителя, който трябва да ги пази? Или и той се е "кефил" на "мелето" ...то това даже и меле не е било, а някакви пе**лчета се пляскат в двора на училище, ако искат меле да ходят в Циганската махала....там поне така ще ги опердашат, че повече няма да посмеят да се бият
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 13.10.2010 г.
+6
 
 
Децата си знаят какво точно се е случило,но къде е възпитанието.Родителите мрънкат,че така става в училище,онака става в училище.....15-20 срещу 1 Френската е до автогара Север Паисий Хилендадарски е на центъра,а всички са били на павилиончето за закуски пред английската и са се сбили.....Знам за битки между момичета,които не са съобщавани в новинарски емисии и са се развивали по същия начин 15-20 срещу 1.Родители спрете се и общувайте с децата си
+3
 
 
Ако всичко е така, както е описано в статията, - т.е., че момчето е ударило нападеля (или единия от нападателите) ПРИ САМОЗАЩИТА, няма за какво да е виновно... Пак казвам, че би трябвало да е така, само ако действието се е разиграло, както е описано в статията!
+9
 
 
Тея кретенчета са за трудово-възпитателни общежития! Не съм комунист, но това заслужават докато не се превъзпитат поне малко от малко и спрат с лумпенските изцепки! Понеже са толкова прости, че не могат правилно да си напишат имената, единствения начин да покажат кой от кой е "по-голям" е чрез побоища и то в повечето случаи "по мъжки" 5-10 срещу един. Дотам ни докара 20 годишната фалшива "демокрация", от която политиците са изцало доволни- такава младеж им трябва- проста, необразована и решаваща проблемите с побоища. Не им трябва никакво образование- дай им чалга, тревичка, групов секс и групов бой и всичко е "наред"- сценария е нареден.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: