ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (9)
Официално отложиха Созопол - Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:41 / 19.10.2010Коментари (95)12254
© Plovdiv24.bg
Антон Огнянов ще пропусне само един мач след червения картон
Срещите от междинния 14-и кръг в Югоизточната "В" група Созопол - Ботев (Пловдив) и ИТД-Гигант (Съединение) - Димитровград, които трябваше да се играят на 27 октомври, се отлагат. Решението бе взето днес от ЗС на БФС в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината е участието в същия ден на отборите на Созопол срещу Спартак Пловдив и Димитровград с Лудогорец Разград в мачове от турнира за Купата на България. Новата дата на отложените срещи засега не е определена.

Днес на заседание на Дисциплинарната комисия с един мач лишаване


Вижте във видеото гола, който Нефтохимик оспорват и скандалите, довели до прекратяването на срещата. С номер 20 е Митко Трендафилов
от състезателни права бе наказан Антон Огнянов. Той получи червен картон по време на мача Марица - Ботев и ще пропусне домакинството на "канарчетата" на Родопа. Разгледа се и скандалния мач между Свиленград и Нефтохимик, прекратен след като бургазлии скочиха на съдията. Треньорът на "шейховете" Ганчо Евтимов бе наказан три мача да не изпълнява длъжността си в клуба, а лидерът на тима Митко Трендафилов бе наказан за цели осем мача, което включва и гостуването на Нефтохимик в Пловдив на Марица, както и срещата от последния кръг с Ботев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Квото и да е, Нефтохимик са имали време да докажат, че са по-добрият отбор, но при цялото ми уважение, след тая селска реакция, развръзката е логична. Не знам ква фикс идея им стана, че ги ощетяват за сметка на Ботев... Ботев си играят всичките мачове коректно..., бият наред, да, щото са добри, тва е причината... Съдийски грешки се случват, особено във В група е до няква степен нормално, ама класата на отбора се доказва И с поведение на терена. Тук Нафтата се издъни. Дано преигравате! Не ща да ревете после, че Ботев са ви взели залъка от устата.
+2
 
 
не е работа да давам обяснение на един помияр буфер по долу , но му казвам в пловдив моята фамилия е от 1916 година , за разлика от тебе селендур , голяма част от старите ботевисти и локомотивци ме познават пълнехме стадионите през 70те и 80те години , разбра ли пъпчивко , абв ли си мангал ли си
+7
 
 
"Ботев (Пд) доказа, че легендата е легенда навсякъде, независимо от групата"
+4
 
 
аз от 1973 до 1987 не бях чувал че има такъв отбор нефтохимик
+5
 
 
мога да ви обидя , но отборите с традиции в бг са левки софия , цска , локомотив софия , славя , ботев пловдив , локомотив пловдив , берое , пирин благоевград,етар велико търново , черно море , спартак варна , черноморец бургас , марек,миньор перник,спартак плевен и горе долу това са , вие спадате към измислените отбори , литекс или осам ловеч, нефтохимик ,видима раковски ,монтана , отбори с кратки традиции като вас благодарение на един човек за 20тинагодини и това е , после пак няма да ви има
+10
 
 
Незнам за какво реват от Бургас и правят истерии и нагнетяват ненавист и омраза между привържениците на двата отбора. Дори и да е хванал топката с две ръце и да я е хвърлил в мрежата, признал ли е гола съдията нищо неможе да направиш. На Благо Митрев трябва да му е ясно това! Най после трябва да се спрат тези побоища и грозни сцени. На същия да му припомня как Франция отиде на световното. Май е забравил как "Нефтохимик " печелеше мачове в ерата Порточанов. Нека извади доказателства че "Ботев" е бутан от зоналния съвет и да ги докаже, ако неможе нека замълчи. Не ми се мисли за последния кръг, с неговите изказвания май ще провокира много хора да идат на мача в Бургас, а мача ако е на някой не обезопасен стадион какво ще стане.....! За това когато някой обвинява трябвада даде безспорни доказателства, ако ги няма да мълчи.
+8
 
 
От видеото не мога да кажа дали е имало игра с ръка, но пък реакцията на футболистите от Нефтохемик се вижда много ясно. Такива неща не трябва да се случват на терена, независимо колко глупаво е решението на съдията.
+5
 
 
и буферче ако целта на ботев пловдив е само влизане в а група по добре да не влизаме , целта е да имаме силен спонсор , добър отбор , като този от 80те години и класиране за евротурнирите, да ходим с кеф на мачовете , както сам го правил от 1978 до 1995 година
+6
 
 
като обединят двете б групи влизат два отбора , а третия играе мач за влизане с отбора на 14 место от а група
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Две титли за боксьорите на "Лаута Арми" от държавното първенство
Страхотен успех за пловдивския спорт!
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: