ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скандални кадри: Известен фен на Ботев разказа как е бил ритан, псуван и заплашван със смърт от Илиян Филипов
Автор: Стойчо Генов 19:13 / 12.02.2024Коментари (13)21611
©
Голям скандал избухна в Ботев (Пд) в дните преди подновяването на първенството в Първа лига. Един от емблематичните привърженици на "жълто-черните" - Велизар Цолакидис, обяви, че е станал обект на агресия от страна на бизнесмена Илиян Филипов, чиято компания строи стадион "Христо Ботев".

"На 10 февруари, след контролата на Ботев с Хебър, отидохме с още един фен да видим как върви строителството на стадион "Христо Ботев". Изведнъж зад нас дойде кола, със свален прозорец и отвътре се чуха крясъци и заплахи от Илиян Филипов. Имаше реплики от вида, че ще ми такова мамата и че ще ме качи в багажника, за да ме утрепе", разказа Велизар Цолакидис.

"Илиян слезе от колата и посегна да ме хване за ухото. Започна да го дърпа, да го мачка. Аз се отскубнах, но той продължи да ми налита. Почна да ме рита и да ме блъска, като през цялото време ме заплашваше, псуваше и обиждаше", допълни привърженикът на Ботев.

Цялото видео бе публикувано в официалната клубна страница на ПФК Ботев във Фейсбук.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съобщението на "жълто-черния" клуб:

Уважаеми Ботевисти,

В навечерието на подновяването на футболното първенство, очаквано от всички с нетърпение и надежда за още по-силно представяне на любимия ни клуб, се обръщаме към всички вас с голямо неудобство и чисто човешки срам.

Срам от това, че за пореден път хора, твърдящи, че са истински "ботевисти“, петнят имиджа и доброто име на Ботев Пловдив.

Длъжни сме да изразим своята ясна и категорична позиция срещу несекващата поредица от срамни и престъпни действия на определени персони, насочени както към служители на Ботев Пловдив, така и към нашите партньори и привърженици.

В публикуваното видео ще имате възможност да видите и чуете скандални факти, даващи яснота за случващото се около клуба.

Призоваваме всички безкористни и почтени привърженици на Ботев Пловдив да изразят смело своята позиция и подкрепят нашите усилия клубът да продължи да се развива по цивилизован и модерен път, непозволявайки на практики от миналото да обсебят неговото бъдеще.

Гледайте в прикаченото видео разказа на Велизар Цолакидис, председателят на Сдружение ПФК Ботев Борис Гиздаков и Божидар Караджов, мениджър в ПФК Ботев!

Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Извън кръга на шегата сме късметлии че се насочи към Ботев този кръвопиец, много ясно че има предистория но колкото и да съм локомотивец, съм сигурен че сдружението Ви няма лоши намерения към клуба, индивидуални пориви за парички на Илиян дето го е яд че руснака държи отбора май водят до проблемите дано ги решите!
+3
 
 
Нещо по-сериозно ще напиша. Илиянчо е хубаво момче,работливо,но явно не си е избило комплексите от времето,когато му се налагаше да си живее в таксито поради липса на жилище! Парите явно не заличават несретата,на която даден индивид е бил подложен. Регистрационните номера на автомобилите за милиони с много нули в състава си и чат-пат по някоя седмица също! А когато си и селяк по манталитет,подобни удари на съдбата не те извисяват,а озлобяват!
+4
 
 
Начи тоа добралъшки убавец Пилейна,ако така му се случи в животеца да са инициира да м бутне,ръгне и т.н.,последното де шъ види ш,са облаците,евинтуално ко а по-устойчиф хасфалта! Баа таа голяма кратуна!Ти да искаш не мош го испусна!Де да замахнеш се главъ!
+3
 
 
Меко казано е отвратително ! Велизар е ....всеки по възрастен фен знае !!! Гн Филипов няма право , според мен , да се държи така , та това не е дивия запад и той не е на кон , а на автомобил ! Като цяло, видеото е потресаващо за нормалния фен ! Много жалко , горчивината в мен лично е огромна ! Явно има нещо , което не знаем , но начина НЕ Е ТОЗИ ...
-3
 
 
Не знаем предисторията. На видеото се вижда блъскане, нищо повече. Не е това начинът да се решава проблем, още повече от публична фигура, но дърпне на уши, ритане и т,н, не виждам. За подобни кадри в съда абсурд да се стигне до присъда. За наблюдаващаите отстрани остава горчивия привкус, че и двете страни имат някакви скрити користни намерения. Относно групите за натиск - търсете ги сред охранителните фирми, не при Филипов.
+6
 
 
Няма значение кой от кой отбор е.Мутренското поведение продължава да е безнаказано в България и всички трябва да се обединим срещу него.Подобно е поведението на всички изкарали пари по съмнителен начин и мислещи се за недосегаеми.За тях е нормално да псуват,бият и заплашват хората и смятат за шматки и глупаци всички които ходят на работа и живеят по правилата.Това е проблем на девалвиралото ни общество и се забелязва във всички сфери на живота,а на този примат дайте му едно входно ниво за трети клас и вижте колко верни отговора ще има.
-1
 
 
Щом същества, като Велизар са лицата на селските....Тези копаят дъното! И в злато да ги облечат пак са си миризливи се-ля-ни!
-1
 
 
Интересно. Гръкът е доказан лизач на Боко Тиквата. Анцугът освен на дпс е и Бойков човек. Може би гръка, който е и едно голямо лайно, нещо е плюл по Плейна. Това ще е.
-5
 
 
Циркът тепърва предстои. Взимайте пуканките. Срам и резил за всички жълтури. Всико започна след Петата и 6те бахура.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: