ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Ботев признаха за грешка! Киричек е разписал договорите на арестуваните служители!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:43 / 15.02.2024Коментари (4)6614
Освен по спортните въпроси около Ботев (Пловдив), ръководството на "канарчетата" даде отговор и на голямото напрежение, което витае около клуба през последните седмици.

Ето какво заяви членът на борда на директорите на Ботев Пловдив адвокат Слави Микински :

"За съжаление поводът да съм тук не са успехите на нашите футболисти, а някои наболели проблеми. Както всички вие знаете, клубът беше подложен на безпрецедентна атака в последните 6 месеца – действия, идващи извън клуба - демонтаж на турникети, ограничаване на достъпа до скайбоксове, спиране на асансьори, всичко това кулминира във физическа разправа с някои фенове на територията на стадиона. Както сме демонстрирали, нашата цел е стадионът да се превърне в едно място, където хората заедно с своите деца да се радват на успехите на отбора, Да прекарват времето си приятно и безопасно".

"Клубът трябваше да вземе отношение по тези случки и затова моля всички да се върнем към нормалността, да осигурим комфорт на спортно-техническото ръководство да проведат максимално добра подготовка на състезателите, защото тези събития извън футбола влияят на футболистите. Искаме това да спре и всеки да се върне към задълженията си"

Микински коментира и темата с арестуваните служители на клуба, които бяха задържани за участие в организирана престъпна група. 

"Въпросните лица, които бяха арестувани, бяха назначени с цел да развиват охранителната дейност на стадиона и на базата. След дълъг анализ, който продължи близо 2 години с охранителната фирма, която заварихме в клуба, решихме, че трябва да преструктурираме тази дейност и най-добре е тя да се развива вътре в клуба. С тази цел започнахме да търсим хора, които имат опит и развиват дейността. Не винаги намеренията и решенията, които се взимат, са правилни. Очевидно, че това не са нашите хора, които ще развиват тази дейност. Предполагам, че договорите на тези служители са били разписани от изпълнителния директор", поясни Микински и коментира темата със спирането на тока на стадион "Христо Ботев".

"Нашето становище е, че има външна намеса и затова сме призовали полицията да установи истинските причини. Надяваме се на независима експертиза за причините за спиране на електричеството".

Председателят на Сдружение ПФК Ботев - Борис Гиздаков, призова феновете на "канарчетата" да не се поддават на манипулации. 

"Не се поддавайте на манипулации. Идвайте редовно на стадиона, подкрепяйте любимия отбор. Нека заедно да се забавляваме с продукцията, която предлага Ботев. Нека правим от всеки мач малък празник, защото позитивната енергия, с която се зареждаме ни прави по-добри, защото обичаме футбола заради играта, а не заради власт, имоти и пари“.

Още по темата: общо новини по темата: 1182
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Общо взето и едните и другите са за прокурор и полиция, много гнило има в този клуб.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: